+1. που τη βρηκε τη φιρμα αυτη...δες και vitexΠοιος ειναι λογος της συγκεκριμενης επιλογης...;
Εχει κατι ιδιαιτερο η Kreisel..;
Ρωταω γιατι υπαρχουν τοσα αλλα επώνυμα.
Για την συγκεκριμενη εταιρια δεν γνωριζω τιποτε....την εμαθα τωρα απο εσενα...
Προσωπικα θεωρω της Isomat,Thrakon και Bauer της πιο ενδεδιγμενες...το θεμα ειναι ομως να τις δουλευει το συνεργιο γιατι τα υλικα διαφερουν απο εταιρια σε εταιρια....ασε που απο οσο γνωριζω μονο συνεργιο της ιδιας της εταιριας βαζει τα παντα απο τα δικα της...
Της Bauer που εχει τυχη να δω ολο το συστημα,εκτος απο τα θερμομονωτικα φυλλα,μου φανηκε πολυ καλη η παστα τελικης στρωσης,διαπνευομενη και ελαστικη,και δεν τριβοταν με τιποτα μετεποιτα....
Το κυριοτερο ειναι τα φυλλα θερμομονωσης που θα βαλεις εσωτερικα...θεωρω οτι της Neopor το ΕPS 80 ειναι οτι καλυτερο υπαρχει σε ποιοτητα και αποδοση...
Γενικως θελει ψαξιμο η ολη φαση....
Ωραία αρκετά κατατοπιστικός σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου!!Για την συγκεκριμενη εταιρια δεν γνωριζω τιποτε....την εμαθα τωρα απο εσενα...
Προσωπικα θεωρω της Isomat,Thrakon και Bauer της πιο ενδεδιγμενες...το θεμα ειναι ομως να τις δουλευει το συνεργιο γιατι τα υλικα διαφερουν απο εταιρια σε εταιρια....ασε που απο οσο γνωριζω μονο συνεργιο της ιδιας της εταιριας βαζει τα παντα απο τα δικα της...
Της Bauer που εχει τυχη να δω ολο το συστημα,εκτος απο τα θερμομονωτικα φυλλα,μου φανηκε πολυ καλη η παστα τελικης στρωσης,διαπνευομενη και ελαστικη,και δεν τριβοταν με τιποτα μετεποιτα....
Το κυριοτερο ειναι τα φυλλα θερμομονωσης που θα βαλεις εσωτερικα...θεωρω οτι της Neopor το ΕPS 80 ειναι οτι καλυτερο υπαρχει σε ποιοτητα και αποδοση...
Γενικως θελει ψαξιμο η ολη φαση....
Μιλάμε για σπίτι που δεν είχε καθόλου μόνωση?Νικολα σε σπιτι στην Ανω Γλυφαδα με 7αρα θερμομονωση η διαφορα μετρημενη πριν και μετα ηταν 6 βαθμους....!!!!
Η διαφορα 5 με 7 ποντους μπορει να ειναι και 2 βαθμοι...νουμερο πολυ μεγαλο εαν αναλογιστει κανεις τι κερδιζει....
Συγουρα ειναι ενα εξοδο που αξιζει με το παραπανω καθε ευρω καθως θα παρεις τα χρηματα σου πισω...
Φυσικα...το σπιτι ηταν του 80'...αυτος ηταν ο κυριος λογως της ολικης θερμομονωσης που εκανε...!!Μιλάμε για σπίτι που δεν είχε καθόλου μόνωση?
Το Α και το Ω !!!Για μένα δώσε €300-500 σε ένα μηχανολόγο να κάνει μία οικονομοτεχνική μελέτη να ξέρεις τί να βάλεις αν θές να γίνει σωστά. Αλλιώς και η 10αρα θα είναι καλύτερη απο την 5αρα![]()
Αυτο που προτεινα ειναι γραφιτουχα παραπανω και την γνωριζω πολυ καλα(EPS 80) καθως εχω δει στο νετ τεστ θερμομετρησης για την αποδοση της....αμα το βρω θα το ανεβασω..Απο εμένα STO Hellas, Caparol και Mapei.
Το σπίτι είναι με Caparol και σε κάποια σημεία έχω τελικό σοβά Mapei που είναι φοβερός. Σκεφτείτε μπορεί να βιδώσει βίδα χωρίς ούπα και κρατάει πάρα πολύ γερά!!!
Σιγουρα ΟΧΙ εξηλασμένη και κατα προτίμηση να είναι με γραφίτη.
Το πάχος το βλέπετε με ένα μηχανολόγο πότε θα γίνει η απόσβεση. Μπορεί πχ να χρειαστούν 20 χρόνια για να δεί κανείς απόσβεση απο την 6αρα στην 7αρα (τονίζω τυχαία νούμερα) και χαλάει και τα ανοίγματα. Στο κόστος βάλτε και το μεγαλύτερο μάρμαρο. Ανάλογα το σπίτι αυτά.
Για μένα δώσε €300-500 σε ένα μηχανολόγο να κάνει μία οικονομοτεχνική μελέτη να ξέρεις τί να βάλεις αν θές να γίνει σωστά. Αλλιώς και η 10αρα θα είναι καλύτερη απο την 5αρα![]()
Δεν σου μεταφερει το κρυο.
Σου μεταφερει τη ζεστη προς τα εξω.
Οχι τη θερμοτητα,την υπερυθρη ακτινοβολια!Δε μεταφέρει τη ζέστη αλλά τη θερμότητα![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.