Θηλικός λύκος 2 ετων κοντοτριχος

newentry

New member
19 September 2007
41
Θηλυκός λύκος 2 ετων κοντοτριχος χρώμματα τυπου ρεχπεριοχη ανάβυσσοςτηλ.6977446659 βασιλης

Λύκος (Canis lupus)
wolf_forum.jpg
ή λυκόσκυλο (Γερμανικός ποιμενικός)
_40522763_germansdog_203_pa.jpg

θα ρωτούσα εγώ...

just kidding...:D

Last edited:
Sorry εχετε δίκιο ειναι Γερμανικός ποιμενικός και ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ, και τον δίνω διότι ήταν επιλογή τις προιν γυναικας να τον εχει επειδή φοβόταν μόνη στο σπίτι και δεν τον χριάζομαι πλέον.

Sorry εχετε δίκιο ειναι Γερμανικός ποιμενικός και ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ, και τον δίνω διότι ήταν επιλογή τις προιν γυναικας να τον εχει επειδή φοβόταν μόνη στο σπίτι και δεν τον χριάζομαι πλέον.

χρειαζομαστε ενα σετ ξυραφακια, σαμπουαν, 1 κουτι γαλα...

μια ψυχουλα ομως? την χρησιμοποιησαμε και τωρα "δεν μας χρειαζεται πλεον".

ωραιος ο νεος...:a0210:

...και μη χειροτερα:a0210:

(συγνωμη αν κατεστρεψα την ... "αγγελια" του "φιλοζωου" φιλου- σβηστε το μήνυμα, ban me, αλλα δεν μπορεσα να μην γραψω οσο και αν προσπαθησα- Συγνωμη Ακη.)

Απάντηση: Re: Θηλικός λύκος 2 ετων κοντοτριχος

χρειαζομαστε ενα σετ ξυραφακια, σαμπουαν, 1 κουτι γαλα...

μια ψυχουλα ομως? την χρησιμοποιησαμε και τωρα "δεν μας χρειαζεται πλεον".

ωραιος ο νεος...:a0210:

...και μη χειροτερα:a0210:

(συγνωμη αν κατεστρεψα την ... "αγγελια" του "φιλοζωου" φιλου- σβηστε το μήνυμα, ban me, αλλα δεν μπορεσα να μην γραψω οσο και αν προσπαθησα- Συγνωμη Ακη.)
κάπου έχεις δίκιο για το -δεν το χρειάζομαι-
αλλά τουλάχιστον δεν τον πέταξε
τον δίνει-χαρίζει σε φιλόζωο.

Δυστυχώς θα συμφωνίσω με τον analyze it... Γι'αυτό άλλωστε έκανα και την ερώτηση.

Μακάρι να πάει σε κάποιον φιλόζωο, που τον θέλει για σκύλο και όχι για συναγερμό.

Θα ήθελα να γράψω και άλλα, αλλά δεν γνωρίζω το παλικάρι που τον χαρίζει και θα δημιουργήσω ένταση, οπότε ας σωπάσω.

Προς τιμήν του δεν τον πέταξε, ούτε τον έστειλε στην πρώην. Μακάρι να έχει την κρίση να τον δώσει κάπου σωστά και όχι απλά να τον πάρει κάποιος.

Καλημέρα σε όλους.

Νομίζω πως είμαστε υπερβολικοί. Ο άνθρωπος λέει καθαρα ότι δεν ήταν επιλογή του.
Αντί να του πούμε μπράβο που δεν τον πέταξε στο δρόμο, του τη λέμε και από πάνω που είχε την ευαισθησία να τον δώσει σε κάποιον που θα τον φροντίζει.

Καλημέρα σε όλους.

Νομίζω πως είμαστε υπερβολικοί. Ο άνθρωπος λέει καθαρα ότι δεν ήταν επιλογή του.
Αντί να του πούμε μπράβο που δεν τον πέταξε στο δρόμο, του τη λέμε και από πάνω που είχε την ευαισθησία να τον δώσει σε κάποιον που θα τον φροντίζει.

+1.

Καλημέρα σε όλους.

+1
Καλυτερα να δινουμε περισσοτερη βαρυτητα στις πραξεις, παρα στα λογια..

Η αγορά σκύλου και μάλιστα ενός Γερμανικού Ποιμενικού (ο οποίος δένεται ακόμα περισσότερο με το αφεντικό του) είναι μια πράξη η οποία πρέπει να γίνεται μετά από αρκετή και όριμη σκέψη. Επίσης είναι απαραίτητο να συμφωνούν όλοι στην οικογένεια.
Λυπάμαι να διαβάζω εκφράσεις όπως "δεν τον χρειάζομαι πλέον" (το οποίο δείχνει ότι ο άνθρωπος που το λέει αυτό δεν έπρεπε ΠΟΤΕ να πάρει σκύλο) αλλά από την άλλη ο newentry πράττει σωστά προσπαθώντας να τον δώσει κάπου αντί να τον παρατήσει στο δρόμο - το οποίο όμως είναι και το ελάχιστο που μπορεί να κάνει...
Σαφώς δε συμφωνώ με τη στάση και τη νοοτροπία του αλλά νομίζω ότι η καλύτερη προοπτική για τον ίδιο τον σκύλο είναι να φύγει από εκεί μιας και σίγουρα δεν τον θέλουν, μοιραία εφόσον ισχύει αυτό δεν του δίνουν όσα χρειάζεται και σίγουρα το έχει καταλάβει.
Ας προσπαθήσουμε λοιπόν να βρούμε όλοι έναν φιλόζωο να τον πάρει.
newentry όπως σου είπα και παραπάνω θα βοηθήσει μια φωτογραφία.

Last edited:
Ας προσπαθήσουμε λοιπόν να βρούμε όλοι έναν φιλόζωο να τον πάρει.
newentry όπως σου είπα και παραπάνω θα βοηθήσει μια φωτογραφία.

Φιλόζωος φίλε μου (και πιο πολύ από τον "κανονικό" μάλιστα) είναι και αυτός που ξέρει πως δεν θα του φερθεί όπως πρέπει του σκύλου, και δεν τον κρατάει χωρίς να τον θέλει.

Φροντίζει να του βρει κάποιον να του προσφέρει ότι ίσως αυτός δεν θα μπορεί.

Φιλόζωος φίλε μου (και πιο πολύ από τον "κανονικό" μάλιστα) είναι και αυτός που ξέρει πως δεν θα του φερθεί όπως πρέπει του σκύλου, και δεν τον κρατάει χωρίς να τον θέλει.

Φροντίζει να του βρει κάποιον να του προσφέρει ότι ίσως αυτός δεν θα μπορεί.

+1000

Δε νομίζω ότι έχεις δίκιο jim...
Απλά αυτός που δε θα έκανε κάτι τέτοιο θα ήταν κάθαρμα
(μιλάω γενικά - δεν αναφέρομαι στο συγκεκριμένο θέμα προς αποφυγή παρεξηγήσεων)

Εντάξη κάποιοι με έχετε καταλάβει κάτι λάθος,τον σκύλο μου τον αγαπάω και τον σεβομαι σαν ψυχή.θα λυπιθώ πολύ που θα φύγει αλλά δυστιχώς δεν μπορώ να κάνω αλλίως,το αν είμαι ζωόφιλος ή όχι φένεται και δεν μπορεί να με κρίνει κάνεις απο μια πρόταση μου.Δεν είναι ο μόνος σκύλος που έχω.

Εγώ κατάλαβα ότι θέλεται να ξεσπάσετε σε κάποιους που μόλις τα βαρεθουνε τα παρατάνε στον δρόμο,τους οποιους και ΔΕΝ μαθαίνεται ποτέ την ταυτότυτά τους, και βρίκατε εμένα να τα ψάλετε κάτι το οποίο δεν καταλαβαίνω.

Ολοι εδώ μέσα ξέρεται πολύ καλά πόσο δύσκολα είναι να καταλάβεις τις σκεψεις του άλλου απλά από ένα κείμενο.Μην βγάζεται γρήγορα συμπεράσματα για κάποιον που δεν ξέρετε.Εγώ πάντος κάνω το σωστό τον χαρίζω σε κάποιον άλλον και δεν τον εμπορέυομαι ούτε τον πετάω σε κάποιο βουνο να βρει την τύχη του,για κοιτάξτε έξω από το παράθυρό σας πόσα αδέσποτα βλέπεται;