Θέση ακρόασης

Re: θεση ακροασης

+1 το σαμπ θέλει δουλειά .... Δεν είναι απλό πράγμα να το εντάξεις σε 2κάναλο!
Αν τελικά μπεις στην διαδικασία θα σου έλεγα να πας σε κάποιο REL που θεωρούνται από τα πιο "μουσικά" ...

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Εγώ πάντως παρ όλα αυτα θα σου πρότεινα να δανειστείς κάποιο και να παίξεις με τις ρυθμίσεις, τη θέση κλπ. Μπορεί να σου αρέσει, δεν ξέρεις, και να ικανοποιηθείς ρυθμίζοντάς το μόνο με το αυτί. Δοκίμασε το με κάποιο δανεικό αν έχεις τη δυνατότητα.

Εγώ πάντως παρ όλα αυτα θα σου πρότεινα να δανειστείς κάποιο και να παίξεις με τις ρυθμίσεις, τη θέση κλπ. Μπορεί να σου αρέσει, δεν ξέρεις, και να ικανοποιηθείς ρυθμίζοντάς το μόνο με το αυτί. Δοκίμασε το με κάποιο δανεικό αν έχεις τη δυνατότητα.

Σωστά.

ενταξει λοιπον :P

κατι αλλο....εχει μια επιλογη που λεει low pass filter: IN ή ΟUT....αυτο τι κανει;

Αυτο ενεργοποιει/απενεργοποιει το κροσοβερ. Στο ΙΝ κροσαρει μεχρι τη συχνοτητα που το ρυθμιζεις και στο OUT βγαινει εκτος και παιζει μεχρι εκει οσο ψηλα φτανει το σαμπ απο μονο του.

ενταξει λοιπον

κατι αλλο....εχει μια επιλογη που λεει low pass filter: IN ή ΟUT....αυτο τι κανει;
Νομίζω πως δεν κάνει ακριβώς αυτό που αναφέρθηκε πιο πάνω.
Είναι RCA τα βύσματα ναι;
Στο in συνδέεις το σήμα από την πηγή (ή το pre out από τον προενισχυτή ή του ολοκληρωμένου -αν εχει-) και απο το out παίρνεις σήμα για να το στείλεις στον τελικό ή στο power in (αν έχει) του ολοκληρωμένου!
Δλδ παίρνει σήμα, κόβει τις χαμηλές συχνότητες σύμφωνα με τις ρυθμίσεις που έχεις κάνει, και βγάζει σήμα χωρίς τις χαμηλές για να το στείλεις στα κυρίως ηχεία!