This ''Master'' lives!!!

και μένα κάπως μου είχε έρθει....αυτές οι συνεργασίες ποτέ δεν μου κάθονταν καλά..όπως επίσης των Faith No More με Boo Yaa Tribe και αρκετές άλλες

Το hiphop κίνημα ήταν το πρώτο που το παρακολούθησα "ενεργά". Με την απολυτότητα των απόψεων που διέπει την εφηβική περίοδο, πίστευα ειλικρινά ότι οι Public Enemy ήταν το μεγαλύτερο συγκρότημα του πλανήτη, τόσο μουσικά όσο και κοινωνικά οπότε όπως καταλαβαίνεις τέτοιες συνεργασίες δεν μου άρεσαν, συν τοις άλλοις δεν υπήρξα και "μεταλάς". Μετά βέβαια, όπως γράφεις και εσύ, το πράγμα γενικεύτηκε ασχέτως αν το hiphop έγινε γνωστό στην mainstream κοινότητα από μια τέτοια συνεργασία (walk this way).
Nα ζητήσω συγγνώμη από τον Back Door Man που αλλιώς το ξεκίνησε το νήμα και αλλού το πήγα.

O μουσιας:flipout:(Rick Rubin) που λέει και ο Κώστας παραπάνω...

και μόνο που παρήγαγε(!) αυτό (με τον τρόπο που το έκανε ιδίως)
1247.jpg

αρκεί να τον εξυμνώ:worshippy:
και να του αφιερώνω ένα μικρό ποστάκι (έστω κι εμβόλιμα)
rick+rubin.jpg

ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ:
Την ιστορία πως εγώ κι ο Τζίμης αποκτήσαμε από τους πρώτους στην Ελλάδα το Kill'em All την εποχή που μόλις κυκλοφόρησε και ουδείς γνώριζε όνομα Metallica, την έχω ξαναπεί.
Συνεπώς είναι περιττό να γράψω την οπτική ενός κόσμου τα πάνω κάτω που είδαμε σε τόσο τρυφερή ηλικία..
Οι Metallica έφεραν πάρα πολλά νέα πράγματα στη μουσική κι ας μην το παίρνουμε εύκολα χαμπάρι.
Μόνο η τεχνοτροπία στα riffs με τις κούφιες νότες φτάνει. Γέννησε από μόνη της κινήματα. Τι να λέμε τώρα..

back door man, my great respect:worshippy:

back door man :grinning-smiley-043:grinning-smiley-043
αν μου επιτρεπεις 1 διευκρινηση.
O Mustaine εφυγε (εκδιωχθηκε) λιγο πριν ηχογραφηθει το kill 'em all.O Magonvey ειχε φυγει αρκετα πιο πριν.Ο Μustaine συμμετειχε στις συνθεσεις του Kill 'em all .Μαλιστα το Four Ηοrsemen βρισκεται αυτουσιο και στον 1ο δισκο των Megadeth με τιτλο The Mechanix.Ο Cliff Βurton υπηρξε προσωπικος του φιλος και ο μονος με τον οποιο μιλουσε απο τους Μεταλλικα.Αλλωστε ειναι γνωστη η κοντρα τους.Μαλιστα λενε οτι το τραγουδι in my darkest hour απο τον 3ο δισκο των Megadeth ειναι αφιερωμενο στον Κλιφ.
ξανα μπραβο για την παρουσιαση σε ενα συγκροτημα που γεννησε το thrash(μαζι μ’αλλους 3).

Μεστή, λιτή και συγκροτημένη παρουσίαση, ενός πολύ αγαπημένου συγκροτήματος, το οποίο τα τελευταία χρόνια αναμασάει την δόξα της επιτυχίας του.

Η Μετάλικα, σταμάτησαν για μένα στο Ride the Lighting!! To justice for all είχε ορισμένες καλές στιγμές, αλλά δεν.....είχε έμπνευση.

Εκει που πραγματικά κόψαν ταχύτητες ήταν στο επόμενο στο Βlack Album.

Το Kill 'em All,έχει τρομερή οργή, Metal Militia και τα μυαλά στο mixer!!!!

Μπράβο Νίκο, εξαιρετική δουλειά!!!

PS:πολύ μέταλο έπασε τελευταία!!:music-smiley-005::music-smiley-005::worshippy::music-smiley-005:

Re: Απάντηση: This ''Master'' lives!!!

back door man :grinning-smiley-043:grinning-smiley-043
αν μου επιτρεπεις 1 διευκρινηση.
O Mustaine εφυγε (εκδιωχθηκε) λιγο πριν ηχογραφηθει το kill 'em all.O Magonvey ειχε φυγει αρκετα πιο πριν.Ο Μustaine συμμετειχε στις συνθεσεις του Kill 'em all .Μαλιστα το Four Ηοrsemen βρισκεται αυτουσιο και στον 1ο δισκο των Megadeth με τιτλο The Mechanix.Ο Cliff Βurton υπηρξε προσωπικος του φιλος και ο μονος με τον οποιο μιλουσε απο τους Μεταλλικα.Αλλωστε ειναι γνωστη η κοντρα τους.Μαλιστα λενε οτι το τραγουδι in my darkest hour απο τον 3ο δισκο των Megadeth ειναι αφιερωμενο στον Κλιφ.
ξανα μπραβο για την παρουσιαση σε ενα συγκροτημα που γεννησε το thrash(μαζι μʼαλλους 3).

Σωστός. Ναι το γνωρίζω αλλά το πα όλο μαζί για να μην μπερδέψω παραπάνω τους υπόλοιπους:flipout:
Βασικά ο Hetfield ήταν με το Mustaine σ ένα μπαρ όταν άκουσαν τον Burton και αποφάσισαν μαζί να τον προσλάβουν στη θέση του Magovney. Και απ όσο ξερω συζήταγαν μαζί να διώξουν και τον Ulrich αλλά μετά ο James έκανε τον κινέζο και έδιωξε τον Mustaine σε συνεργασία με τον Ulrich.:rolleyes:
Έχεις δίκιο όμως γιατί ο ίδιος ο Mustaine έχει πει ότι κράταγε επαφές με τον Cliff...
Για το τραγουδι του Mustaine για τον Burton ξέρω ότι το έγραψε μόλις έμαθε ότι πέθανε ο Burton αλλά απ ότι έχω διαβάσει οι στίχοι είναι άσχετοι με το θέμα.
Η κόντρα κάλα κρατεί:Τις προάλλες ρώτησαν τον Mustaine πώς αισθάνεται για τον Hammett και η απάντηση του ήταν ''ο Kirk μου φαγε τη δουλειά αλλά τουλάχιστον πρόλαβα να ... τη γκόμενα του πριν το κάνει. Έχω καλή γεύση Kirk?'':twoguns:

Πάλι καλά που φυγε το παλικάρι. Καλά να ναι αλλά μακρυά απ τους Metallica...

Last edited:
Μεστή, λιτή και συγκροτημένη παρουσίαση, ενός πολύ αγαπημένου συγκροτήματος, το οποίο τα τελευταία χρόνια αναμασάει την δόξα της επιτυχίας του.

Η Μετάλικα, σταμάτησαν για μένα στο Ride the Lighting!! To justice for all είχε ορισμένες καλές στιγμές, αλλά δεν.....είχε έμπνευση.

Εκει που πραγματικά κόψαν ταχύτητες ήταν στο επόμενο στο Βlack Album.

Το Kill 'em All,έχει τρομερή οργή, Metal Militia και τα μυαλά στο mixer!!!!

Μπράβο Νίκο, εξαιρετική δουλειά!!!

PS:πολύ μέταλο έπασε τελευταία!!:music-smiley-005::music-smiley-005::worshippy::music-smiley-005:

Thanks...:D

Καλά το ''Ride the lightning'' μεγάλος δίσκος. Για το ''Justice'' συμφωνώ αλλά μπορείς και αφήνεις το ''Master of Puppets'' εκτός???:confused:

Όσο για το ps το πιασα το μηνυματάκι...;)
Όμως θα σ απογοητεύσω γιατί αυτά τα άκουγα κάπου δευτέρα και τρίτη λυκείου. Τώρα τα χω ψιλοβαρεθεί.

Απ αυτά τα βαριά πλέον μόνο κανα Lemmy που και που...:music-smiley-005:

οι στιχοι του in my darkest hour ειναι οντως ασχετοι.μαλλον καψουρικοι ειναι.
ο mustaine ειναι περιβολι σκετο,προσωπικα οι megadeth ειναι οι αγαπημενοι μου,οποτε για μενα καλως τον εδιωξαν οι υπολοιποι,καλο του εκαναν.βεβαια τωρα εχει καει τελειως απο την πρεζα,μαλιστα καπου διαβαζα οτι το παιζει αναγεννημενος χριστιανος,αλλα στα καλα του ηταν θεος.
τελος παντων,σορρυ που ξεφευγουμε,παρ’ολο που οι μεταλλικα δεν ηταν οι απολυτα αγαπημενοι μου (αυτοι ηταν οι παραπανω και oι slayer)
θυμαμαι ακομα τη συναυλια τους στη νεα σμυρνη αρχες του ’90.
μιλαμε για τρεισημιση ωρες ανελεητο σφυροκοπημα:worshippy::worshippy:
και κατι τελευταιο.το st.anger για μενα ηταν παρεξηγημενος δισκος.αδικα θαφτηκε τοτε,ειχε μερικες σπουδαιες στιγμες μεταλλικης μαγειας.

Last edited:
'Το Master of Puppets'', είχε ορισμένα πολύ δυνατά κομμάτια, ως σύνολο δεν έβγαζε δύναμη και οργή, είχε όμως πάθος.
Η αίσθηση που είχα όταν το πρωτοέβαλα στο πικαπ, ήταν μια συνέχεια του Ride με τον Hettfield σε όχι καλή φόρμα, αντίθετα η δουλειά του Lars στο συγκεκριμένο δίσκο είναι τρομερή, χταπόδι πραγματικό!!!!
Μπράβο για μια ακόμη φορά!!
Άντε και στους Slayer!!!

O Magonvey ειχε φυγει αρκετα πιο πριν.

Να διευκρινίσω κι εγω με τη σειρά μου ότι γράφεται McGovney. Όχι τίποτα άλλο γιατί καρδιοχτύπησα μήπως το χω γράψει λάθος στην αρχή...:flipout:

Thanx για τη συμπλήρωση κατα τα άλλα...:grinning-smiley-043

οι στιχοι του in my darkest hour ειναι οντως ασχετοι.μαλλον καψουρικοι ειναι.
ο mustaine ειναι περιβολι σκετο,προσωπικα οι megadeth ειναι οι αγαπημενοι μου,οποτε για μενα καλως τον εδιωξαν οι υπολοιποι,καλο του εκαναν.βεβαια τωρα εχει καει τελειως απο την πρεζα,μαλιστα καπου διαβαζα οτι το παιζει αναγεννημενος χριστιανος,αλλα στα καλα του ηταν θεος.
τελος παντων,σορρυ που ξεφευγουμε,παρʼολο που οι μεταλλικα δεν ηταν οι απολυτα αγαπημενοι μου (αυτοι ηταν οι παραπανω και oι slayer)
θυμαμαι ακομα τη συναυλια τους στη νεα σμυρνη αρχες του ʼ90.
μιλαμε για τρεισημιση ωρες ανελεητο σφυροκοπημα:worshippy::worshippy:
και κατι τελευταιο.το st.anger για μενα ηταν παρεξηγημενος δισκος.αδικα θαφτηκε τοτε,ειχε μερικες σπουδαιες στιγμες μεταλλικης μαγειας.

Πανιώνιος, Λευκή Συμφωνία - Cult - METALLICA!!:music-smiley-005:
I WAS THERTE

Τυμπανικώς το justice είναι μίλια μακρυά από τα άλλα δικά τους...

Αλλά γενικά μην νομίζει κανένας ότι ο Lars είναι κανένας σπουδαίος ντράμερ... το λέω απολύτως υπέυθυνα αυτό.
ερασιτέχνης είναι ακόμα... κι αυτό φαίνεται, ακούγεται και όλα τα συναφή.

Απάντηση: Re: This ''Master'' lives!!!

Αλλά γενικά μην νομίζει κανένας ότι ο Lars είναι κανένας σπουδαίος ντράμερ... το λέω απολύτως υπέυθυνα αυτό.

Dave Lombardo Rules!!!!:music-smiley-005::music-smiley-005:

Πανιώνιος, Λευκή Συμφωνία - Cult - METALLICA!!:music-smiley-005:
I WAS THERTE

Έτσι...
:worshippy:

1993...

Πολλή ώρα πριν βγουν, ο guitar technician έπαιξε κάτι δοκιμαστικά για ελάχιστα δευτερόλεπτα... βρισκόμουν στην εντελώς αντιθετη πλευρά της σκηνής πηγαίνοντας για τουαλέτα....
περιττό να πω ότι ακόμα ανατριχιάζω που το σκέφτομαι... σείστηκε ολόκληρη η Νέα Σμύρνη... έτρεμε το έδαφος στον μισό Νομό από μια ψαλιδωτή Gibson... δεν υπήρξε ποτέ άλλοτε....

Απάντηση: Re: Απάντηση: This ''Master'' lives!!!

Να διευκρινίσω κι εγω με τη σειρά μου ότι γράφεται McGovney. Όχι τίποτα άλλο γιατί καρδιοχτύπησα μήπως το χω γράψει λάθος στην αρχή...:flipout:

Thanx για τη συμπλήρωση κατα τα άλλα...:grinning-smiley-043

το ξερω απλα δεν προλαβα το edit για να το διορθωσω...-bye-.
keep on writing...

Άντε και στους Slayer!!!

Αυτή η μπάντα...Δεν ξέρω...
Θυμάμαι όταν πήγα να τους ακούσω το πρώτο που άκουσα ήταν το Angel of death και μπορώ να πω ότι δε μου άρεσε καθόλου, ούτε και αυτά που άκουσα μετά. Τέσπα τους σέβομαι γιατί αντιλαμβάνομαι το μέγεθος τους στο χώρο του μέταλ αλλά και πάλι δε μου πολυγεμίζουν το μάτι γιατί είναι φασιστάκια και επιπλέον βρίζουν και τους Metallica.
Όμως έχω ακούσει ένα τραγούδι τους που μ αρέσει πολύ και ακούει στο όνομα South of Heaven...:music-smiley-005:

Από σένα περιμένω Motorhead πάντως:thrasher:...

+1000 Μουκ...Αλλά στο ''Master'' και στο ''Justice'' ειδικά ο Ulrich έχει κάνει πολύ καλή δουλειά...Μετά μίλαγε η κόκα και το ριξε στους πίνακες...-bye-