Thor 2/3/5

Re: THOR 5

Να σαι καλα Φιλιππε.

Τον 3 τον ανεφερα διοτι πεφτει στα Νοτια και στη Κυπρο. Ειδικα κατοχοι μικρων κεραιων θα μπορουσαν να συμμετασχουν σ' αυτον αν βγαινει και με 1μ η οχι πληρης.

Οσο για τον Thor 2 πολυ ελαχιστες και ελλειπης οι αναφορες απ το Νοτιο Αιγαιο και την Κυπρο.

Re: THOR 5

Το ιχνοδιαγραμμα Νικο, ειδικα του Thor 2 ειναι εντελως για τα μπαζα. Εχει αποδειχθει πιο απασιοδοξο απ οτι ειναι στη πραγματικοτητα. Αυτος ειναι και ο λογος για τον οποιο κανω τακτικα τετοιες ερωτησεις.

Απάντηση: Re: THOR 5

Υ.Γ.: Προς mods: Μηπως γινεται να μετονομαστει το θεμα σε Thor 2/3/5 ? Πιστευω πως θα αξιζε να δουμε τις διαφορες μετα την αλλαγη.
Εγινε η αλλαγή. ;)
Πάντως η συζήτηση έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Οι Thor πάντα αποτελούν πρόκληση για μας τους Νότιους (Ευρωπαίους!)

Χριστό τελικά έχω γυρίσει τον 3.7m στον thor και κάνω δοκιμες, κάτι περίεργο συνέβη με τις horizontes , i 11229 H 24500 την νύχτα κατέβηκε κανονικά για κάποιες ώρες με καλο σήμα την ημερα τίποτα.θα κάνω μια δοκιμη πιο βραδυ και θα σου αναφέρω πια Η κατεβαίνουνε

Ζωη, σε μας την νύχτα δυναμώνουν πολύ οι οριζόντιες, σε μένα το BER μηδενίζεται κατα τις 00.30 στον 800αρη, οπότε τοτε φτανει και σε σας σήμα.
Σε σχεση με τα αρχικά τεστ εχουν δυναμώσει ελαφρως οι οριζόντιες.

Απο οτι φαινεται Θεσσαλονικη θελει 3μ για 24 ωρεs ληψη τα horizontal φυσικα
αλλα δεν ξερω ποσο θελει για την 11421Η που εχει τα hd γιατι εκεινη μου παιζει μετα τιs 9 το βραδυ ενω τα αλλα μετα τιs 3 το μεσημερι με το 2,3μ!
gab

Γαβριηλ σε μενα τα οριζόντια sd κατεβαινουν πλεον 24/24 ενω η 11421Η με τα dvb-s2 ερχεται απο τις 6 το απόγευμα μέχρι πολύ νωρις το πρωί και αυτά ενω εχω ρυθμισμένο το lnb για 28.5E (αν το στρίψω θα τα βελτιώσω κι άλλο αλλά τότε...bye bye astra2D!). Με το νεο λνβ ειδα σαφη βελτίωση στα dvb-s2 χωρίς να χειροτερέψουν τα άλλα. Εσυ εισαι μαλλον καλύτερος στα dvb-s2 του sirius 4 γιατι τωρα εχω την 12437 καθετα όλη μερα αλλά την 12399 το μεσημερι και το απόγευμα την χανω...(κι εδω βεβαια θα βελτίωνε η στροφη του λνβ αλλά...)

foto
n289wgi0o3622qgfv7xl.jpg

xs59qd2y3f8gwb088yu7.jpg

mw9xhfbq361bhyvunkq0.jpg

Ζωη βλεπω σχεδον πληρης ληψη εχεις. Η 11421H ομως δεν κλειδωνει ετσι ? Στην 11278V επισης δεν διαβαζει τα καναλια. Μπορεις να μας πεις και τι σημα παιζει ?

Ζωη βλεπω σχεδον πληρης ληψη εχεις. Η 11421H ομως δεν κλειδωνει ετσι ? Στην 11278V επισης δεν διαβαζει τα καναλια. Μπορεις να μας πεις και τι σημα παιζει ?
x8h0hu9pxxunv8ufaelm.jpg

62lktpj8ixqezo64fu5t.jpg

17fmhdor4kqrn262fexn.jpg

3q2zayuap6ob12wy2acw.jpg