Θεος για μια μερα!!!

Σαν υποψήφια σε καλλιστεία μιλάς Νικόλ. :smile:

Όχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι....... :BDBDG54:
Τι σου έκανα καλέ και με προσβάλεις έτσι; :flipout:
Απλά επειδή έχω δει γύρω μου πολύ δυστυχία γι'αυτό μιλάω έτσι.

Re: Απάντηση: Θεος για μια μερα!!!

Πες τα Βαγγέλη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :Banane0:
Ό,τι θέμα και να ανοιχτεί καταλήγει στο να μας θάβετε.....Άντε μη με πιάσουν τα φεμινιστικά μου!

Όσο για το θέμα, αν ήμουν Θεός για μια μέρα θα προσπαθούσα με όποιο τρόπο γινόταν να δώσω ευτυχία σε όσους την έχουν ανάγκη. Τίποτα περισσότερο, γιατί απλά πιστεύω πως όλα στην ζωή γίνονται για κάποιον λόγο.

Κόψε ταχύτητες εσύ διότι και λίγα λένε, απλά είμαστε " ευγενικοί", ακόμη εδώ είσαι τράβα στην Ζάκυνθο.
Καλό Καλοκαίρι-bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: Θεος για μια μερα!!!

Κόψε ταχύτητες εσύ διότι και λίγα λένε, απλά είμαστε " ευγενικοί", ακόμη εδώ είσαι τράβα στην Ζάκυνθο.
Καλό Καλοκαίρι-bye-

Έλα βρε Σίμο... γιατί τι έκανα και μου την λες έτσι; Για Ζάκυνθο 4 και σήμερα.:Banane0:

Όχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι....... :BDBDG54:
Τι σου έκανα καλέ και με προσβάλεις έτσι; :flipout:
Απλά επειδή έχω δει γύρω μου πολύ δυστυχία γι'αυτό μιλάω έτσι.

Γιατί καλέ σε προσβάλω; Που την είδες την προσβολή;
Όχι βρε Νικόλ.
Αλλά πάντως αυτή την εντύπωση μου έδωσες διότι είχα ακούσει μία τέτοια υποψήφια που ήθελε να ταϊσει όλον τον πεινασμένο κόσμο λέει και να μοιράσει τα πλούτη της γης σε όλους για να περνάνε όλοι καλά και να είναι ευτυχισμένοι !!!

Γιατί καλέ σε προσβάλω; Που την είδες την προσβολή;
Όχι βρε Νικόλ.
Αλλά πάντως αυτή την εντύπωση μου έδωσες διότι είχα ακούσει μία τέτοια υποψήφια που ήθελε να ταϊσει όλον τον πεινασμένο κόσμο λέει και να μοιράσει τα πλούτη της γης σε όλους για να περνάνε όλοι καλά και να είναι ευτυχισμένοι !!!

:flipout: :flipout: :flipout: :flipout:
Να ποιά είναι η προσβολή....αυτή το είπε για να δημιουργήσει εντυπώσεις και να κερδίσει τους κριτές, εγώ το είπα γιατί το νιώθω και δεν έχω να κερδίσω κάτι από αυτό.

Όμως σου έκανα πλάκα για την προσβολή, γι' αυτό κι είχα βάλει αυτό το σκασμένο smile να χτυπιέται από τα γέλια. :smile:

Θα προσπαθούσα να θέσω τις τύχες στις ζωές των ανθρώπων στα δικά τους χέρια. Το πως, μη με ρωτήσεις, δεν το ξέρω.

+1

Επίσης θα σας έστελνα όλους δύο μήνες πληρωμένες διακοπές σε μέρος της επιλογής σας με συντροφιά της επιλογής σας η οποία δεν θα σας αρνιόταν τίποτα απο αυτά που θα ζητούσατε :ernaehrung004:

Θα έπαιρνα απ τους πλούσιους και θάδινα στους φτωχούς.

ΟΥΠΣ, Θεός είπαμε, όχι Ρομπέν των δασών :smile:

Απάντηση: Re: Θεος για μια μερα!!!

+1

Επίσης θα σας έστελνα όλους δύο μήνες πληρωμένες διακοπές σε μέρος της επιλογής σας με συντροφιά της επιλογής σας η οποία δεν θα σας αρνιόταν τίποτα απο αυτά που θα ζητούσατε :ernaehrung004:

σε ψηφιζω απο τωρα για Θεο!:ernaehrung004:

Θα έπαιρνα απ τους πλούσιους και θάδινα στους φτωχούς.

ΟΥΠΣ, Θεός είπαμε, όχι Ρομπέν των δασών :smile:
Κάποια στιγμή στο πρόσφατο παρελθόν, κατάλαβα ότι κάποιος παίρνει από τους φτωχούς και τα δίνει στους πλούσιους.

οπως το ειχε πει και ο Michael καποτε σε ενα στοιχο!

..Heal The World
Make It A Better Place
For You And For Me
And The Entire Human Race..