Θεσσαλονίκη: η πέμπτη πόλη στον κόσμο με την πιο έντονη νυχτερινή ζωή!

Re: Απάντηση: Θεσσαλονίκη: η πέμπτη πόλη στον κόσμο με την πιο έντονη νυχτερινή ζωή!

Στα καλά μέρη (ξέρει ο Στέργιος) δεν νομίζω να πατάνε Έλληνες.
Άσε που οι μαγαζάρες κλείσανε εδώ και χρόνια.
Και δεν άφησα πουθενά κανένα υπονοούμενο, ούτε μίλησα για τουρίστες.

δεν το πηρα σαν υπονοουμενο! εχω μεσα μου αρκετα λατινικο πνευμα. παντα χαμογελαω!

Απάντηση: Re: Θεσσαλονίκη: η πέμπτη πόλη στον κόσμο με την πιο έντονη νυχτερινή ζωή!

Τα ξαδέρφια μου από το miami κάθε φορά που έρχονται στο πρώτο μέρος που θέλουν να πάνε είναι στην αρεστού….

Δηλαδη σου λενε πως η Θεσσαλονικη εχει καλυτερη νυχτερινη ζωη απο το Μαϊαμι? Υπαρχει μερος πχ, σαν το Delano καπου στην Ελλαδα και δεν το εχω παρει χαμπαρι?

Ε οχι και η αρετσου ωραιο μερος! Η καγκουρια παει κι ερχεται σε ΟΛΑ τα μαγαζια εκει. Moνo 1-2 σωζουν καπως την κατασταση.

Απάντηση: Re: Θεσσαλονίκη: η πέμπτη πόλη στον κόσμο με την πιο έντονη νυχτερινή ζωή!

Παιδία, εσείς για τους άλλους βγαίνετε η για εσάς; Το θέμα είναι να βγαίνεις και να περνάς καλά με την παρέα σου…. Τι σε ενδιαφέρει τι κάνουν οι άλλοι;
Η Θεσσαλονίκη είναι γεμάτο από πολύ καλά μαγαζιά, καλύτερα από την Αθήνα.
Και είμαι αντικειμενική, γιατί μένω Θεσσαλονίκη από καθαρά επιλογή μου, αλλά λατρεύω την Αθήνα και κατεβαίνω αρκετά συχνά.
Τα λαδάδικα, η βιλκα, η αρεστού, είναι περιοχές που ξετρελαίνουν ντόπιους και ξένους…. Τα ξαδέρφια μου από το miami κάθε φορά που έρχονται στο πρώτο μέρος που θέλουν να πάνε είναι στην αρεστού….

Δήμητρά μου (μου επιτρέπεις την οικειότητα ?) το ένα δεν αποκλείει το άλλο.
Οταν θα βγείς έξω αναγκαστικά θα υπάρχουν και..οι άλλοι.
(Εκτός αν πηγαίνουμε σε ερημιές ή κλείνουμε πριβέ μαγαζιά μόνο για εμάς και την παρέα μας.)

Εξάλλου το να διασκεδάζω εγώ και οι φίλοι μου και οι περισσότεροι απ τους θαμώνες να μας κοιτάζουν σαν άλιεν ή να παρεμποδίζουν την διασκέδασή μας, μπορεί να μη μας ενοχλήσει με την μία.Αλλά δυό τρείς,τέσσερις φορες να στην σπάσουν, λες "άντε και....και δεν ξαναπατάμε εδώ".Ελα όμως που το εδώ κατάντησε πλειοψηφία.
Καταλαβαίνεις το σκεπτικό μου...

Re: Απάντηση: Re: Θεσσαλονίκη: η πέμπτη πόλη στον κόσμο με την πιο έντονη νυχτερινή ζ

Δήμητρά μου (μου επιτρέπεις την οικειότητα ?) το ένα δεν αποκλείει το άλλο.
Οταν θα βγείς έξω αναγκαστικά θα υπάρχουν και..οι άλλοι.
(Εκτός αν πηγαίνουμε σε ερημιές ή κλείνουμε πριβέ μαγαζιά μόνο για εμάς και την παρέα μας.)

Εξάλλου το να διασκεδάζω εγώ και οι φίλοι μου και οι περισσότεροι απ τους θαμώνες να μας κοιτάζουν σαν άλιεν ή να παρεμποδίζουν την διασκέδασή μας, μπορεί να μη μας ενοχλήσει με την μία.Αλλά δυό τρείς,τέσσερις φορες να στην σπάσουν, λες "άντε και....και δεν ξαναπατάμε εδώ".Ελα όμως που το εδώ κατάντησε πλειοψηφία.
Καταλαβαίνεις το σκεπτικό μου...

Τα bold δικά σου είναι ή της Δήμητρας?

Σε φοβήθηκε το μάτι μου.

Free Αννούλα...-bye-

Τελικά μάλλον εγώ είμαι αλιεν γιατί ειλικρινά εγώ περνάω καλά όταν βγαίνω, ίσος επειδή δεν το κάνω καθημερινά λόγο οικογενειακών υποχρεώσεων. Εγώ βγαίνω για να περάσω καλά με την παρέα μου, και όχι για να βλέπω τι κάνουν οι γύρο μου. Και πιστεύω η Θεσσαλονίκη διαθέτει μαγαζιά για όλα τα γούστα, βέβαια, όλα είναι θέμα γούστου…

Παιδια να περναμε ωραια ειναι το θεμα,εμεις και η παρεα μας καθε φορα.Και εγω εχω βγει παμπολες φορες σε διαφορα μαγαζια,μια μερα ειχα παει σε ενα ροκαδικο καπου στην Αθηνα και κοντεψε να πλανταξω απο τα τσιγαρα και τους καπνους αλλα περασαμε ωραια!

Και αλλες φορες παροτι δε μου αρεσει εκει που μπορει να βρεθω καποια στιγμη,εχω περασει ωραια.

Το που περναει ωραια καποιος δε μπορει να του το επιβαλει καποιος.Απλα η αληθεια ειναι πως συχνοτερα συναντας μερη με τιγκα κοσμο,ηχο που μπορει να σου προκαλεσει βλαβη στα αυτια κτλ,παρα κατι πιο εκλεπτισμενο,αλλα τι να κανουμε.Αν ψαξεις βρισκεις πολλα πραματα παντως!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Θεσσαλονίκη: η πέμπτη πόλη στον κόσμο με την πιο έντονη ν

Τα bold δικά σου είναι ή της Δήμητρας?

Σε φοβήθηκε το μάτι μου.

Free Αννούλα...-bye-

Τα boldια δικά μου είναι.

Και καλά έκανε και με φοβήθηκε ο μάτης σου !:operator:

Το Free Αννούλα δεν το έπιασα.
Για εξήγησέ το με,please..:drummer:

Υ.Γ. Είμαι και με τα αντισταμινικά και έχω κουδουνιάσει τελείως..Αλλα βλέπω,άλλα γρ'αφω ,άλλα καταλαβαίνω..:bigcry:

Re: Απάντηση: Θεσσαλονίκη: η πέμπτη πόλη στον κόσμο με την πιο έντονη νυχτερινή ζωή!

Στα καλά μέρη (ξέρει ο Στέργιος) δεν νομίζω να πατάνε Έλληνες.
Άσε που οι μαγαζάρες κλείσανε εδώ και χρόνια.
Και δεν άφησα πουθενά κανένα υπονοούμενο, ούτε μίλησα για τουρίστες.

Λαδάδικα; Don't get me started...

Βίλκα; Αν δεν υπήρχε το reworks festival, δυο μέρες το χρόνο, να καεί συθέμελα!

Αρετσού; Εδώ γελάμε... ούτε καν οι ταβέρνες πλέον, πλην του Χαμόδρακα.

Τα καλά μέρη, είναι κρυμμένα καλά πλέον. Συγγρού και Βαλαωρίτου ήταν must περιοχή, αλλά άνοιξαν κανα-δυο καγκουράδικα και τη βλέπω να καταποντίζεται (ήδη άρχισε).

Ευτυχώς, υπάρχουν οι σταθερές αξίες, όπως τα στενά γύρω από το Λευκό Πύργο, το τρίγωνο Ικτίνου-Ζεύξιδος-Π.Π. Γερμανού και κάποια άλλα σκόρπια.
Όλα φυσικά, μικρά μπαρ.

Και σε ένα βαθμό, βγαίνω και για τον κόσμο: δε γίνεται συνέχεια να βλέπω δήθεν και να μου χαλάνε το στομάχι, όσο καλή παρέα και να έχω. Πόσο ν' αντέξω ο καψερός;