Θερμαντικά διακοσμητικά σώματα;;;

kiss1

Senior Member
11 August 2006
321
Γεια σας! :ernaehrung004:
Χθες στην τηλεόραση είδα για λίγο μια εκπομπή με τίτλο «σπίτι από την αρχή» στο άλφα το είχε (λίγα πράγματα είδα γιατί απλά δεν την πρόλαβα από την αρχή) και είδα ότι όταν τους έφτιαχναν το σπίτι τους κλπ έβαλαν κάποια ομορφα θερμαντικά σώματα στον τοίχο αντί για τα κλασικά πάνελ καλοριφέρ κλπ. Μάλιστα το ένα ήταν σαν καθρέπτης!!! Επειδή με αργούς ρυθμούς (έλλειψη χρημάτων:bigcry: ) βελτιώνω το σπίτι μου και μου άρεσε αυτό το θερμαντικό σώμα αλλά δεν πρόλαβα στο τέλος της εκπομπής να δω τις διαφημιστικές εταιρίες για να ψάξω και να μάθω πληροφορίες….
Ξέρεται που μπορώ να βρω αυτά τα σώματα;;; Κάποια διεύθυνση site η ότι άλλο θα μπορούσατε να με βοηθήσετε;;; Αυτά είναι αποδοτικά ή ,……μόνο το ρεύμα της ΔΕΗ καταναλώνουν…. Που μπορώ να βρω πληροφορίες;;;;;; :argue::slapface:

Ευχαριστώ φίλε για την άμεση απάντηση σου αλλά αυτά μοιάζουν σαν κλασικά θερμαντικά σώματα. Αυτό που έδειξε στην τηλεόραση ήταν σαν μεγάλος καθρέπτης (το κρέμαγαν στον τοίχο) και είχε ένα ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ντιζάιν …..που όπως το έβλεπες δεν έμοιαζε καθόλου για θερμαντικό σώμα!
Μου έκανε μεγάλη εντύπωση και επειδή διορθώνω το σπίτι μου είπα να ρίξω μια μάτια εκεί γιατί ομολογώ ήταν υπέροχο…….

Πολύ ωραία τα inox αλλά εννοείται ότι προϋποθέτουν και ανάλογη διακόσμηση χώρου. Οχι δίπλα να είναι κανά μπουγλοντίβατο μπουφές ή καναπές του λουδοβίκου.... :flipout::flipout:

υπάρχει επί της λ.πεντέλης (χαλάνδρι-βριλήσσια) ένα κατάστημα που ειδικεύεται σε ντιζαϊνάτα θερμαντικά σώματα. έχεις δίκιο που εντυπωσιάστηκες, είναι πραγματικά έργα τέχνης. το βράδυ γυρνόντας σπίτι θα κοιτάξω και το όνομα γιατί μου διαφέυγει αυτή τη στιγμή, η θέση του καταστήματος πάντος είναι λίγο πιο βόρεια από την συμπβολή της λ.πεντέλης με την οδό ολύμπου (που έρχεται από δουκ,πλακεντίας), από την μεριά του ρέματος χαλανδρίου

Τα έλεγαν "υπέρυθρα θερμαντικά σώματα" ή κάπως έτσι τα συγκεκριμμένα...

Το ένα ήταν μια μπαλα κρεμασμενη απο το ταβανι και το αλλο σαν ενας κλασικος μαυροπινακας.

Ναι όντως το ένα ήταν σαν μαυροπίνακας, το άλλο σαν μπάλα κρεμασμένο από το ταβάνι και το άλλο σαν καθρέπτης . Μου έκανε εντύπωση αυτό με το καθρέπτη και έλεγα να το βάλω στο Χολ!!!! Φυσικά όχι δίπλα από μπαούλα κλπ. Προσπαθώ να φτιάξω σπίτι προς το ελαφρώς μοντέρνο…. Μένω στην περιοχή Χαλκίδα και αν μπορείς φίλε να μου πεις που ακριβώς είναι στη Λ. Πεντέλης θα με διευκόλυνες ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ. Δεν ξέρω καλά την περιοχή και θα πάω μέσω χάρτη της ΕΛΠΑ!!!
Ψάχνω για πληροφορίες μέσω από κανένα site αλλά ακόμη στα τυφλά πηγαίνω!!!!