Τherion live at Gagarin 21-10-12

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τherion live at Gagarin 21-10-12

Όχι, δε το έψαξα για εισιτήριο. Δυστυχώς θα πρέπει να ξανακατέβω στη Θεσσαλονίκη για δουλειές μερικές μέρες μετά και μαζεύονται πολλά τα έξοδα.

Πανω κατω μια απο τα ιδια και για μενα. Ειχα ηδη κανονισει να ανεβω τις πρωτες μερες του Νοεμβρη
που εχει και το Φεστιβαλ.
Γι'αυτο και ειπα μηπως βρω κανεναν που θα ανεβαινε τωρα επι τουτου, ωστε να μοιραζομασταν και τα εξοδα.
Εντωμεταξυ και ο φιλος με τον οποιο σκοπευα να παω θα εχει δουλεια το Σαββατο, οποτε
μειωνονται κι αλλο οι πιθανοτητες. Απο την αλλη πραγματικα λυπαμαι, γιατι δεν θυμαμαι να εχουν
δωσει αλλες τετοιες παραστασεις και θα ηταν μια μοναδικη ευκαιρια να αναδειχθει ακομα περισσοτερο
η φωνη της Λορι.
Θα βρεθει αραγε κανας ανθρωπος να τραβηξει τιποτα να δουμε κι εμεις οι καψεροι?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τherion live at Gagarin 21-10-12

Toυς ακουσε κανεις στο unplugged να μας πει εντυπωσεις?

Απάντηση: Re: Τherion live at Gagarin 21-10-12

Εγώ πάντως όχι :p

Eμ βεβαια. Αφου εσενα σου τα τρωνε οι ιντσες τα λεφτα.:slapface: Που να σου μεινουν για Therion. Τα 'παμε αυτα.
Δεν πειραζει, υπαρχουν και χειροτερα. Αλλοι τα τρωνε... στον ιπποδρομο.:o
Αλλα για να μην λες οτι δεν σας προσεχω, τους φανς, οριστε:
http://www.youtube.com/watch?v=DUy_wvQQiAk&list=UUX0T6uYp_2j80uINJXep6Dw&index=5&feature=plcp
Υγ1: Εχει και πιο σταθερο χερι απο σενα. Ζηλειαααααα
Υγ2:Καλα, εγω τον ζηλευω πολυ περισσοτερο

Re: Απάντηση: Re: Τherion live at Gagarin 21-10-12

Eμ βεβαια. Αφου εσενα σου τα τρωνε οι ιντσες τα λεφτα.:slapface: Που να σου μεινουν για Therion. Τα 'παμε αυτα.
Δεν πειραζει, υπαρχουν και χειροτερα. Αλλοι τα τρωνε... στον ιπποδρομο.:o
Αλλα για να μην λες οτι δεν σας προσεχω, τους φανς, οριστε:

Υγ1: Εχει και πιο σταθερο χερι απο σενα. Ζηλειαααααα
Υγ2:Καλα, εγω τον ζηλευω πολυ περισσοτερο

Τι να σου κάνω; 4 μέρες πριν τη συναυλία μας το είπες, που να προλάβω να κανονίσω τις δουλειές μου;

Και σιγά που έχει πιο σταθερό χέρι! Αν και ίσως να μην τράβηξα εγώ το βίντεο που ανέβασα αλλα η γυναίκα μου...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τherion live at Gagarin 21-10-12

Τι να σου κάνω; 4 μέρες πριν τη συναυλία μας το είπες, που να προλάβω να κανονίσω τις δουλειές μου;

Και σιγά που έχει πιο σταθερό χέρι! Αν και ίσως να μην τράβηξα εγώ το βίντεο που ανέβασα αλλα η γυναίκα μου...

Ενταξει, ομολογουμενως το ανοιξα λιγο αργα το νημα.
Αλλα μη μου γκρινιαζετε κιολας που τοσες χιλιαδες μελη δεν ειχατε ανοιξει ενα νημα για τους Therion.:violent-smiley-008:
Kαλα κυριε χειρουργε μην παρεξηγιεσαι για το χερι.Καλος εισαι κι εσυ.
Απλα για εγχειρηση ανοιχτης καρδιας θα προτιμουσα τον αλλο. :p
Ο ιδιος παντως στο youtube εχει ανεβασει κι αλλα χτεσινα, για οποιον ενδιαφερεται.
Φευγω σε λιγο για τη συναυλια. Οι εντυπωσεις μετα, αν και επειδη τους εχω παρακολουθησει επανειλημμενως
πιστευω θα μπορουσα να γραψω το κειμενο και απο πριν.-bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τherion live at Gagarin 21-10-12

Οπως παντα μια μαγικη εμπειρια. Δυσκολο να την περιγραψεις με λογια.
Επαιξαν καποια τραγουδια που τα παιζουν σπανιοτατα, μεταξυ των οποιων και
το siren of the woods. Εκει ανατριχιαζες κανονικα.
Κατα τα αλλα εξαιρετικοι επαγγελματιες ολοι και απιστευτα χαρισματικοι
καποιοι απο αυτους. Ο κιθαριστας (εις εκ των χαρισματικων) επαιξε σε καποια
φαση και ακουστικη κιθαρα κανοντας μια δικη του εισαγωγη σε λατιν ρυθμους
(δεν θυμαμαι ομως σε ποιο κομματι). Ο christofer εκανε 1-2 διακοπες για να μιλησει
απο σκηνης στους οπαδους και εδειξε οτι εχει και πολυ χιουμορ (εκτος απο απυθμενο ταλεντο).
Για τη Λορι πραγματικα δεν θεωρω οτι ειμαι αξιος να πω κατι.
Τα 2 σαπορτ που ειχαν φερει (Elyose και Antalgia) ηταν απο τα πιο ευχαριστα σαπορτ που
εχω δει σε συναυλια.
Στο τελος κατεβηκαν ολοι και μιλησαν με το πληθος. Ωραιοι τυποι ολοι μου φανηκαν.
Το μονο αρνητικο οτι το επομενο ραντεβου μαλλον θα αργησει πααααρα πολυ.
@by proxy To εξωτερικο του cd ειναι οντως το avatar μου. Αν θυμαμαι καλα και απο το therion store
να το παρεις σου ερχεται υπογεγραμμενο απο τον christofer. Εμενα πλεον ειναι υπογεγραμμενο και απο την Lori.:love:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τherion live at Gagarin 21-10-12

@by proxy To εξωτερικο του cd ειναι οντως το avatar μου. Αν θυμαμαι καλα και απο το therion store
να το παρεις σου ερχεται υπογεγραμμενο απο τον christofer. Εμενα πλεον ειναι υπογεγραμμενο και απο την Lori.:love:

:a0210: