Thomson 55UA8696 πρόβλημα στο πάνελ φαίνονται τα LED της

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

dmeint

New member
23 June 2006
98
καλησπέρα σε όλους

εχουμε την εν λόγω τηλεόραση, η οποία έχει βγάλει το κάτωθι πρόβλημα στο πάνελ της (νομίζω ότι φαίνεται ξεκάθαρα τα φωτεινά Led σε όλη την οθόνη)

Απο την Thomson ζήτησαν αρκετά χρήματα +300€ για την επισκευή της ,

Και επειδή δεν υπαρχει περίπτωση να δωθούν αυτά τα χρήματα , το ερώτημα είναι υπάρχει περίπτωση να φτιαχτεί με λιγότερα χρήματα ?

....ή την κρατάμε έτσι μέχρι να μας κουράσει και να την ανακυκλύσουμε ?

ευχαριστώ εκ των προτέρων

318010173_5779156752128162_4804959336948945427_n.jpg

Φυσικά και σώζεται - έχουν αποκολληθεί οι φακοί από τα led. Άνοιξε το panel αν μπορείς και προσεχτικά τοποθέτησε τους φακούς στην θέση τους

• Like
Reactions: mikemtb
καλησπέρα σε όλους

εχουμε την εν λόγω τηλεόραση, η οποία έχει βγάλει το κάτωθι πρόβλημα στο πάνελ της (νομίζω ότι φαίνεται ξεκάθαρα τα φωτεινά Led σε όλη την οθόνη)

Και επειδή δεν υπαρχει περίπτωση να δωθούν αυτά τα χρήματα , το ερώτημα είναι υπάρχει περίπτωση να φτιαχτεί με λιγότερα χρήματα ?

View attachment 206213
Καλημέρα. Έχω το ίδιο πρόβλημα, οχι σε τέτοια έκταση αλλά βλέπω οτι σταδιακά επιδεινώνεται..Έχεις κάνει κάτι μήπως;

Οι περισσότεροι κάνετε το λάθος και βάζετε την τηλεόραση στο δυναμικό στο έντονο με αποτέλεσμα η να καίει τα ped η να ξεκολλάνε οι φακοί.

Τώρα για τις τηλεοράσεις σας αφού θα λυθούν καλό είναι να αλλαχτούν όλα τα led

καλησπέρα σε όλους

View attachment 206213
Φυσικά και σώζεται - έχουν αποκολληθεί οι φακοί από τα led. Άνοιξε το panel αν μπορείς και προσεχτικά τοποθέτησε τους φακούς στην θέση τους
Καλησπέρα. Θεωρείς οτι είναι εφικτό να γίνει από -σχετικά- αρχάριο; μου ζήτησαν 100€ για αλλαγή led αλλά αν απλά έχουν ξεκολλήσει όπως λες, φαντάζομαι οτι μπορώ να το κάνω..