Φίλε Νίκο, οι θήκες είναι ωραιότατες, λίγο μεγαλύτερες από το ιδανικό, αλλά δεν πειράζει, υπάρχουν και δίσκοι με clap-cover. To πλαστικό είναι καλό, οπότε μιλάμε για κελεπούρι στα 5 λεπτά ανά θήκη που έρχεται η τελική τιμή.Thanks!
Καλό φαίνεται το μέγεθος. Χρειάζεται να είναι λίγο μεγαλύτερη η πλαστική θήκη γιατί όλα τα εξώφυλλα δεν είναι ίδιων διαστάσεων. Σε κάποια λίγο θα περισσεύει αλλά σε άλλα θα είναι σχεδόν ακριβώς. Επίσης όσοι έχετε μεγάλη δισκοθήκη ή την μεγαλώνετε, το λεπτότερο πλαστικό θα σας επιτρέπει να χωρέσετε περισσότερους δίσκους στο ράφι. Λ.Σ.Ορθή επανάληψη
![]()
Καλημέρα, συγγνώμη για την παρέμβαση αλλά μήπως υπάρχει δυνατότητα να παραγγείλω και εγώ 3Kgr?
Μένω Μυτιλήνη βεβαια και μόνο τα ΕΛΤΑ θα ήταν αξιόπιστα αλλά μου ακούγεται ζόρικο να σε χώσουμε να κάνεις τέτοιο τρέξιμο για τόσους πολλούς. Αν υπάρχει η δυνατότητα και υπάρχουν τα 3 κιλά τότε υπολόγισέ με μέσα, αν πάλι είναι ζόρικο για σένα δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με αρνητική απάντηση.
Στείλε και σε μένα άλλα 3κιλά...αφού λέτε οτι είναι καλές...θα κάνω κάτι λαθος ή ο νίκολας μου είχε στείλει άλλο δείγμα. Βάλτε σας παρακαλώ μια φωτο με το δίσκο μέσα στη θήκη. Αλλιώς δεν πρόκειτε να βγέι νόημα ποτέ.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.