Thomson THT502

Μεγάλος συνωστισμός στο αριστερό μέρος της infobar και "ερημιά" στο δεξί. Ο τίτλος της εκπομπής είναι κυλιόμενος όταν δεν χωράει;

Στους υποτίτλους του media player έχουμε κάτι ασυνήθιστο;

Δεν είναι κυλιόμενος. Όλα ok με τους υποτίτλους (και α κεφαλαίο τονισμένο χωρίς μετατροπή και κανονικά σε δύο σειρές). Αποθηκεύει και τα κανάλια δύο φορές αν λαμβάνονται σε παραπάνω από μία συχνότητες (πολύ βολικό, στον t650i το είχα βρει μόνο) και έχει καλύτερη εικόνα από το fergie που για την ώρα τοποθέτησα στον "πάγκο".

Μακάρι να το είχε!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Να προσθέσω ότι είναι από τους ελάχιστους δέκτες που η συσκευασία έρχεται με ταινία ασφαλείας.

Όχι ο Νεκτάριος. Κοινός γνωστός μας εδώ στην Άρτα τον "ανακάλυψε".

Δεν μπορώ να κρίνω τη λήψη του λόγω του πολύ ισχυρού σήματος που έχω. Πάντως έχει πανομοιότυπες ενδείξεις με τον A2 της lifeview.

Πάντως η Thomson είναι πολύ καλή εταιρεία.. Ακόμα έχω ένα modem της Thomson "SpeedTouch 530" απο το 2007 που μου το είχε δώσει ο ΟΤΕ , και δουλεύει σαν καινούργιο μέχρι και σήμερα !

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Δεν μπορώ να κρίνω τη λήψη του λόγω του πολύ ισχυρού σήματος που έχω. Πάντως έχει πανομοιότυπες ενδείξεις με τον A2 της lifeview.

Ναι κατάλαβα.. σε δυνατά σήματα δεν βγάζεις νόημα για το tuner.

Πρώτη φορά παίρνω τέτοιο δέκτη. Το καλό για μένα είναι ότι το switch off στην περιοχή μού έδωσε την ευκαιρία να δώσω κάποιους δέκτες που δε χρησιμοποιούσα και να μπορέσω να δοκιμάσω άλλους νέους. Πήρα πρώτα τον 8114 της strong αλλά, επειδή δε μου άρεσε το τηλεχειριστήριό του, τον ξαναέβαλα στο κουτί του (περιμένω κάπου να τον δώσω κι αυτόν :p) και στράφηκα στον 502.

Μας έπνιξε η Thomson με τόσους δέκτες. Ο 502 με ALi 3801, ο 503 με Mstar 7818 και πάλι ALi 3801 με τον 504.

Είναι ενδιαφέρον ότι ο δέκτης έχει από τον Αύγουστο την αναβάθμιση 1.0.9 η οποία ακόμα δεν ανέβηκε στο site της εταιρίας.

Ο εισαγωγέας, κος Ματζαρίδης, απάντησε στην ζήτηση του 1.0.9 λέγοντας ότι η επίσημη έκδοση λογισμικού για το καταναλωτικό κοινό είναι η 1.0.8. Λες και δεν βγήκε ο δέκτης από την Thomson με το 1.0.9 στην αγορά...
Βρε παιδιά, μπας και είσαστε έμποροι και σας ήρθε ειδικά με την 1.0.9; :D Ή ο εισαγωγέας απλώς ξεφορτώνεται τις όποιες κλήσεις υποστήριξης;

Γράφω και στη Thomson να δούμε τι θα πούνε.

Αρκετούς μήνες μετά επανέρχομαι για να αναφέρω ότι με την 1.0.9 έχει προβλήματα ο epg, δεν μπορεί δηλαδή, μετά από κάποιο χρονικό διάστημα που είναι σε λειτουργία ο δέκτης, να ανανεωθεί. Το πρόβλημα λύνεται με επανεκκίνηση του δέκτη. Στο δέκτη έχω βάλει την 1.0.8 που δεν έχει τέτοια θέματα.