THOMSON 32HW3323 πόσο κακή μπορεί να είναι;

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες.

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub στη Θεσσαλονίκη για το 2025 την Κυριακή 30 Μαρτίου.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε από κοντά.

satcur

New member
15 July 2009
28
Γενικά κοιτάω στις 40" με 42" (έχω ανοίξει σχετικό νήμα) αλλά είδα και αυτήν την προσφορά
http://www.mediamarkt.gr/mcs/produc...p=Productlisting&et_cid=3&etcc_ori=skroutz.gr
και με δεδομένο ότι η χρήση της τηλεόρασης θα είναι κατά 95% για τα δικά μας τηλεοπτικά κανάλια (no PS4, no Blue Ray κτλ) μήπως θα ήταν καλύτερα να έπαιρνα μια σαν αυτήν;

Πόσο κακή μπορεί να είναι για να βλέπεις Τρέμη και Πρετεντέρη;

Θα εκτιμούσα εάν κάποιος είχε προγραμματίσει για σήμερα μια βόλτα στα ΜΜ εάν της έριχνε μια ματιά κι αυτής ώστε να μου δώσει κάποιο feedback.

papasouzakias

Supreme Member
13 May 2009
4,519
Οι τηλεοράσεις Thomson που πωλούνται στην Ευρώπη είναι της κινεζικής εταιρείας TCL που εξαγόρασε το κλάδο των τηλεοράσεων της Thomson το 2004.

Από ότι φαίνεται δεν υπάρχει ελληνική αντιπροσωπεία, όπως συμβαίνει και στη περίπτωση της Philips, αλλά το service των τηλεοράσεων έχει η Γεώργιος Μανωλόπουλος ΕΠΕ

http://multimedia.tcl.com/en/support/main.do?method=listing&mappingName=Support_ServiceCenter

satcur

New member
15 July 2009
28
Ευχαριστώ παιδιά. Δεν με ενοχλεί ότι είναι από κινέζικη εταιρεία και η αλήθεια είναι ότι άμα είχα την δυνατότητα να την δω από κοντά θα είχα αποφασίσει αρκετά σύντομα. Για παράδειγμα, τι ποιότητα είναι τα πλαστικά της;

Πολύ ενδιαφέροντα αυτά που αναγράφονται στο link του xavito, όπως πχ ότι η TCL κατασκευάζει τηλεοράσεις και για άλλους επώνυμους κατασκευαστές, αλλά δεν βρήκα κάποια πρακτική πληροφορία που να βοηθάει.

Εάν δεν υπάρχει διαφορά ανάμεσα στην HW3323 και στην σκέτο W3323 η τηλεόραση δείχνει να είναι καλά εξοπλισμένη αν κρίνω από τα εικονίδια της φωτογραφίας:
http://www.hdtv.com.pl/forum/t/98013/001_P1540001.JPG
πχ μέχρι και δυνατότητα PVR έχει (πολύ χρήσιμο ειδικά με την δυνατότητα της χρονικής μετατόπισης).

Το θέμα είναι, θα αντέξει την καθημερινή χρήση για 3-4 χρονάκια; που δυστυχώς κανείς δεν μπορεί να το απαντήσει. Λαχείο είναι.

Last edited:

papasouzakias

Supreme Member
13 May 2009
4,519
Οι τηλεοράσεις τύπου Thomson ή Arielli (κατασκευαστής Midea) που φέρνει το e-shop είναι όπως είπες λαχείο αν θα κρατήσουν για κάποια χρόνια. Σε καλύπτει το κατάστημα σε περίπτωση βλάβης αφού δεν υπάρχει επίσημη ελληνική αντιπροσωπεία;

music

Established Member
30 December 2010
104
Γενικά κοιτάω στις 40" με 42" (έχω ανοίξει σχετικό νήμα) αλλά είδα και αυτήν την προσφορά
http://www.mediamarkt.gr/mcs/produc...p=Productlisting&et_cid=3&etcc_ori=skroutz.gr
και με δεδομένο ότι η χρήση της τηλεόρασης θα είναι κατά 95% για τα δικά μας τηλεοπτικά κανάλια (no PS4, no Blue Ray κτλ) μήπως θα ήταν καλύτερα να έπαιρνα μια σαν αυτήν;

Πόσο κακή μπορεί να είναι για να βλέπεις Τρέμη και Πρετεντέρη;

Θα εκτιμούσα εάν κάποιος είχε προγραμματίσει για σήμερα μια βόλτα στα ΜΜ εάν της έριχνε μια ματιά κι αυτής ώστε να μου δώσει κάποιο feedback.

Τι χειρότερο υπάρχει από το να βλέπεις Τρέμη και Πρετεντέρη, χα χα. Συμβουλή: μην πάρεις ό,τι σκουπίδι εισάγουν και πουλούν διάφορα πολυκαταστήματα. Δες τις αγγελίες στα φόρουμ. Νομίζω ότι θα βρεις πολύ καλύτερες τηλεοράσεις σε παρόμοια τιμή.

satcur

New member
15 July 2009
28
Οι τηλεοράσεις τύπου Thomson ή Arielli (κατασκευαστής Midea) που φέρνει το e-shop είναι όπως είπες λαχείο αν θα κρατήσουν για κάποια χρόνια. Σε καλύπτει το κατάστημα σε περίπτωση βλάβης αφού δεν υπάρχει επίσημη ελληνική αντιπροσωπεία;
Η αλήθεια είναι να μην στραβώσει η δουλειά (βλάβη) είτε με την ύπαρξη αντιπροσωπείας είτε χωρίς. Τώρα εάν μπορεί να σε καλύψει ένα κατάστημα σε περίπτωση βλάβης μόνο ένας τρόπος υπάρχει να το μάθεις, να είσαι παθών.

Πάντως οι επισημάνσεις-επιφυλάξεις σου είναι παραπάνω από εύλογες.

Τι χειρότερο υπάρχει από το να βλέπεις Τρέμη και Πρετεντέρη, χα χα. ....

Σωστός.
Μην ανησυχείς δεν είμαι ο παρορμητικός αγοραστής. Γι αυτό και ρωτάω σε ένα εξειδικευμένο forum. Χωρίς την έγκριση από εδώ, αγορά δεν γίνεται. LOL

Last edited by a moderator: