Χαριζεται, πωλειται, αναζητειται ή καταζητειται?
Στην κατηγορία "χαρίζεται" μάλλον θα χαρίζεται!
Sorry εχετε δίκιο ειναι Γερμανικός ποιμενικός και ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ, και τον δίνω διότι ήταν επιλογή τις προιν γυναικας να τον εχει επειδή φοβόταν μόνη στο σπίτι και δεν τον χριάζομαι πλέον.
κάπου έχεις δίκιο για το -δεν το χρειάζομαι-χρειαζομαστε ενα σετ ξυραφακια, σαμπουαν, 1 κουτι γαλα...
μια ψυχουλα ομως? την χρησιμοποιησαμε και τωρα "δεν μας χρειαζεται πλεον".
ωραιος ο νεος...:a0210:
...και μη χειροτερα:a0210:
(συγνωμη αν κατεστρεψα την ... "αγγελια" του "φιλοζωου" φιλου- σβηστε το μήνυμα, ban me, αλλα δεν μπορεσα να μην γραψω οσο και αν προσπαθησα- Συγνωμη Ακη.)
Καλημέρα σε όλους.
Νομίζω πως είμαστε υπερβολικοί. Ο άνθρωπος λέει καθαρα ότι δεν ήταν επιλογή του.
Αντί να του πούμε μπράβο που δεν τον πέταξε στο δρόμο, του τη λέμε και από πάνω που είχε την ευαισθησία να τον δώσει σε κάποιον που θα τον φροντίζει.
Καλημέρα σε όλους.
Νομίζω πως είμαστε υπερβολικοί. Ο άνθρωπος λέει καθαρα ότι δεν ήταν επιλογή του.
Αντί να του πούμε μπράβο που δεν τον πέταξε στο δρόμο, του τη λέμε και από πάνω που είχε την ευαισθησία να τον δώσει σε κάποιον που θα τον φροντίζει.
Ας προσπαθήσουμε λοιπόν να βρούμε όλοι έναν φιλόζωο να τον πάρει.
newentry όπως σου είπα και παραπάνω θα βοηθήσει μια φωτογραφία.
Φιλόζωος φίλε μου (και πιο πολύ από τον "κανονικό" μάλιστα) είναι και αυτός που ξέρει πως δεν θα του φερθεί όπως πρέπει του σκύλου, και δεν τον κρατάει χωρίς να τον θέλει.
Φροντίζει να του βρει κάποιον να του προσφέρει ότι ίσως αυτός δεν θα μπορεί.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.