Thomson 55fz4633 Επειγουσες Ερωτησεις!

Απάντηση: THOMSON 55FZ4633 ΕΠΕΙΓΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ!

E, τοτε ειναι μια χαρα, (δεν αναφερετε η thomson, σε καποιον επισημο πινακα με πραγματικα hz και υποθεταμε οτι ειναι 50)

Re: THOMSON 55FZ4633 ΕΠΕΙΓΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ!

θα πω εντυπωσεις για την τομσον

οσα διαβαζα δεν τα πιστευα οσπου σημερα το διαπιστωσα
η τβ δεν υπαρχει για τα λεφτα της σας μιλαω ειλικρινα.

θα αναλυσω οσα ειδα μεχρι στιγμης με 3 ωρες χρησης.

το digea παιζει αρκετα καλα καλυτερα ενα σκαλι πιο πανω απο samsung.
o player ειναι μετριος δεν υποστιριζει dts αλλα δεν ξερω αν με update fw διορθωθει.καποιο update δεν ζητησε να κανει παντως
δεν με νοιαζει ομως γιατι θα παιζω απο ps3
τα πιξελακια τα εχει καθως παιζει ταινια αλλα φταιει ο player.
εβαλα πανω το xbox one και μου πεσανε τα σαγονια
η τβ εχει τρομερη εικονα και φοβερα ζωντανα χρωματα.το μαυρο υστερει λιγο απεναντι στην sony 55w805b
απο θεμα clouding/bleeding τα ξεχνατε αυτο σχεδον μηδενικο.

το μενου ειναι αρκετα γρηγορο και το 3d φοβερο.
ειναι active αλλα δεν κουραζει καθολου σε σχεση με samsung(εχω δει σε samsung)
ουτε τρεμοπαιγμα ουτε τπτ.φαινομενο crosstalk δεν ειδα

αυτα προς το παρων.
παιδια η τιμη για αυτην την τβ ειναι παρτην χαρισμα σου

περιμενε κανενα μηνα να σου περασει ο ενθουσιασμος,να την συνηθισεις κ να της κανεις κ καμποση χρηση κ ξαναγραψε μας τις εντυπωσεις σου αν θες

δεν ειναι θεμα ενθουσιασμου.

περασαν απο τα χερια μου μαρκες και μαρκες
η τβ για τα λεφτα της ειναι πολυ τιμια και κατι παραπανω.
σονυ δεν ειναι φυσικα αλλα ειναι αξιοπρεπεστατη.

θα την επεξεργαστω και τις επομενες μερες και θα ξαναγραψω.
παντως καποιο pdate δεν επρεπε να βγαλει?

Ελα, καλοδουλευτη και να μην σου χαλασει ποτε, οσο για το dts εδω λεει οτι το υποστηριζει, κανονικα επρεπε να σου ζητουσε firmware update, μπες στις πληροφοριες συστηματος (αν το αναφερει ετσι) και αν μπορεις να δεις μηπως υπαρχουνε πληροφοριες για το τελευταιο firmware update, παντως εδω υπαρχουνε software update για thomson tv, ομως το δικο σου μοντελο, δεν το βγαζει, δεν ξερω γιατι
Τελικα, υπαρχει εδω, αν δεν γνωριζεις την διαδικασια, διαβασε το manual

Last edited:

ουτε στο δευτερο λινκ βγαζει κατι για update μονο για μανουαλ :(

Μπορεις να μας πεις σαν smart τι εφερμογες εχει?και αν υποστηριζει flash σελιδες?

Απάντηση: Re: THOMSON 55FZ4633 ΕΠΕΙΓΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ!

ουτε στο δευτερο λινκ βγαζει κατι για update μονο για μανουαλ :(
Nαι, ειδα οτι εβγαζε στους δεκτες, αλλα στις τηλεορασεις δεν βγαζει, λαθος βιαστηκα, θα κοιταξω μηπως βρω κατι και θα το ποσταρω.
Για κοιτα εδω, ειναι στα γερμανικα

Last edited:

θα ενημερωσω μαν και για το σμαρτ

off topic "επείγουσες ερωτήσεις" ....έλεος...

Φίλε postfire έχουμε κάτι νεότερο σχετικά με το smart από την μέχρι τώρα χρήση της τηλεόρασης ?η οτιδήποτε άλλο θετικό η αρνητικό κατα την γνώμη σου γενικά από την τηλεόραση ?

Καλησπέρα παιδιά. Αγόρασα τη συγκεκριμένη τηλεόραση πριν περίπου ένα μήνα στα 499 . Αξίζει και με το παραπάνω τα λεφτά της! Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος με την αγορά μου! Το μόνο θέμα που δεν έχω λύσει μέχρι στιγμής είναι το ότι συνδέω μέσω Miracast το Sony Xperia Z1 Compact μου και ενώ συνδέεται κανονικά με την τηλεόραση βλέπω μόνο μαυρίλα.. Μήπως κάποιος κάτοχος αυτής της τηλεόρασης μπορεί να με βοηθήσει; Έχει συνδέσει κάποιος το κινητό του μέσω Miracast με αυτή τη τηλεόραση;

η τηλεπραση γενικα ειναι πολυ καλη

με καλο μαυρο,γρηγορη αποκριση για games,οχι η καλυτερη αλλα αρκετα ικανοποιητικη σε θεμα λαγκ.
ο player δεν ειναι καλος δεν υποστιριζει dts και γενικα δεν εχει την ποιοτητα εικονας σε σχεση με τον player του ps3

ολες τις ταινιες τις παιζω απο ps3 και ειναι τελεια.

clouding-bleeding μηδενικο σχεδον

το smart αρκετα καλο οχι το καλυτερο αλλα αρκετα ικανοποιητικο
γενικα με αριστα το 10 βαζω 8.5 με 9

η τηλεπραση γενικα ειναι πολυ καλη

με καλο μαυρο,γρηγορη αποκριση για games,οχι η καλυτερη αλλα αρκετα ικανοποιητικη σε θεμα λαγκ.
ο player δεν ειναι καλος δεν υποστιριζει dts και γενικα δεν εχει την ποιοτητα εικονας σε σχεση με τον player του ps3

ολες τις ταινιες τις παιζω απο ps3 και ειναι τελεια.

clouding-bleeding μηδενικο σχεδον

το smart αρκετα καλο οχι το καλυτερο αλλα αρκετα ικανοποιητικο
γενικα με αριστα το 10 βαζω 8.5 με 9

Συμφωνώ φίλε μου. Όπως τα λες είναι! :a0210: Μήπως έχεις δοκιμάσει αυτό που ρώτησα παραπάνω;

oxi man γιατι δεν με πολυνοιαζει το θεμα

Nαι, αλλα αν μπορεις το δοκιμαζεις, για να βοηθησεις τον Lolos21, η το οποιοδηποτε μελος, (εφ' οσον βεβαια εχεις και το καταλληλο τηλεφωνο), οπως θα εκανε πιστευω ο καθε ενας εδω μεσα, για καποιον αλλον.

Nαι, αλλα αν μπορεις το δοκιμαζεις, για να βοηθησεις τον Lolos21, η το οποιοδηποτε μελος, (εφ' οσον βεβαια εχεις και το καταλληλο τηλεφωνο), οπως θα εκανε πιστευω ο καθε ενας εδω μεσα, για καποιον αλλον.

Αν έχεις τη δυνατότητα φίλε μου δοκίμασε το και πες μου σε παρακαλώ γιατί έστειλα email στο Μανωλόπουλο, που έχει το Service της Thomson στην Ελλάδα, και μου είπε να την πάω στο Service μιας και είναι ο μόνος τρόπος για να κάνουνε γενικό έλεγχο στη συσκευή. Πολύ ευχαρίστως θα την πήγαινα αλλά μένω σε νησί..

Γνωρίζει κάποιος τι format ελληνικών υπότιτλων διαβάζει γιατί με έχει πεθάνει στα "κινέζικα"...

Γνωρίζει κάποιος τι format ελληνικών υπότιτλων διαβάζει γιατί με έχει πεθάνει στα "κινέζικα"...

Φίλε μου θέλει ενσωματωμένους υπότιτλους για να τους διαβάσει κανονικά. Αυτό το πρόγραμμα θα σου λύσει τα χέρια. Εύκολο, γρήγορο και χωρίς να επηρεάζει καθόλου την εικόνα του αρχείου βίντεο.

Όσο γι' αυτό που έχω ρωτήσει παραπάνω σχετικά με το Miracast, μήπως μπορείς να το δοκιμάσεις εσύ να μου πεις αν σου συνδέεται κανονικά το κινητό με την τηλεόραση; Δοκίμασα να συνδέσω ένα Samsung Galaxy S3 και δούλεψε κανονικά. Άρα λογικά δεν έχει πρόβλημα στη σύνδεση η τηλεόραση. Το Samsung έχει την 4.3 Jellybean και το Sony μου έχει την 4.4 KitKat. Να φταίει η KitKat; :nounder: