Θήκες για βινύλια...

Προς το παρόν έχουμε μαζευτεί (ανανεωμένη κατάσταση):
Κώστας Ζαγγογιάνης
Vas Silis
Thanasis K
Busoni
Morfeas
Stavrosz
Nikos 1850

Δυστυχώς Busoni δεν έχω paypall.
Προτιμώ με κατάθεση σε τράπεζα (Εθνική, Πειραιώς,Αγροτική).
Ετοιμάζω τα δείγματα μέσα στο Σ/Κ και Δευτέρα τα ταχυδρομώ.

Αν κανει στα παιδια θα κανει και για μενα, 300 παρακαλω, στελνω pm

Δεν είναι κακό αν και θα το ήθελα λίγο πιο σκληρό.

Και έτσι θα κάνει κάποια δουλειά αρκεί να μην είναι πολύ φαρδύ και γλυστράει ο δίσκος έξω.

Λίγο πιο σκλήρο έχει ;

tsip θα σου ταχυδρομήσω αύριο δείγμα. Προτιμώ να τσεκάρεις και εσύ το δείγμα ώστε να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις...
vas silis την Τετάρτη θα πάει ο φίλος μου στον προμηθευτή του και θα ρωτήσει αν μπορεί να μας κάνει κάτι λίγο πιο παχύ (νομίζω ότι εξαρτάται η σκληρότητα από το πάχος του πλαστικού).

Last edited:
Προς το παρόν έχουμε μαζευτεί (ανανεωμένη κατάσταση).
Με έντονα γράμματα οι επιβεβαιωμένες παραγγελίες:
Κώστας Ζαγγογιάνης 400 τεμ
Vas Silis 300 τεμ
Thanasis K 1000 τεμ
Busoni 400 τεμ
Morfeas 500 τεμ
Stavrosz ? τεμ
tsip 300 τεμ
Nikos 1850 400 τεμ

Δεν πήγε ο φίλος ακόμα στον βιοτέχνη. Είχε κάποια σοβαρά οικογενειακά προβλήματα...
Θα σας ενημερώσω, όταν έχω κάτι.

κι εγω σημερα το παρελαβα
κι εγω θα ηθελα; κατι πιο σκληρο, αλλα αν δεν γινεται δεν πειραζει, συνεχιζω και ειμαι ακομα μεσα

Δεν ξέρω πόσο λεπτό είναι το δείγμα που παραλάβατε, αλλά είμαι της γνώμης ότι το χοντρό δεν είναι ό,τι καλύτερο, ιδίως αν έχετε πολλούς δίσκους ή γενικά θέλετε περισσότερο χώρο για δίσκους. Θα σας φανεί ίσως περάξενο ότι με το λεπτότερο στον ίδιο χώρο θα χωρέσετε περισσότερους δίσκους.Λ.Σ.

Μες στην εβδομάδα θα πάει τελικά ο φίλος μου εκεί.
Θα του πω να ρωτήσει αν μπορεί να μας φτιάξει κάτι πιο χοντρό-σκληρό (άκαμπτο??) έστω και καμιά 50 τεμάχια, για να το τσεκάρουμε.
Γιατί δεν μπορώ να ξέρω πως θα βγουν και αν μας κάνουν. Να μην πάρουμε τζάμπα 25 kg....
Στην περίπτωση που μας τα φτιάξει, θα σας ξαναστείλω με ΕΛΤΑ τα νέα δείγματα για να τα δείτε.
Υπολογίζω με τις 3 επιβεβαιομένες παραγγελίες, θα είμαστε στο ένα τσουβάλι (25 kg) και θα μπει στον κόπο να μας φτιάξει και μερικά δείγματα σε κάτι πιο χοντρό (θέλω να το ελπίζω).

Λουκά, αν θες, στείλε μου πμ τη διεύθυνση σου να σου στείλω ένα δείγμα (50x50cm) που έχω να μας πεις τη γνώμη σου.

Νικο, επισης τα ταχυδρομικα εξοδα που εχεις χαλασει, για α μας στειλεις τα δειγματα, αν και μικρο ποσο για τον καθενα μας, προτεινω να χρεωθουν σε εμας στην τελικη παραγγελια.

Το έχω υπόψη μου...
Θα σας τα χρεώσω διπλά-τριπλά στην παραγγελία :flipout::flipout:

Καλή καρδιά, μην το σκέφτεσαι καθόλου...