Third ... για πάντα

Απάντηση: Re: Third ... για πάντα

πάντως για να τιμήσω τον φίλο μου τον Ντοκ, τις προάλλες στο Μετρόπολις που βρήκα το 3ο σε ντίτζιπακ, κλπ. μόνον με 4.99 ευρώ το πήρα.

Βέβαια ομολογώ ότι στα νιάτα μου το είχα και σε βινύλιο και γούσταρα, αλλά όταν κάποια στιγμή έμεινε στην πρώτη σύζυγο, δεν είχα και πρεμούρα να τον πάρω ξανά....

ντίτζιπακ είναι το προηγούμενο ριμάστερ - που δεν λέει και τίποτα ...

Δεν ήξερα ότι μας έγινες και χαιεντάς :music-smiley-004:

ακούς εκεί το φθηνό κρέας ...., η ίδια ηχογράφηση είναι, απλώς λιγότερο πουσαρισμένη από τα κουμπάκια των κονσολών :smash:

Last edited:
εν αναφορά με τον ηχο του τελευταίου remaster. I couldn't have said it better myself.

"...Of all the CBS-era Soft Machine releases, Third is the one that’s most needed a sonic upgrade. The shortcomings of what went to tape inherently limit how much better this remaster sounds. However, while the difference isn’t dramatic, it’s warmer, more spatial and rich. While it’s not likely that Third will ever sounds pristine or crystal-clear, this is unequivocally the best it’s ever sounded. Often considered on a par with Miles Davis’ 1969 album Bitches Brew, it came from a different place but was just as innovative...."

www.allaboutjazz.com

τώρα μαθαίνω: οι ...κακές παρέες βλέπεις :p

could be worse: θα μπορούσα, φερ ειπείν, αντί για δίσκους να τα σπρώχνω στα καλώδια :blink:

:FSGSFGS4: Tζίζ!... κακές κουβέντες :guitarist:...μαύρο φίδι που μας έφαγε ετσι και μπει κανενας χαϊεντάς εδω μέσα!

Re: Απάντηση: Re: Third ... για πάντα

Το Bundles αμέσως μετά το 7 , είναι ένας εξαιρετικός ´δίσκος όπου για πρωτη φορά στους Softs κυριαρχεί η ηλεκτρική κιθάρα , παιγμένη μάλιστα από τον Alan Holdsworth , ο οποίος σολάρει ασύστολα και αδιάλειπτα τουλάχιστον στην α´ πλευρά .

και όμορφα μάλιστα....ο χοντρομυτόγκας....:worshippy:

Re: Απάντηση: Re: Third ... για πάντα

Κάτσε να πάρει χαμπάρι και ο Μήτσος για το Bundles και τον Holdsworth και θα δεις :flipout::flipout::flipout:

Ο Χόλντσγουορθ πάντως ήταν ένας κιθαρίστας που κατ' εμέ διέπρεψε σε δίσκους άλλων ( βλ. "Bundles" αλλά και "Gazeuse" των Gong ) και κυκλοφόρησε απίστευτες πατάτες κάτω από το δικό του όνομα ( βλ. "Metal Fatigue" - εκεί να δεις αδιάφορο fusion )

expresso II Gong επίσης,
Enigmatic Ocean Jean Luc Ponty,
One of a kind Bill Brufford...

σε όλα αυτός ο απίστευτος, αυτοδίδακτος κιθαρίστας κεντάει σαν σίγκερ ραπτομηχανή με πεντάλ...
Στους δισκούς του.....the biiiiiig sleeeeeeep....:rifle:

πηγα και εγω τωρα που εμαθα και κατεβαζω ..
να ακουσω αυτο το ΤΗΙΡΔ που τοσο καλα λογια , απο ολους
τους εμπειρους μουσικοφιλους ..

μπηκε στα ωτα, αλλα δεν προχωρησε και ετσι γυρισα παλι στα βεστ της SUZI QUATRO πολυ την χαρηκα ,μπραβο Σουζι !!

.

πηγα και εγω τωρα που εμαθα και κατεβαζω ..
να ακουσω αυτο το ΤΗΙΡΔ που τοσο καλα λογια , απο ολους
τους εμπειρους μουσικοφιλους ..

μπηκε στα ωτα, αλλα δεν προχωρησε και ετσι γυρισα παλι στα βεστ της SUZI QUATRO πολυ την χαρηκα ,μπραβο Σουζι !!

.

και μετά παραπονιέσαι άμα δεν σε παίρνουμε στα σοβαρά:flipout::flipout::flipout:

Iσως η πρώτη μου ever μουσική - ραδιοφωνική ανάμνηση να ήταν το can the can εκεί γύρω στα 73 -74...

Από φωνή κορμάρα η Αμερικάνα που έκανε καριέρα μονον στο Ηνωμένο Βασίλειο...

Iσως η πρώτη μου ever μουσική - ραδιοφωνική ανάμνηση να ήταν το can the can εκεί γύρω στα 73 -74...

Από φωνή κορμάρα η Αμερικάνα που έκανε καριέρα μονον στο Ηνωμένο Βασίλειο...

τότε ήταν που αρχισε να μου αρέσει το μπάσο

ο γραφων ειχε την χαρα να την δει LIVE ...εντος Ελλαδος !!
οποιος βρει που επαιξε κερδιζει ενα CD ..με Σουζι
ΚΑΙ ποτε:fahne90: