Και η κοκκινομαλα...Σωστόοοο... και η ξανθιά και η μελαχροινή ε ?
Και η κοκκινομαλα...Σωστόοοο... και η ξανθιά και η μελαχροινή ε ?
Αμ την έχω καταλάβει τη δουλειά... και δεν τιμά καθόλου τους γιατρούς της χώρας μας. Υπάρχει σαφής υπογράμμιση (από άλλους λίγο, από άλλους πολύ) των "πλεονεκτημάτων" της επισκληριδίου ή και της καισαρικής ακόμη. Και το ζευγάρι, τι θα ακούσει? Τον ειδικό φυσικά. Δεν λέω, καλή χρυσή η γυναικολόγος μας, αλλά θυμάμαι τη σύζυγό μου να επιμένει περισσότερες από μία φορές με ευγενικό τρόπο ότι θέλει φυσιολογικό τοκετό και χωρίς την επισκληρίδιο, εάν δεν υπάρχουν εννοείται ενδείξεις για καισαρική κλπ.
Ακούω ότι σε άλλες χώρες δεν είναι έτσι η κατάσταση.
Η επισκληρίδιος έχει μιά σημαντική επιπλοκή η οποία δέν πολυαναφέρεται...
Να προκληθεί ιογενής λοίμωξη πού να περάσει τόν αιματεγκεφαλικό φραγμό τού εγκεφάλου και νά προκαλέσει εγκεφαλίτιδα(ερπητική ή άλλου τύπου)πού μπορεί να είναι θανατηφόρα και γιά τήν μητέρα καί γιά τό νεογνό..
Προέκυψε σέ δύο φίλες μου πού ευτυχώς δέν είχε δυσάρεστα αποτελέσματα,αλλά 20 μέρες αγωνίας...
Οταν ετέθη το ζήτημα σε εμάς ,επειδή ο Δημητράκης δέν είχε ´εμπεδώσει´αλλά κολυμπούσε τελειόμηνος ών,τό ζήτημα τού είδους τής νάρκωσης σέ υποχρεωτική,ιατρικώς,καισαρική,προτιμήσαμε τήν γενική αναισθησία..
Η επισκληρίδιος έχει μιά σημαντική επιπλοκή η οποία δέν πολυαναφέρεται...
Εντάξει, σαφώς προτιμότερος ο φυσιολογικός τοκετός αλλά τι άλλο θα σκαρφιστούν ακόμα για να φοβίσουν τον κόσμο οι "υγειινολόγοι" ?
Κι αν ψάξει κανείς θα βρεί κι άλλα...
Καταρχήν οι περισσότερες γυναίκες πηγαίνουν πια στο μαιευτήριο με ραντεβού.
Όχι πείτε πού! ΟΛΙΚΗ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ στο ράψιμο!!!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.