Theseis: Το πρώτο ελληνικό αξιόλογο game;

ΠΟ-ΤΕ... Ειδικά τώρα που είναι και Ελληνική προσπάθεια...

τουλάχιστον να τα υποστηρίξουμε τα παιδιά...και απο τα πρώτα δείγματα φαίνεται ότι θα πάει καλά

@Βασίλη: Βρε θηρίο που το ξετρύπωσες? Αυτό που βλέπεω πάντος στο site είναι μία πάρα πολύ σοβαρή προσπάθεια (ασχολήθηκε ως και ο Προδρόμου με adventure - αλλόθρησκε θα σε προσυλιτίσω που θα πας!!!)

Άντε να δούμε γιατί το μόνο ελληνικό adventure Που μπορούσε κάπως να σταθεί ήταν οι "Συνωμοσίες" (βγήκε νομίζω και δεύτερο)

Αν γίνει power buy είμαι 100% μέσα!

Οπότε λέω εγώ να ξεκινήσω τη λίστα και στη συνέχεια αναλαμβάνει κάποιος πιο έμπειρος:

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΜΑΖΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ "ΘΕΣΕΙΣ"

1. Γιώργος Κυριακαράκος
2. Νανόπουλος Γιάννης
3. Zebius
4. Kostas_P
5. Evanl

Λέω να φτιάξουμε μια λίστα και να την προωθήσουμε για πρι-όρντερ... Δεν ξέρω πως γίνονται αυτά τα πράγματα, αλλά μπορώ να προσπαθήσω... Ακούω συμμετοχές...

Μόλις είδα το video και έπαθα την πλάκα μου. Σίγουρα θα το πάρω αλλά σε έκδοση xbox360. Και επειδή ανεξαιρέτως όλα τα παιχνίδια του xbox κάνουν 65-70 ευρώ, από μένα δεν.....-bye-

Re: Απάντηση: Theseis: Το πρώτο ελληνικό αξιόλογο game;

Zebius είναι νωρίς ακόμα πιστεύω και εγώ. όταν έρθει η ώρα όλα θα γίνουν, δεν υπάρχει λόγος για λίστα από τώρα.

ΟΚ... Αλλά πείτε μου τουλάχιστον ότι και εσείς αισθάνεστε αυτή την ανυπομονησία, έτσι δεν είναι;;;

ναι, δε λέω..αλλά μέχρι το 2008 που λένε ότι θα κυκλοφορήσει μάλλον πρέπει να κάνουμε υπομονή...μέχρι τότε υπάρχουν και άλλα παιχνίδια ν' ασχοληθούμε που τα έχουμε παραμελήσει..

@Βασίλη: Βρε θηρίο που το ξετρύπωσες? Αυτό που βλέπεω πάντος στο site είναι μία πάρα πολύ σοβαρή προσπάθεια (ασχολήθηκε ως και ο Προδρόμου με adventure - αλλόθρησκε θα σε προσυλιτίσω που θα πας!!!)

Άντε να δούμε γιατί το μόνο ελληνικό adventure Που μπορούσε κάπως να σταθεί ήταν οι "Συνωμοσίες" (βγήκε νομίζω και δεύτερο)

Αν γίνει power buy είμαι 100% μέσα!

Για powerbuy μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε αρκετά (ξέρεις πόσο συνεπείς είναι οι εταιρίες software με τις ημερομηνίες...)
Καλό θα ήταν να βλέπαμε ένα playable demo μέσα στην χρονιά να πάρουμε λίγο μάτι...:worshippy:
Εννοείται οτι στο powerbuy θα είμαι μέσα...
Όσο για τον Σπύρο, από την στιγμή που αντί για philips πήρε sony, όλα να τα περιμένεις....:grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043
(Σπύροοοοοοοοοοοοοοο χαθήκαμε...:slapface: :slapface: )

Καλημέραααααα....-bye-

Eδω ενα αποσπασμα του κ.Δ.Παπαδοπουλου (υπευθυνου για την εκδοση στο 360).

"to 2008 tha kykloforisi. Katarxhn ΧΧΧΧΧΧΧ, thelo na katalavis kati kai mazi me polla alla atoma. H omada einai mikri, pane na vgaloun ena AAA high budget game, kai den einai kai poly efkolo me 18 atoma. To oti doulevoun pano sto paixnidi piretodos, einai dedomeno. Mhn ksexnas, vasizete kai se mia custom engine, pou ftiaksan ta paidia, kai oti na ftiaksis ena custom engine den einai san na grafis greeklish se forums, einai dyskolo kai me proklisis pou enfanizontai kapote ...p.x bugs,pou prepei na ftiaxtoun. Devtero, tha ithela na po pos einai h proti fora pou ftiaxnoun ena paixnidi se tetoio vathmo. Alles etairies doulevoun me pano apo 10 programmers..emeis exoume 2-3...exei diafora. To oti akouses to paixnidi edo kai mhnes, ayto simaini pos to promotion ginete opos tha eprepe na gini. Akomh den eidate tipota. Mia kaly arxh eiani na enhmerosis ton kosmo ti einai to paixnidi, se ti vasizete. Mesa se ayto dinis kai merika teaser screenshots, edo kai ekei. Se ligo kairo tha deite kai videos, kai meta tha deite kai kainourgia trailers. To oti to akoute, alla den vlepete tipota, h oti to Theseis einai se paragogi apo to 2004 den simaini tipota. Mexri kai megales etairies pou ftiaxnoun paixnidia, mexri kai 5 xronia mexri na vgaloun ena paixnidi, kai pali tonizo megales omades etsi. To paixnidi tha vgi. H kathisterisi einai gia poly logikous logous diladi mhn vgaloume to paixnidi full of bugs, kai xalia gameplay.. ayto thelete? den nomizo. Kalytera arga kai mamo! anti noris kai mapa. Elpizo na to katanohsete. Kai elpizo ayto to post tora na mhn gini thema. Den xriazete na gini thema. Oles h apantisis vriskontai edo to giati exei kathisterisi kai den eidate tipota akomh.

Και το λινκ απο το myxbox.gr
http://www.myxbox.gr/forum/showthread.php?t=5839&highlight=theseis

Αυτόματη μετάφραση:

"το 2008 θα κυκλοφορήσει. Καταρχήν ΧΧΧΧΧΧΧ, θέλω να καταλάβεις κάτι και μαζί με πολλά αλλα άτομα. Η ομάδα είναι μικρή, πάνε να βγάλουν ένα AAA high budget game, και δεν είναι και πολύ εύκολο με 18 άτομα. Το ότι δουλεύουν πάνω στο παιχνίδι πυρετωδώς, είναι δεδομένο. Μην ξεχνάς, βασίζεται και σε μια custom engine, που φτιάξαν τα παιδιά, και ότι να φτιάξεις ένα custom engine δεν είναι σαν να γραφής greeklish σε forums, είναι δύσκολο και με πρόκλησεις που εμφανίζονται κάποτε ...p.x bugs,που πρέπει
να φτιαχτούν. Δευτερον, θα ήθελα να πω πως είναι η πρώτη φορα που φτιάχνουν ένα παιχνίδι σε τέτοιο βαθμό. Άλλες εταιρίες δουλεύουν με πάνω από 10 programmers..εμείς έχουμε 2-3...έχει διαφορα. Το ότι άκουσες το παιχνίδι εδώ και μήνες, αυτό σημαίνει πως το promotion γίνετε όπως θα έπρεπε να γίνει. Ακόμη δεν είδατε τίποτα. Μια καλή αρχή είναι να ενημέρωσεις τον κόσμο τι είναι το παιχνίδι, σε τι βασίζεται.Μέσα σε αυτό δίνεις και μερικά teaser screenshots, εδώ και εκεί. Σε λίγο καιρό θα δείτε και videos, και μετά θα δείτε και καινούργια trailers. Το ότι το ακούτε, αλλα δεν βλέπετε τίποτα, η ότι το Θέσεις είναι σε παραγωγή από το 2004 δεν σημαίνει τίποτα. Μέχρι και μεγάλες εταιρίες που φτιάχνουν παιχνίδια, μέχρι και 5 χρονια μέχρι να βγάλουν ένα παιχνίδι, και πάλι τονίζω μεγάλες ομάδες έτσι. Το παιχνίδι θα βγει.Η καθυστέρηση είναι για πολύ λογικούς λόγους δηλαδή μην βγάλουμε το παιχνίδι full of bugs, και χαλια gameplay.. αυτό θέλετε? δεν νομίζω. Καλύτερα αργά και μάμο! αντί νωρίς και μάπα. Ελπίζω να το κατανοήσετε. Και ελπίζω αυτό το post τώρα να μην γίνει θέμα. Δεν χρειάζεται να γίνει θέμα. Όλες η απάντησης βρίσκονται εδώ το γιατί έχει καθυστέρηση και δεν είδατε τίποτα ακόμη"

Από ότι διάβασα στο site του παιχνιδιού, δεν αναφέρουν ημερομηνία κυκλοφορίας και λένε ότι είναι υποκατασκευή. Πριν ένα μήνα έδωσαν νέο trailer,θα το βρω για να το δούμε!

Παρα το οτι δειχνει να εχει εντυπωσιακα γραφικα παρατηρω μερικα προβληματακια .θα εχει στο παιχνιδι αρχαια ελληνικα... ενω,στο σαιτ ειναι μονο αγγλικα παροτι ελληνικη προσπαθεια δεν εχει νεα ελληνικα, σε ποιους απευθυνεται?Το βλεπω να ειναι προβληματικο στις πωλησεις.
Θεωρω οτι τουλαχιστον θα επρεπε να εχουν ελληνικα στην ιστοσελιδα τους