This ''Master'' lives!!!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: This ''Master'' lives!!!

avant-thrash.δυστυχως μετα τους εχασα....
ας μας πουν οτι θελουν.για μενα χεβυ μεταλ ηταν και ο κολτρειν(στη νοοτροπια)....μονο ποζεραδες μην μας πουν.αν και ο σπυρος μας το ειπε χτες...:bigcry:

τους αγαπάει τους ποζεράδες όμως...
χωρίς αυτούς να στέκουν στο φακό, no fotos!!!:D

μπορν οφ θαντερ, μπορν οφ ρέιν:drummer:

τα εφηβάκια που λέγαμε...
εδώ μέσα υπάρχουν 2-3 ριφς που απλά ξεπέρναγαν την εποχή τους (στη γέφυρα του "Motorbreath", ένα από τα πολλά που αλλάζουν στο "Four Horsemen" και στο"Whiplash"). Παρόμοια δεν είχαν ακουστεί ποτέ άλλοτε.

p.s. κάπου στα credits στο οπισθόφυλλο υπάρχει κάποιο όνομα Zazula... φετίχ για πολλούς να το ακούνε και να το διαβάζουν!:D

edit: φαίνεται και στη φωτό.. executive producer

Για να καταλάβουν όσοι δεν ξέρουν, ο τύπος είναι τεράστιο όνομα στο χώρο του metal. Τότε είχε κι ένα δισκάδικο και όταν του ζήτησαν οι - 19χρονοι πιτσιρικάδες τότε- Metallica να κυκλοφορήσει το ''Kill em all'', επειδή τα λεφτά δεν έφταναν - ή κάτι τέτοιο- έβαλε ως δεύτερη υποθήκη το σπίτι του...

Απλά respect...-bye-

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: This ''Master'' lives!!!

avant-thrash.δυστυχως μετα τους εχασα....
ας μας πουν οτι θελουν.για μενα χεβυ μεταλ ηταν και ο κολτρειν(στη νοοτροπια)....μονο ποζεραδες μην μας πουν.αν και ο σπυρος μας το ειπε χτες...:bigcry:

Έλα βρε αφού ξέρεις ότι σε πειράζω..συχναζα και εγώ στο TEXAS κάποτε...
Δεν κανονίζουμε λέω γω να νοικιάσουμε καμιά στολή στις απόκριες και να ντυθούμε KISS.(αν και ποτέ δεν μου άρεσαν θα βγάλουμε γέλιο):idea:

αν σου πω οτι TEXAS πηγα ελχιστες φορες.και μαλιστα πριν γινει μεταλ.γενικα το μεταλ ηθελα να το ακουω σπιτι .μονος μου,αντε με κανενα φιλαρακι ομοιδεατη,εγω και το στερεο και η....αυτοσχεδια κιθαρα μου καταλληλα τροποποιημενη για air guitar...:music-smiley-005::music-smiley-005:

Την δευτέρα, θα σκανάρω το εισητήριο, θα το βρώ αυτό είναι σίγουρο, ας το κάνουμε όλοι όσοι φυσικά τα έχουμε κρατήσει!!

Τελικά έρχονται οι τύποι...Στις 24 Ιουνίου στο Terravibe της Μαλακάσσας μαζί με όλο το πάνθεον του metal(Slayer, Megadeth, Anthrax) και επίτιμους καλεσμένους τους Bullet for my Valentine, τους Mastodon και τους Stone sour.

Τα εισητήρια προπολούνται από Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου και θα είναι των 85 ευρώ της γενικής εισόδου και 150 αυτά της διακεκριμένης θέσης. Μόλις τελειώσουν τα 85άρια, η επόμενη παρτίδα θα είναι 95 ευρώ της γενικής εισόδου. Πάντως όποιος ενδιαφέρεται, καλύτερα να κινηθεί άμεσα διότι έχει ηδη βουήξει ο τόπος και στην Didi τρίβουν τα χέρια τους γιατί η προσέλευση αναμένεται πολύ μεγάλη.

Πάντα ήταν έτοιμοι. Είναι υπερβολικά μεγάλη μπάντα για να μην κάνουν καλό live...

Πάντως όσο φανατικός και να μαι, σαν συναυλία δεν περιμένω να μ εκπλήξει καθόλου. Μόνο να είναι παρα πολύ απολαυστική και ακόμα πιο έντονα φορτισμένη συναισθηματικά.Είμαι απόλυτα σίγουρος για αυτά που θα δω και θα ναι καλά μέχρι ένα σημείο, το οποίο θα επηρεαστεί λίγο πολύ από το setlist πιστεύω.:rolleyes: