This ''Master'' lives!!!

Απάντηση: Re: This ''Master'' lives!!!

Αυτή η μπάντα...Δεν ξέρω...
Θυμάμαι όταν πήγα να τους ακούσω το πρώτο που άκουσα ήταν το Angel of death και μπορώ να πω ότι δε μου άρεσε καθόλου, ούτε και αυτά που άκουσα μετά.

στη μεση του κομματιου αυτου ειχε 5 δευτερολεπτα σκετης διπλομποτιας ολα τα λεφτα....:worshippy::worshippy:

Re: Απάντηση: This ''Master'' lives!!!

Έτσι...
:worshippy:

1993...

Πολλή ώρα πριν βγουν, ο guitar technician έπαιξε κάτι δοκιμαστικά για ελάχιστα δευτερόλεπτα... βρισκόμουν στην εντελώς αντιθετη πλευρά της σκηνής πηγαίνοντας για τουαλέτα....
περιττό να πω ότι ακόμα ανατριχιάζω που το σκέφτομαι... σείστηκε ολόκληρη η Νέα Σμύρνη... έτρεμε το έδαφος στον μισό Νομό από μια ψαλιδωτή Gibson... δεν υπήρξε ποτέ άλλοτε....

Περιττό βέβαια να πω πόσο ζηλεύω...
Η δε Gibson που λές είναι αυτή που θέλω να πάρω...-bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: This ''Master'' lives!!!

Έτσι...
:worshippy:

1993...

Πολλή ώρα πριν βγουν, ο guitar technician έπαιξε κάτι δοκιμαστικά για ελάχιστα δευτερόλεπτα... βρισκόμουν στην εντελώς αντιθετη πλευρά της σκηνής πηγαίνοντας για τουαλέτα....
περιττό να πω ότι ακόμα ανατριχιάζω που το σκέφτομαι... σείστηκε ολόκληρη η Νέα Σμύρνη... έτρεμε το έδαφος στον μισό Νομό από μια ψαλιδωτή Gibson... δεν υπήρξε ποτέ άλλοτε....

που το θυμιθηκες ρε φιλε...αν θυμαμαι καλα επαιξε την εισαγωγη του unforgiven....

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: This ''Master'' lives!!!

που το θυμιθηκες ρε φιλε...αν θυμαμαι καλα επαιξε την εισαγωγη του unforgiven....

θα το θυμάμαι πάντα φίλε, κι εγώ κι ο Άγγελος που είμασταν μαζί εκείνη την στιγμή........ σταματήσαμε το περπάτημα και κοιταχτήκαμε λες κι ερχόταν Αρμαγεδόνας...

έπαιξε ενα ριφ με κούφιες, της στιγμής... γύρω στα 7,6 ρίχτερ, χώρια το τσουνάμι...

κάγκελο η τρίχα αδέρφι...

θα το θυμάμαι πάντα φίλε, κι εγώ κι ο Άγγελος που είμασταν μαζί εκείνη την στιγμή........ σταματήσαμε το περπάτημα και κοιταχτήκαμε λες κι ερχόταν Αρμαγεδόνας...

έπαιξε ενα ριφ με κούφιες, της στιγμής... γύρω στα 7,6 ρίχτερ, χώρια το τσουνάμι...

κάγκελο η τρίχα αδέρφι...

Αφου δεν έπεσε το κτήριο πάλι καλά...Γιατί έχω ακούσει ότι εκεί που έπαιξαν δε τους σήκωνε το μέρος με τίποτα...Άθλιος χώρος...

Αφου δεν έπεσε το κτήριο πάλι καλά...Γιατί έχω ακούσει ότι εκεί που έπαιξαν δε τους σήκωνε το μέρος με τίποτα...Άθλιος χώρος...

τη δεύτερη φορά στη Ριζούπολη λες... εκεί όντως μέτρια ιστορία (1998)

την πρώτη ήταν όλα σαν να παρακολουθούσες live του MTV...
κάνε μια αναδρομή στα βίντεο της black album tour και δες πως κατέβηκαν...
με όλο τον εξοπλισμό, την απέραντη σκηνή, τα ασπρόμαυρα Pearl στον τρίτο όροφο... complete.

Συναυλία με non cable ενίσχυση στα όργανα πρώτη φορά είδε ο έλληνας εκεί..

Αυτή η μπάντα...Δεν ξέρω...
Θυμάμαι όταν πήγα να τους ακούσω το πρώτο που άκουσα ήταν το Angel of death και μπορώ να πω ότι δε μου άρεσε καθόλου, ούτε και αυτά που άκουσα μετά. Τέσπα τους σέβομαι γιατί αντιλαμβάνομαι το μέγεθος τους στο χώρο του μέταλ αλλά και πάλι δε μου πολυγεμίζουν το μάτι γιατί είναι φασιστάκια και επιπλέον βρίζουν και τους Metallica.
Όμως έχω ακούσει ένα τραγούδι τους που μ αρέσει πολύ και ακούει στο όνομα South of Heaven...:music-smiley-005:

Από σένα περιμένω Motorhead πάντως:thrasher:...

έγραψα, έγραψα....

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=37822&highlight=Ian+Kilmister
Στερείται πένας βέβαια, αλλά οι αγάπες και οι προτιμήσεις, όπως καταλαβαίνες είναι έκδηλες:worshippy:

τη δεύτερη φορά στη Ριζούπολη λες... εκεί όντως μέτρια ιστορία (1998)

την πρώτη ήταν όλα σαν να παρακολουθούσες live του MTV...
κάνε μια αναδρομή στα βίντεο της black album tour και δες πως κατέβηκαν...
με όλο τον εξοπλισμό, την απέραντη σκηνή με τα ασπρόμαυρα Pearl στον τρίτο όροφο... complete.

Εεεεμ έτσι είναι αυτά. Αρχίζω να καταλαβαίνω πλέον γιατί δεν ακούς πια και σ ενδεχόμενη συναυλία τους δεν ''ψήνεσαι'' να πας...:rolleyes:
Τι παραπάνω να δεις απ αυτό?

Δεν μπορεί να ακούσει πια....κουφάθηκε από τότε!!! :flipout::flipout::flipout:

όχι ρε συ.... απλά δεν είναι οι Metallica αυτό που υπάρχει ακόμα και κάνει συναυλίες, είναι μια άλλη μπάντα-ταμειακή μηχανή που αδιαφορεί παντελώς για το πως θα ακούγεται. Χύμα στο κύμα παίζουν πια.. φάλτσα φωνή στο γάμο του καραγκιόζη, ασύνδετοι... νταμπα ντουπα να τελειώσει να παρουμε χρήμα απ'τους επόμενους..

edit: περιττό να γράψω επίσης ότι ο ήχος της στιγμής εκείνης που έβγαινε από την κιθάρα ήταν ο ορισμός της καθαρότητας... αλλά είχε τέτοια δυναμικά!!!
love.gif

Last edited:
έγραψα, έγραψα....

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=37822&highlight=Ian+Kilmister
Στερείται πένας βέβαια, αλλά οι αγάπες και οι προτιμήσεις, όπως καταλαβαίνες είναι έκδηλες:worshippy:

Άψογος όντως, θα συμφωνήσω με το Σπύρο.
Τι σημασία έχει η πένα όταν γράφει το πάθος?Σιγά...

Πολύ καλό:music-smiley-005:

Ημουν σχεδόν 10 μέτρα από την σκηνή, το Headbanging σύννεφο!!
Είχα "καπνίσει" και καπνιστεί καταλαβαίνετε, αλλά το συναίσθημα ήταν απίστευτο.
Χρόνια μετά και η εικόνα είναι χαραγμένη, ε δεν συνέβαινε και κάθε μέρα.
Ο checker, ήξερε πολλά καντάρια.....

μπάντα-ταμειακή μηχανή

Και που "κυνηγά" τους downloaders. Eντάξει, άλλο το να εκφράσεις την αντίθεσή σου στο φαινόμενο άλλο το να τρέχεις στα δικαστήρια, χάνεις και την εικόνα του "αντισυμβατικού" που υποτίθεται πρεσβεύεις μέσω του μουσικού σου είδους.

όχι ρε συ.... απλά δεν είναι οι Metallica αυτό που υπάρχει ακόμα και κάνει συναυλίες, είναι μια άλλη μπάντα-ταμειακή μηχανή που αδιαφορεί παντελώς για το πως θα ακούγεται. Χύμα στο κύμα παίζουν πια.. φάλτσα φωνή στο γάμο του καραγκιόζη, ασύνδετοι... νταμπα ντουπα να τελειώσει να παρουμε χρήμα απ'τους επόμενους..

Έλα ρε Μουκ...Θα μου πεις βέβαια ότι αν βάλεις ως βάση το 1993, ναι ήταν αυτά που πες αλλά το 2007 δεν είδες?Έπαιξαν πολύ καλα...

Για τη φωνή συμφωνώ though. Ο James δεν ακουγόταν και πολύ...:rolleyes:

Και που "κυνηγά" τους downloaders. Eντάξει, άλλο το να εκφράσεις την αντίθεσή σου στο φαινόμενο άλλο το να τρέχεις στα δικαστήρια, χάνεις και την εικόνα του "αντισυμβατικού" που υποτίθεται πρεσβεύεις μέσω του μουσικού σου είδους.

συντηριτικούρες του κερατά... σε βαθμό αποστροφής:tdown:

Έλα ρε Μουκ...Θα μου πεις βέβαια ότι αν βάλεις ως βάση το 1993, ναι ήταν αυτά που πες αλλά το 2007 δεν είδες?Έπαιξαν πολύ καλα...

Για τη φωνή συμφωνώ though. Ο James δεν ακουγόταν και πολύ...:rolleyes:

τους γνώρισα με την ακμή στο πρόσωπο...κι εγώ, κι εκείνοι...(kill'em all back φωτό)

όπως τα λέγαμε τότε δεν πρόκειται ποτέ να τα ξαναπούμε..
μου θυμίζουν πλέον σκυλολόϊ που εκτελεί:twoguns: σε κάθε εκτέλεση τις συνθέσεις που τους έκαναν να ξεχωρίζουν... με πλήρη ασέβεια και καγκουρομαγκιά.
δεν ήταν έτσι παλιά.

τους γνώρισα με την ακμή στο πρόσωπο...κι εγώ, κι εκείνοι...(kill'em all back φωτό)

όπως τα λέγαμε τότε δεν πρόκειται ποτέ να τα ξαναπούμε..
μου θυμίζουν πλέον σκυλολόϊ που εκτελεί:twoguns: σε κάθε εκτέλεση τις συνθέσεις που τους έκαναν να ξεχωρίζουν... με πλήρη ασέβεια και καγκουρομαγκιά.
δεν ήταν έτσι παλιά.

Τι να πω?Ότι δε σε καταλαβαίνω?Ψέμματα θα πω...:frown: