Θεος για μια μερα!!!

μην ειστε αφελεις θα μας κυβερνουσαν οι κινεζοι σε αυτη την περιπτωση......

βρειτε κατι αλλο.

Να ειχαμε ας πουμε Μητριαρχικη κοινωνια και να εκαναν κουμαντο οι Γυναικες

χμμ....θα έσβηνα από το χάρτη και την Κίνα, :HTEHEH56: :FSGSFGS4:

χμμ....θα έσβηνα από το χάρτη και την Κίνα, :HTEHEH56: :FSGSFGS4:

τοτε θα κυριαρχουσαν οι Ρωσοι, μετα οι Ινδοι, μετα οι Αραβες...........

εμεις θαμασταν τελευταιοι στη λιστα.....οποτε σβηστους ολους

Θα εκανα μια χωρα,μια γλωσσα σε ολο τον πλανητη και φυσικα μια θρησκεια!Ετσι δεν θα υπηρχαν θρησκευτικες και συνοριακες διαφορε.Θα επερνα 6 πλευρα απ τον αντρα και θα αντιστοιχουσαν 6 γυναικες σε καθε αρσενικο.Ολες θα δουλευαν εκτος απο μια που θα ειχε το ρεπο της για τις δουλειες στο σπιτι.Φανταστητε 6 μισθοι στο σπιτι!!!Το ΣΚ που θα ηταν ολες σπιτι???...Ε!...γι αυτο θα βρισκαμε τοτε μια λυση!!!...τι Θεοι θα ειμαστε ντε!!!

Re: Απάντηση: Θεος για μια μερα!!!

Αν οι γυναίκες έχουν εξουσία γίνονται χειρότερες.
Έχετε δει γυναίκα πρόεδρο εταιρίας ή γενικά γυναίκα αφεντικό με εξουσία σε πολλά άτομα;
Σκρόφες.

Iσως γιατι πρεπει να επιβιωσουν μεταξυ αντρων με τον μοναδικο τροπο που μπορουν πριν αφανιστουν.

Την μιμηση.

Απλα το κανουν καλυτερα.

Να μη γελιομαστε...σαν οντοτητες ειναι πολυ πιο προηγμενες.

Καντε ευχη μην γινουν και αυταρκεις στην αναπαραγωγικη διαδικασια γιατι θα εκλειψουμε......

Όσο αφορά την οδήγηση, τι είναι πιο επικίνδυνο άραγε;
Μια γυναίκα που φοβάται και πάει σιγά, ή ένας άνδρας που δεν φοβάται και πιστεύει ότι με π.χ. με πολλά γκάζια αν κόψει το τιμόνι το αυτοκίνητο θα στρίψει και αν πατήσει φρένο θα σταματήσει;

Όσο αφορά την οδήγηση, τι είναι πιο επικίνδυνο άραγε;
Μια γυναίκα που φοβάται και πάει σιγά, ή ένας άνδρας που δεν φοβάται και πιστεύει ότι με π.χ. με πολλά γκάζια αν κόψει το τιμόνι το αυτοκίνητο θα στρίψει και αν πατήσει φρένο θα σταματήσει;

το πρωτο, ειδικα αν πηγαινει σιγα και αριστερα σε δρομο ταχειας κυκλοφοριας.

Συμφωνώ. Αλλά έχει και κάτι λουλούδια στο δρόμο!! Κάτι Σουμάχερ, θεός να φυλάει. Για μπουνιές.
Τελικά δεν εκλείπουν οι "ενθουσιώδεις" (για να μην πω κάτι άλλο) οδηγοί οι οποίοι μπορούν να χαρακτηριστούν "καρμανιόλες".

Απάντηση: Re: Θεος για μια μερα!!!

τοτε θα κυριαρχουσαν οι Ρωσοι, μετα οι Ινδοι, μετα οι Αραβες...........

εμεις θαμασταν τελευταιοι στη λιστα.....οποτε σβηστους ολους

Υστερα λοιπόν από την απάιτηση του Havoc, ως θεός σβήνω από τον παγκόσμιο χάρτη όλες τις εθνότητες εκτός φυσικά των Ελλήνων. :flipout: :flipout:

Συμφωνώ. Αλλά έχει και κάτι λουλούδια στο δρόμο!! Κάτι Σουμάχερ, θεός να φυλάει. Για μπουνιές.
Τελικά δεν εκλείπουν οι "ενθουσιώδεις" (για να μην πω κάτι άλλο) οδηγοί οι οποίοι μπορούν να χαρακτηριστούν "καρμανιόλες".

Ναι βρε συ Μιχάλη, όμως δεν είναι πιο βλακώδες να είσαι η αιτία ενός ατυχήματος γιατί π.χ πήγαινες αργά και αριστερά ?

Ή μήπως αν οι γυναίκες οδηγούσαν σαν τους άντρες δεν θα ήταν υπερπολλαπλάσιος ο αριθμός ατυχημάτων εξαιτίας των γυναικών?

Η ανικανότητα να οδηγήσουν γρήγορα ή να απελευθερωθούν πίσω απο το τιμόνι δεν τις κάνει αυτόματα καλύτερες οδηγούς!

Ναι βρε συ Μιχάλη, όμως δεν είναι πιο βλακώδες να είσαι η αιτία ενός ατυχήματος γιατί π.χ πήγαινες αργά και αριστερά ?

Μα φυσικά και συμφωνώ. Και όταν βλέπω καμιά τέτοια μου ανάβουν τα λαμπάκια.
Τα κόκκινα βεβαίως.
Ήδη έχω φάει μια μήνυση διότι "χειροδίκησα" σε μια μ@λ@κισμένη που ενώ έκλεινε το δρόμο, μας έβρισε κι από πάνω που την κορνάραμε και την βρίσαμε. Υπ´όψιν ότι πάρκαρε κάτω από το φανάρι και έκλεισε το μοναδικό ρεύμα και έπρεπε να μπούμε στο αντίθετο. Ε μα ήταν για μπουνιές η κυρία.

φίλε Μιχάλη, απ' ότι έχω καταλάβει έχεις μηχανουργείο-ψησταριά!:grinning-smiley-043

γιατί λοιπόν δεν φτιάχνεις μικρά μικρά αμόνια ετσι ώστε κάθε φορά που σε φιτιλιάζει κάποιο τσόκαρο να του ρίχνεις κι απο ένα?:flipout: :flipout: :flipout:

πέρα απο την πλάκα το κακό με της γυναίκες είναι οτι ΔΕΝ καταλαβαίνουν που κάνουν λάθος!

Αλλά εδώ η συζήτηση μας είναι άλλη.

υ.γ φίλε μου nikosfp , sorry για τις εκτός θέματος συζητήσεις αλλά όπως κατάλαβες λέμε τον πόνο μας:ernaehrung004:

ρε αντε τωρα που τα βαλατε και με τις γυναικες .....

μη μας στεναχωρητε τα κοριτσια !!!!!!!!!!!!

λες και αυτες ειναι οι μονοι κινδυνοι στο δρομο !!

δεν θα ημουν ποτε θεος διοτι ειμαι πολυ σοχαδας και τα παιρνω αμεσως !!!!

δηλ, πρωτα πυροβολω μετα συνχωρω .......

ρε αντε τωρα που τα βαλατε και με τις γυναικες .....

μη μας στεναχωρητε τα κοριτσια !!!!!!!!!!!!

λες και αυτες ειναι οι μονοι κινδυνοι στο δρομο !!

δεν θα ημουν ποτε θεος διοτι ειμαι πολυ σοχαδας και τα παιρνω αμεσως !!!!

δηλ, πρωτα πυροβολω μετα συνχωρω .......

Πες τα Βαγγέλη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :Banane0:
Ό,τι θέμα και να ανοιχτεί καταλήγει στο να μας θάβετε.....Άντε μη με πιάσουν τα φεμινιστικά μου!

Όσο για το θέμα, αν ήμουν Θεός για μια μέρα θα προσπαθούσα με όποιο τρόπο γινόταν να δώσω ευτυχία σε όσους την έχουν ανάγκη. Τίποτα περισσότερο, γιατί απλά πιστεύω πως όλα στην ζωή γίνονται για κάποιον λόγο.