θέση στο halfnote jazz club...

gou-tsou

Senior Member
22 August 2006
385
Αυτή την εβδομάδα στο halfnote εμφανίζεται ο κιθαρίστας Lurrie Bell με την μπάντα του (chicago blues band) και θέλω να παρευρεθώ. Αυτό που δεν γνωρίζω, είναι αν αξίζει να κλείσω τραπέζι στην μπλε ζώνη (οι άλλοι που θα έρθουν μαζί μου,μου τόνισαν πολλάκις, πως με το ζόρι έρχονται και πάνω απο 20 ευρώ δεν δίνουν :argue:) λόγω της απόστασης απο την σκηνή αλλά και της ποιότητας του ήχου ( η μπλε ζώνη εχει δυο τραπεζάκια σε εξώστη αριστερα και δεξιά απο τη σκηνή). Οπότε έχουμε το εξής δίλλημα.Εαν αξίζει να "κλείσω" για εξώστη αλλιώς τους παρατάω και πάω μόνος στην κόκκινη ζώνη...
Λοιπόν τι προτείνετε???

http://halfnote.gr/images/plano_theseon_sm.jpg
ορίστε και το πλάνο των θέσεων :antlers:

Δεν είναι άσχημα στον εξώστη αλλά στα άκρα δεν έχει καλή ορατότητα. Επίσης στη μέση αν θυμάμαι καλά έχει μια μεγάλη κολώνα οπότε θα πρέπει να προσαρμοστείτε για να βλέπετε.
Εξαρτάται και πόσο μεγάλη παρέα είναι! Εμείς είχαμε κλείσει όλο τον εξώστη 10 άτομα οπότε ήταν μια χαρά.

Για μενα, δε λεει στον εξωστη. Απο καποιες πλαινες θεσεις δε βλεπεις. Παντως, οταν τους τηλεφωνησεις για θεσεις ζητα τους συγκεκριμενο τραπεζι. Παρτους και το απογευμα της ημερας που θα πας, να τους το ξαναπεις.

3-4 άτομα το πολύ..οπότε ο εξώστης στο κέντρο θα είναι καλύτερος θεωρητικά??

Για μενα, δε λεει στον εξωστη. Απο καποιες πλαινες θεσεις δε βλεπεις. Παντως, οταν τους τηλεφωνησεις για θεσεις ζητα τους συγκεκριμενο τραπεζι. Παρτους και το απογευμαι πριν πας να τους το ξαναπεις.

γράφαμε ταυτόχρονα...οκ σας ευχαριστώ

Εγώ επειδή ξέρω με ποιούς θα πας:afro:, σου λέω πάρε ένα όμορφο του αντίθετου φύλου και τράβα στην κόκκινη ή πήγαινε μόνος σου και φρόντησε να φύγεις με ένα...:BDGBDGB53::flipout:

:worshippy: άμα πάω με αντίθετο φύλο και μάλιστα όμορφο,θα πάει στράφι η συναυλία

Απάντηση: Re: θέση στο halfnote jazz club...

Καθόλου στράφι δε θα πάει, μάναμ, άκου που σε λέει ο Άρης...

Θα περάσεις καλά στην συναυλία, θα περάσεις και καλύτερα μετά από αυτήν:BDGBGDB55::grandpa:

Re: Απάντηση: θέση στο halfnote jazz club...

:worshippy: άμα πάω με αντίθετο φύλο και μάλιστα όμορφο,θα πάει στράφι η συναυλία

κάπως έτσι είναι,,,εγώ όσες φορές έχω πάει σε συναυλία με αντίθετο φύλο...ωχ η μέση μου την μια ωχ το πόδι μου την άλλη......:HTEHETH63:

Σπύρο, εκεί δε θα είναι στο όρθιο.

Τραπεζάκι, κρασάκι, μπλουζιές...
Η συνέχεια μόνο συναρπαστική προβλέπεται!

:SFGSFGSF: το σκεφτηκα...με αντιθετο φυλλο τελικα..και αν δεν παει καλα το ολο σκηνικο,θα πω πως εφταιγε o lurrie bell και η μουσικη του... :7SFGSFG: