Θεσσαλονίκη , budget ξενοδοχείο κέντρο

Anritsu

AVClub Enthusiast
12 December 2012
859
Μπραχάμι - Μύκονος
Καλήσπερα . Θα ανέβω Θεσσαλονίκη το τρίημερο 6-7-8 Μαίου (2 διανυκτερευσεις ΠΑ και ΣΑ ) για ένα γάμο . Ψαχνω κάποιο φτηνό ξενοδοχείο στο κέντρο με πάρκινγκ κατά προτίμηση γιατι θα ανέβω οδικώς . Μέχρι και 50 τη βραδιά για ένα δίκλινο ή και λιγοτερο ακόμα χωρίς πρωινό ή αλλες παροχές . Τώρα αν υπάρχει και εκτός κέντρου που με ένα ταξάκι να βολέυει το πήγαινε έλα το συζητάω και αυτό γιατι παρασκευή εχει μπατσέλορ και δεν νομιζω να θέλω να πιάσω τιμόνι μετά .

Ευχαριστώ

Απάντηση: Re: θεσσαλονίκη , budget ξενοδοχείο κέντρο

Εγώ τους τελευταίους μήνες έχω μείνει πολλές μέρες ανά διαστήματα σε αυτό,λόγω δουλειάς,και έχω μείνει αρκετά ευχαριστημένος.

Re: θεσσαλονίκη , budget ξενοδοχείο κέντρο

Το park απέναντι απο το υπουργείο Μακεδονίας είναι πολύ vfm. Ειδικά μετά την ανακαίνιση του προσφέρεται πολύ. Είναι κέντρο.

Ευχαριστώ . Τρεις προτάσεις είναι μια καλή αρχή για ψάξιμο

Στάλθηκε από το XT1039 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: θεσσαλονίκη , budget ξενοδοχείο κέντρο

Καλήσπερα . Θα ανέβω Θεσσαλονίκη το τρίημερο 6-7-8 Μαίου (2 διανυκτερευσεις ΠΑ και ΣΑ ) για ένα γάμο . Ψαχνω κάποιο φτηνό ξενοδοχείο στο κέντρο με πάρκινγκ κατά προτίμηση γιατι θα ανέβω οδικώς . Μέχρι και 50 τη βραδιά για ένα δίκλινο ή και λιγοτερο ακόμα χωρίς πρωινό ή αλλες παροχές . Τώρα αν υπάρχει και εκτός κέντρου που με ένα ταξάκι να βολέυει το πήγαινε έλα το συζητάω και αυτό γιατι παρασκευή εχει μπατσέλορ και δεν νομιζω να θέλω να πιάσω τιμόνι μετά .

Ευχαριστώ

Ερμου 33 ξενοδοχειο ΑΜΑΛΙΑ 80-100 ΕΥΡΩ διημερο και κομνηνων 6 νεοκλασικο ξενοδοχειο luxemburg δεν γνωριζω τιμη αλλα ειναι το φθηνοτερο κοντα στην

παραλια θεσσαλονικης (30 μετρα) για καφε και βολτα.

Αν θελεις κανε εγγραφη στο booking.com και παρε τις καλυτερες προσφορες.

Παρκιν στην περιοχη υπαρχουν συνεργαζομενα απο 10 ευρω την μερα.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Luxembourg%20Hotel%20exterior-%20thessaloniki.jpg

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

exterior_view1.jpg

Ευχαριστώ . Έκλεισα τελικά στο παρκ στα 60 τη βραδιά μάλλον χωρίς πρωινό . Πάνω κάτω τόσο υπολόγιζα

Στάλθηκε από το XT1039 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk