This ''Master'' lives!!!

Εγώ πάλι είχα κολλήσει με τα LA GEAR που είχαν βγει τότε....απέκτησα ένα ζευγάρι γύρω στο 87 με 88 αν θυμάμαι καλά...

Τι μου θύμισες τώρα...

ναι,
στα 80ς το μέταλλο που σεβόταν τις αρχές του είχε δυο ζευγάρια στη ντουλάπα:drummer:

Φαίνεται ότι εκτός από έναν γατούλη ο μεταλάς κρύβει και έναν hiphopper μέσα του...

Τι μου θύμισες τώρα...

Φαίνεται ότι εκτός από έναν γατούλη ο μεταλάς κρύβει και έναν hiphopper μέσα του...

έγινε κι αυτό..
Mordred, Faith No More, oι Anthrax για μερικά φεγγάρια, 24-7 spyz, Shootyz Groove...

εκεί να σε'χω

_B192257.jpg

_B192254.jpg

:music-smiley-005::music-smiley-005::music-smiley-005:

Αυτά είναι. Piece of history...
Να υπάρχει κανένα τέτοιο σήμερα?Ποιός ξέρει...

γιατί, το βινύλιο που κυκλοφορεί ανατυπωμένο δεν είναι έτσι?

Νομίζω, επειδή έχω το ''Master Of Puppets'' σε deluxe edition σε βινύλιο, ότι είναι όπως το cd, απλά έχει τη φωτό του booklet ως back φωτο. Δηλαδή δεν έχει τις extra photo και το φοβερό μότο ''bang the head that doesn't bang''...

Oι πρωτες κοπιες ειναι δυσευρετες ...π.χ. το LOAD αν το βρειτε εχει πανω απο 450$ (απο Elektra).
Οπως π.χ. το Hero Of The Day 12'' (RECORD/MAXI SINGLE)(Vertigo REC.)(συλλεκτικο)με τα...
1. Hero Of The Day
2. Mouldy - early Demo version of Hero Of The Day
3. Hero Of The Day - Outta B Sides Mix
4. Overkill

...

Attachments

• Metallica-Hero-Of-The-Day--490452.jpg
    Metallica-Hero-Of-The-Day--490452.jpg
    25.7 KB · Views: 14

τα εφηβάκια που λέγαμε...
εδώ μέσα υπάρχουν 2-3 ριφς που απλά ξεπέρναγαν την εποχή τους (στη γέφυρα του "Motorbreath", ένα από τα πολλά που αλλάζουν στο "Four Horsemen" και στο"Whiplash"). Παρόμοια δεν είχαν ακουστεί ποτέ άλλοτε.

p.s. κάπου στα credits στο οπισθόφυλλο υπάρχει κάποιο όνομα Zazula... φετίχ για πολλούς να το ακούνε και να το διαβάζουν!:D

edit: φαίνεται και στη φωτό.. executive producer

Last edited:
Απάντηση: Re: This ''Master'' lives!!!

τα εφηβάκια που λέγαμε...
εδώ μέσα υπάρχουν 2-3 ριφς που απλά ξεπέρναγαν την εποχή τους (στη γέφυρα του "Motorbreath", ένα από τα πολλά που αλλάζουν στο "Four Horsemen" και στο"Whiplash"). Παρόμοια δεν είχαν ακουστεί ποτέ άλλοτε.

p.s. κάπου στα credits στο οπισθόφυλλο υπάρχει κάποιο όνομα Zazula... φετίχ για πολλούς να το ακούνε και να το διαβάζουν!:D

edit: φαίνεται και στη φωτό.. executive producer

επισης μυθικο σολο μπασσο στο pullin' teeth....

Re: Απάντηση: Re: This ''Master'' lives!!!

εσυ εισαι δικος μου,τα’παμε.το In this Life το ειχα λιωσει...:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

μπαντόλα αδερφέ μου.. οι πρώτοι που τα πάντρεψαν όλα σωστά... και ήταν thrasers ουσιαστικά...:smile:

p.s. να δεις στο τέλος που θα μας πούν ότι είμαστε και μέταλλα...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: This ''Master'' lives!!!

μπαντόλα αδερφέ μου.. οι πρώτοι που τα πάντρεψαν όλα σωστά... και ήταν thrasers ουσιαστικά...:smile:

p.s. να δεις στο τέλος που θα μας πούν ότι είμαστε και μέταλλα...

avant-thrash.δυστυχως μετα τους εχασα....
ας μας πουν οτι θελουν.για μενα χεβυ μεταλ ηταν και ο κολτρειν(στη νοοτροπια)....μονο ποζεραδες μην μας πουν.αν και ο σπυρος μας το ειπε χτες...:bigcry: