This ''Master'' lives!!!

Απάντηση: Re: This ''Master'' lives!!!

Ναι δεν διαφωνώ. Ήμουν φαν από Southern death cult. Aλλά οι άλλοι με μία κούφια όπως λέει ο Μουκ και μάλιστα από μηχανικό ήχου, τα διέλυσαν όλα.

Η διαφορά ήταν χαοτική. Ήταν και η προσμονή για τους Metallica μεγάλη οπότε...

Πάντως συμφωνώ ότι και οι Cult έπαιξαν σούπερ.-bye-

και εγω ημουν αρρωστος μ’ αυτους απο το dreamtime.το southrn death cult το ακουσα πιο μετα:ernaehrung004:

Re: Απάντηση: Re: This ''Master'' lives!!!

κι ομως δημητρη βγηκαν σε ενα κοινο,μερα μεσημερι με νταλα ηλιο,που δεν ειχε καμμια σχεση μʼαυτους και για 50 (διστυχως ) μονο λεπτα,και στο τελος ολοι χοροπηδηγαν.στο wild flower ενα σταδιο πηγαινε πανω κατω.
θυμαμαι τον Astbury που πεταξε το μικροφωνο στον αερα για να το ξαναπιασει και να συνεχισει να φωναζει Wiiiiild Flooooower:worshippy:.
Στο τελος θυμαμαι ολοι να ζητανε encore...στο δε love ο Billy Duffy εκανε ενα σολο σκετη ανατριχιλα.και με τον ηλιο κοντρα...
οσο για τον κοεν να πω μονο οτι εχει αναγκη η μουσικη απο τετοιους περιπλανωμενους τροβαδουρους...σορρυ για το οφ τοπικ

Νομίζω ότι ήτο λίγοι οι δικοί μας Λευκή Συμφωνία, μπρος τουε υπόλοιπους.
Έβλεπα για πρώτη φορά τόσο μεγάλο γκρούπ ( ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ), βέβαια για μένα εντύπωση μου προκάλεσαν και οι Cult, καλοκουρδισμένη μπάντα και ο Ιαν πολύ καλός.
Στο άλλο για τον Κοέν, συμφωνώ κι εγώ!

Λύμπε δεν είμαι και ο πιο κατάλληλος (έχω μπλέξει με τα μαύρα) αλλά υπάρχουν πολύ βαρβάτες μπάντες εκεί έξω.:drummer:

Όποιος τσίμπησε το PILGRIM FATHERS για π.χ. μπορεί να με καταλάβει.-bye-

Πάντως είναι άδικη η σύγκριση MAIDEN με METALLICA... εδω και πολλά χρόνια γίνεται αυτό όπως παλαιότερα γινόταν σύγκριση SEPULTURA και SLAYER...
Εγώ δεν βρίσκω τι σχέση έχουν μεταξύ τους....κλασσικό αμερικάνικο thrash οι Metallica με πολύ νερό στο κρασί τους (προτιμώ τους Sacred Reich ,,το έκαναν πιο καλά),NWOBHM οι Maiden με Ευρωπαϊκή κουλτούρα και διαύγεια...και απ την άλλη συγκρίνουμε τους tribal Sepultura με την εξω καρδιά και την Βραζιλιάνικη νοοτροπία με την μεθυστική underground φιλοσοφία των Slayer των πολλών μοχθηρών ριφ και σόλο..καμιά σχέση

Πάντως είναι άδικη η σύγκριση MAIDEN με METALLICA... εδω και πολλά χρόνια γίνεται αυτό όπως παλαιότερα γινόταν σύγκριση SEPULTURA και SLAYER...
Εγώ δεν βρίσκω τι σχέση έχουν μεταξύ τους....κλασσικό αμερικάνικο thrash οι Metallica με πολύ νερό στο κρασί τους (προτιμώ τους Sacred Reich ,,το έκαναν πιο καλά),NWOBHM οι Maiden με Ευρωπαϊκή κουλτούρα και διαύγεια...και απ την άλλη συγκρίνουμε τους tribal Sepultura με την εξω καρδιά και την Βραζιλιάνικη νοοτροπία με την μεθυστική underground φιλοσοφία των Slayer των πολλών μοχθηρών ριφ και σόλο..καμιά σχέση

έχεις απόλυτο δίκιο Σπύρο..

μόνο που όλοι τους είναι κλινικά τελειωμένοι πολλά χρόνια τώρα.

έχεις απόλυτο δίκιο Σπύρο..

μόνο που όλοι τους είναι κλινικά τελειωμένοι πολλά χρόνια τώρα.

Ναι βρε δεν μιλάω για το παρόν,,στο παρελθόν στέκομαι...τώρα άντε να βγάλουν κάτι καλό οι επίσης γερόλυκοι Testament αλλά μέχρι εκεί..
Το μεταλ με την κλασσική έννοια της λέξης έχει τελειώσει πολύ καιρό...σποραδικά μπορείς να βρεις σπουδαία πράγματα απο μπάντες όπως οι Akercock,Satyricon,Opeth κλπ...
Δες για παράδειγμα πόσο φρέσκο ακούγεται το monotheist των Celtic Frost που ηχογράφησαν πρόπερσι μετά από πολλά χρόνια απουσίας και έφτιαξαν δίσκο-μάθημα σε όλους όσους νομίζουν ότι κατέχουν τα μυστικά της φλόγας του κεριού στο σκοτάδι

οι 2 πρωτοι δισκοι των sepultura ηταν καθαρη αντιγραφη των slayer.απο το beneath the remains και μετα αλλαξαν.δεν συγκρινονται με τους slayer σε προσφορα.
οι sacred reich ηταν ενας δισκος.φοβερος μεν αλλα ενας.ο 1ος.το american way (2oς) ηταν αναμασημα του 1ου.και μετα σιγη...

Απάντηση: Re: This ''Master'' lives!!!

Ναι βρε δεν μιλάω για το παρόν,,στο παρελθόν στέκομαι...τώρα άντε να βγάλουν κάτι καλό οι επίσης γερόλυκοι Testament αλλά μέχρι εκεί..
Το μεταλ με την κλασσική έννοια της λέξης έχει τελειώσει πολύ καιρό...σποραδικά μπορείς να βρεις σπουδαία πράγματα απο μπάντες όπως οι Akercock,Satyricon,Opeth κλπ...
Δες για παράδειγμα πόσο φρέσκο ακούγεται το monotheist των Celtic Frost που ηχογράφησαν πρόπερσι μετά από πολλά χρόνια απουσίας και έφτιαξαν δίσκο-μάθημα σε όλους όσους νομίζουν ότι κατέχουν τα μυστικά της φλόγας του κεριού στο σκοτάδι

δισκαρα.:grinning-smiley-043
απο τους κορυφαιους δισκους εκεινης της χρονιας.
αλλα οι celtic frost ηταν παντα ξεχωρστη περιπτωση.η καλυτερη για μενα thrash μπαντα της ευρωπης με διαφορα.ασε που και οι αμερικανοι χρωστανε σ’αυτους πολλα.ιδιως τα παλια χρονια σαν Hellhammer...

και μια και ξεφυγαμε και μιλαμε για thrash γενικα να πω οτι o Jason Newsted πριν τους Metallica ειχε δικη του μπαντα τους Flotsam and Jetsam.
o 1oς τους δισκος Doomsday for the deciever ειναι απο τους σπουδαιοτερους thrash metal δισκους.ολες οι συνθεσεις ανηκουν στον Jason.εκει τον ακουσαν οι Metallica και τους επεσε το σαγονι.
η πλακα ειναι οτι οταν εφυγε ολοι νομιζαν οτι θα το διαλυσουν και αυτοι απαντησαν με αλλη μια δισκαρα το No place for Disgrace.

Αλήθεια τώρα ο Newsted που βρίσκεται? Ξέρει κανένας?

Νομίζω ότι συμμετείχε σε ένα project group ονόματι Supernova, με τους Gilby Clarke (guitar), και τον Tommy Lee (drums) κάναν κάποιες εμφανίσεις αλλά τώρα δε ξέρω......