Θήκες για βινύλια...

Νέα κατάσταση

Κώστας Ζαγγογιάνης 6 kg--> ok
Busoni 6 kg
Morfeas 7.5Kgr
Κυριακού Γιάννης 3 kg
fishermandsl 3 kg
dlamprou 3 kg
kotsidisjohn 3 kg
Nikos 1850 6 kg--> ok

Last edited:
Απάντηση: Re: Θήκες για βινύλια...

Παρέλαβα το δείγμα.

Λιγο μεγαλύτερο απ ότι το περίμενα. Ακόμα και σε διπλό LP.

Ισχύει κανονικά η κράτηση μου.

Νίκο, περιμένω τα διαδικαστικά. Προτιμώ ΕΛΤΑ.
Ευχαριστώ.

ΥΓ: το όνομα μου είναι Μανώλης.

Μανώλη το ξέρω απλώς δεν ήξερα πως θέλεις να σε αναφέρω μέσα στο club... Μη με :violent-smiley-030:

αν προλαβαινω κι εγω θα ηθελα 3 κιλα και επικοινωνουμε για τα στοιχεια αποστολης, Ευχαριστω.!

Κανένα πρόβλημα.

Ο φίλος μου βλέποντας τη ζήτηση, παράγγειλε άλλα 30 κιλά.
Άρα έχουμε απόθεμα (προς το παρόν)

Ξέχασα να αναφέρω.
Στα ΕΛΤΑ μου είπαν ότι τα ταχυδρομικά ανέρχονται για 3 kg στα 5 ευρώ και για τα 6 κιλά στα 7 ευρώ (ανεξάρτητα τον τόπο αποστολής).
Στα ΚΤΕΛ που ρώτησα το δεματάκι στοιχίζει 6 ευρώ.

Μια διευκρίνιση...
Πως θέλετε να σας αποστείλω τις θήκες?
Να τις βάλω σε χαρτοκιβώτιο (αναλόγου μεγέθους) ή να σας τις τυλίξω σε χοντρό χαρτί?

Εννοείται ότι όταν σας στείλω τις θήκες θα σας στείλω με πμ το συνολικό κόστος. Και τις τράπεζες στις οποίες έχω λογαριασμό.

Επίσης όλες οι αποστολές μου θα περιέχουν και απόδειξη από το κατάστημα του φίλου μου (οι σωστοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους)
Και θα ξανά αναφέρω ότι δεν κερδίζω τίποτε από την όλη φάση.

Last edited:
Εγω πιστεύω οτι κερδίζεις...

πολλούς ευγνώμονες συμφορουμίτες!!!

Οτι σε βολεύει από κόστος ή από ευκολία, είναι ικανοποιητικό ως τρόπος πακεταρίσματος.

Θέλετε να σας τις στείλω αντικαταβολή ώστε να μην πρέπει να τρέχετε σε τράπεζες ? Θα ρωτήσω αύριο στα ΕΛΤΑ γιατί δεν ξέρω αν η αντικαταβολή έχει κάποια επιπλέον χρέωση... ( να μην σας βγουν και τα ταχυδρομικά πιο ακριβά από τις θήκες :smile: )

Re: Απάντηση: Θήκες για βινύλια...

Θέλετε να σας τις στείλω αντικαταβολή ώστε να μην πρέπει να τρέχετε σε τράπεζες ? Θα ρωτήσω αύριο στα ΕΛΤΑ γιατί δεν ξέρω αν η αντικαταβολή έχει κάποια επιπλέον χρέωση... ( να μην σας βγουν και τα ταχυδρομικά πιο ακριβά από τις θήκες :smile: )
Όντως θα βγουν πιο ακριβά τα μεταφορικά με την αντικαταβολή. Δεν συμφέρει γενικά λόγω βάρους του πλαστικού. Το καλύτερο θα ήταν ο καθένας να βρει τις θήκες στην πόλη που μένει. Έτσι κι' αλλιώς ο φίλος από τη Λάρισα κάνει εξυπηρέτηση. Λ.Σ.

Νίκο, ότι σε βολεύει.

Και η κατάθεση με το web banking που νομίζω ότι όλοι μας έχουμε πια δεν είναι πρόβλημα.
Τα ΕΛΤΑ δέχονται πακέτο μέχρο 20 κιλά και κιβώτιο αρκετά μεγάλο 40Χ40Χ40 αν θυμάμαι καλά.

Νίκο μην αγχώνεσαι μη και κακοπαθουμε, εδω εξυπηρέτηση μας κάνεις! Στειλτα απλα με ΕΛΤΑ και πες μια τράπεζα να σου μεταφέρουμε άμεσα τα χρήματα.

Εγώ μπορώ να τα πάρω με ειδική χρέωση 2ευρο το κιλό αν τα στείλεις με ACS στα στοιχεία της εταιρίας που δουλέυω. Τα δικά σου χρήματα στα κάνω κατάθεση όπου πεις.

ΠΡΟΣΟΧΗ
τον Νικο τον γνωρισα προσωπικα
δεν ειναι τοσο τιμιος και καλος οσο νομιζετε !!

ειναι κατι παραπανω , ειναι απο τα καλυτερα παιδια της Λαρισας !!

Fishermandsl κανένα πρόβλημα, φωνάζω και την ΑCS από την εταιρία που δουλεύω και την άλλη ημέρα τα έχεις.
Στείλε τα στοιχεία της εταιρίας για να δώσω χρέωση παραλήπτη.

Στέλιο τα παραλές...

Παιδιά γράψτε μου πως να σας τα στείλω, ΕΛΤΑ ή ΚΤΕΛ.
Από τράπεζες ΕΘΝΙΚΗ ή ΠΕΙΡΑΙΩΣ.
Αν κάποιος θέλει αντικαταβολή ας το αναφέρει.

Καλημέρα Νίκο,
εγώ προτιμώ με ΕΛΤΑ (τα ΚΤΕΛ δεν ερχονται Μυτιλήνη :BDGBGDB55:) και με βολεύει και η ΕΘΝΙΚΗ για πληρωμή.
Περιμένω νεότερα.

Ευχαριστώ για τον κόπο σου, μένω υπόχρεος!!!