Θεσσαλονίκη: η πέμπτη πόλη στον κόσμο με την πιο έντονη νυχτερινή ζωή!

Θα σας το χαλάσω, αλλά απλώς πρόκειται για μια λίστα από τις 10 πιο "άγνωστες" πόλεις για νυχτερινή διασκέδαση. Πόλεις "ασυνήθιστες" που δεν έχουν καραβάνια από τουρίστες (όπως για παράδειγμα Νέα Υόρκη κλπ). Γι αυτό είναι όλες "περίεργες" (Μπακού, Τελ Αβίβ κλπ). Επιπλέον στο άρθρο περίπου λέει ότι η Αθήνα είναι πρώτη στη νυχτερινή διασκέδαση στην Ελλάδα, αλλά φαντάζομαι ότι η Αθήνα θεωρείται από τις "γνωστές" που έχουν τουρίστες και όχι από τις "άγνωστες".

http://www.msnbc.msn.com/id/33907762/ns/travel-destinations/

Last edited:
Ελατε στην Κερκυρα βρε, να διασκεδασετε με την ψυχη σας και την καρδια σας.
(Εσεις οι τρεις καλα ειναι, αλλους δυσκολα θα βρειτε....)

Το καλύτερο μέρος είναι η γαυδοπούλα ή οι αντίπαξοι.

Να έχεις 200 μέτρα χωράφι και να καλλιεργείς πατάτες.

Όλη μέρα να τρέφεσαι με πατάτες και ψάρεμα και να μη ξέρεις ψυχή.

Φίλοι, Οκογένεια,Ιντερνετ, avclub, σωματείο γιοκ?
ε, δεν θα μπορούσα, με ποιούς θα μάλωνα?:HTEHETH63:

Θα ζησεις και 100 χρονια ετσι:grinning-smiley-043

Δημητρα,καταλαβαινω και αυτο που λες με την Καραιβικη,σαφως και δε θα ειναι πολλα στη ζωη ετσι που τα πλασαρουν και τα εχουμε πλασει στο μυαλο μας!

Συγγνώμη, αλλά θα πω κακία.

Ποια νυχτερινή ζωή; Τα σκυλάδικα και τα άθλια κλαμπ; Ή εκείνα τα γελοία μπαρ στην παραλιακή που κόβουν μόνιμα μια λωρίδα κυκλοφορίας, χειμώνα καλοκαίρι;

Τώρα τελευταία αρχίσαμε να κινούμαστε συναυλιακά και τα μπαρ λειτουργούν με δεκανίκια. Τα δε καλά μπαρ, κλείνουν το ένα μετά το άλλο.
Να μένει αυτού του είδους η νυχτερινή ζωή της μονοτονίας...

Να πω την αληθεια,η νυχτερινη ζωη εδω στην Ελλαδα,ετσι οπως τη νοει ο πολυς κοσμος,ουτε και εμενα μου πολυαρεσει.Αν και υπαρχουν και ωραια πραματα αν θες να βρεις.

Αλλα και στο κατω κατω,αν θελει καποιος να παει να διασκεδασει οπου γουσταρει,no problem,ο καθενας τη βρισκει αλλιως.Απλα εμενα προσωπικα αυτο το στυλ διασκεδασης στην Ελλαδα δε μου αρεσει.(Εχω παει βεβαια σε δεκαδες,μη πω εκατονταδες κλαμπ,μεχρι τωρα!)

Last edited:

+100000 ΚΕΡΚΥΡΑ-bye-

Η κοπελια ειναι απο κερκυρα και δεν εχω παει ακομη(φοβαμαι μη παω και φυγω...παντρεμενος:flipout:....πλακα κανω:D)

Πρεπει να ειναι πολυ ωραια απο κατι φωτογραφιες που βλεπω.

Συγγνώμη, αλλά θα πω κακία.

Ποια νυχτερινή ζωή; Τα σκυλάδικα και τα άθλια κλαμπ; Ή εκείνα τα γελοία μπαρ στην παραλιακή που κόβουν μόνιμα μια λωρίδα κυκλοφορίας, χειμώνα καλοκαίρι;

Τώρα τελευταία αρχίσαμε να κινούμαστε συναυλιακά και τα μπαρ λειτουργούν με δεκανίκια. Τα δε καλά μπαρ, κλείνουν το ένα μετά το άλλο.
Να μένει αυτού του είδους η νυχτερινή ζωή της μονοτονίας...

Πέστα ρε Στέργιο... Πήξαμε στα σκυλάδικα και στα 90'ς ελληνάδικα (ξέρεις πια λέω, τα οστρακοειδή...) στην Θεσσαλονίκη. Πάλι καλά που υπάρχουν τα μπαράκια στα στενά, και γίνεται δουλειά... Απλά επάνω με τόσους φοιτητές που όλη μέρα δεν έχουν και τίποτα να κάνουν, κάθε βράδυ γίνεται έξω χαμός. Όταν φέυγουν, ερημώνει η πόλη...

Η κοπελια ειναι απο κερκυρα και δεν εχω παει ακομη(φοβαμαι μη παω και φυγω...παντρεμενος:flipout:....πλακα κανω:D)

Πρεπει να ειναι πολυ ωραια απο κατι φωτογραφιες που βλεπω.[/QUOTΕ

Εχει απίστευτη φυσική ομορφιά και καταπληκτικά νερά στην Κέρκυρα.....
Επιβάλλεται να πας αφού έχεις και την κοπελιά!!
Πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι θα επιστρέψεις λογοδο(ε)σμένος αλλιώς:rifle:...χεχεχε ....είναι παραδοσιακοί σε τέτοια θέματα οι Κερκυραίοι..-bye-

Πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι θα επιστρέψεις λογοδο(ε)σμένος αλλιώς:rifle:...χεχεχε ....είναι παραδοσιακοί σε τέτοια θέματα οι Κερκυραίοι..-bye-

λες?Να παιχτει κανα σκηνικο και να φυγω... :stickyman:

Απλά επάνω με τόσους φοιτητές που όλη μέρα δεν έχουν και τίποτα να κάνουν, κάθε βράδυ γίνεται έξω χαμός.

Να κατσουν να διαβασουν:grandpa:

(μιλησα τωρα και'γω που εκανα τοσα χρονια να τελειωσω:o:D)

λες?Να παιχτει κανα σκηνικο και να φυγω... :stickyman:

χαχαχχα...κοίτα για να είμαι ειλικρινής οι κερυραίοι είναι πολύ ''δύσκολοι'' άνθρωποι, αν τους κάτσει κάτι στραβά...ουέ κι αλοίμονό σουυυυ, να στο πω κερκυραικά!!!

Ξερει κανεις αλλο μερος, οπουδηποτε στον κοσμο, σαν το Γκαζι? Προσωπικα δεν εχω συναντησει κατι αναλογο οσον αφορα την ποσοτητα, ποιλικια αλλα και ποιοτητα, σε αρκετες περιπτωσεις, των μπαρ και των εστιατοριων.

κατα την γνωμη μου ειναι πολυ υποκειμενικο το τι ειναι η καλη νυχτερινη ζωη,αναλογα με το πως το εννοει ο καθενας
για μενα δεν ειναι πχ να στηθω σε ενα κλαμπ σαν μ..ας μαζι με αλλους 1000 μ..ες και να κοιταζομαστε,αλλα ουτε να πεταω πανερια στις τραγουδιαρες και να το παιζω καποιος( οι λεγομενοι σαββατομαγκες) γιατι ολη την εβδομαδα κανουν οικονομια για να τα φανε σε λουλουδια το σαββατο:Banane0:
νυχτερινη ζωη που ειναι μιλια μπροστα εχουν:
1) new york,γιατι εχει τον πιο χαλαρο ακομπλεξαριστο κοσμο,γιατι βγαινεις και δεν ξερεις που θα καταληξεις,σε ποιο παρτυ, κλαμπ η σπιτι
γιατι τον κοσμο που γνωριζεις σε ενα βραδυ εκει δεν τον γνωριζεις σε 1 χρονο στην ελλαδα ακομα και αν βγαινεις καθε μερα
2)Βελιγραδι,που ψηφιστηκε Νο1 στο ιδιο γκαλοπ
γιατι εχει τις πιο ομορφες και ακομπλεξαριστες γυναικες που θα δεις ποτε
και γιατι οι σερβοι ειναι βρυκολακες,οποτε και να βγεις οποαδηποτε ωρα θα δεις κοσμο

Re: Απάντηση: Θεσσαλονίκη: η πέμπτη πόλη στον κόσμο με την πιο έντονη νυχτερινή ζωή!

Ξερει κανεις αλλο μερος, οπουδηποτε στον κοσμο, σαν το Γκαζι? Προσωπικα δεν εχω συναντησει κατι αναλογο οσον αφορα την ποσοτητα, ποιλικια αλλα και ποιοτητα, σε αρκετες περιπτωσεις, των μπαρ και των εστιατοριων.

+10000000