Thor: Ragnarok

Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Total voters
    27
Απάντηση: Thor: Ragnarok (2017)

Γιατι μετριοτατη; Ακομα και το.mkv μια χαρα εικονα εχει.

Και το 3D (ISO) μια χαρα ευκρινεια. Αυτο που αλλαζουν καδρο μεσα στην ταινια δεν μπορω τι μοδα ηλιθιοτητας ειναι.

Μετριότατη σε σχέση με αλλα μοντέρνα transfer.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Thor: Ragnarok (2017)

Η Ασγκαρντ δεν ειναι πλανητης αλλα μια Πολη.

Υπαρχουν και αλλοι κοσμοι "δεμενοι" μαζι της βεβαια που ολοι τους υπαγονται στην Νορβηγικη μυθολογια (nine realms) αλλα η ιδια η Ασγκαρντ ειναι μια πολη με θεους για κατοικους. Κατι σαν τον Ολυμπο .

latest

Ok thanks. Πολύ λίγους κατοίκους είχε πάντως για τόσα γυαλιστερά κτήρια

Ευχάριστη και ανάλαφρη θα την έλεγα την ταινία .
Δεν θυμάμαι και η προηγούμενη είχε τέτοια αστειάκια .

συμφωνω με τον Τακη.
Απλα καλη ηταν,το χιουμορ της πολυ περιορισμενο και η εικονα-ηχος,κατωτερα των περιστασεων.
Συνεχως ανεβαζα βολιουμ και η εικονα μετρια.

Re: Thor: Ragnarok (2017)

Νταξ, βλεποταν σχετικά ευχάριστα, είχε μερικά καλούλια αστειάκια (και τα υπόλοιπα, ευτυχώς, απλώς αδιάφορα και όχι εκνευριστικά) αλλά μέχρι εκεί (όπως όλα τα Thor, άλλωστε)

Η εικόνα στο 4Κ δισκάκι μια χαρα, τπτ σπουδαίο αλλά σίγουρα άνω του μετρίου (κλασικά, κακή εικόνα στα ψηφιακά εφέ, μια νότα ακόμη στην προχειρότητα που βγάζουν σχεδόν όλα τα blockbusters με super heroes πλέον)

Ο ηχος όντως γραμμένος σε χαμηλή στάθμη, έπαιξα σχεδόν «+10» από την στανταρντ στάθμη με δυνατά μπάσα ανα διαστήματα και με μερικά σημεία με ωραία Atmos εφέ

Ξέχασα να αναφέρω την Μπλάνσετ η οποία, χωρίς να κάνει καμία ιδιαίτερη ερμηνεία (δεν χωράει τέτοια η ταινία, άλλωστε), δίνει πόντους στην ταινία

Last edited by a moderator:

Προσωπικά σκυλοβαρεθηκα σε αντιθεση με το Wonder woman kai to Dr strange.Επίσης αυτο το υποτιθεμενο χιουμορ της ταινιας δε με αγγιξε και πολυ για να μη πω τιποτα αλλο.Μάλλον το ηλικακο γκρουπ στο οποιο απευθυνεται η ταινία ειναι ιδιο με αυτό του spiderman homecoming 12+ κατι.

Είδα λίγο, κανά 40λεπτο νομίζω. Το μόνο που με ξένισε, ήταν η μουσική επένδυση. Μου φάνηκε παντελώς άκυρη! Μου θύμισε κάτι ταινίες περιπέτειας του '80 με disco μουσική στις σκηνές μάχης......

3η προσπάθεια χθες για τα την ολοκληρώσω.... Δεν ξέρω, προσωπικά, μου φαίνεται τελείως μάπα... φλύαρη, χαζό χιούμορ, άσχετη μουσική επένδυση....

Καλα είναι δυνατόν να κάνεις κουβεντούλα με τον Hulk;;; Με το Hulk ρε αθεόφοβοι;;; Που υποτίθεται ότι όταν είναι έτσι, βρίσκεται σε enrage mode;;;

Πφφφ.....

Last edited by a moderator:
Το μόνο που βρήκα είναι

Sakaar*is an artificial trash planet created by the*Grandmaster, and is surrounded by numerous*wormholes*that deposit space waste

Πάντως όταν το είχα δει θυμάμαι ότι είχε εξηγηθεί η ύπαρξη του πλανήτη και η κατάληξη των σκουπιδιών εκεί, αλλά πάει πολύς καιρός άλλοι τότε

Re: Απάντηση: Thor: Ragnarok

Εεεε ... δεν με βοηθας πολυ !
Ειναι δυνατον wormholes να ξερνανε διαρκως σκουπιδια ?

Προτείνω να αρχίζεις να ασχολείσαι και να διαβάζεις για DC και star trek και να αφήσεις Marvel και SW στην ησυχία τους :p

πολλα πρεπει ν'αφησει στην ησυχια τους.
Επ..εσυ δεν τον ειχες κανει ignore. ? Πως διαβασες το ποστ του. ?
Εκτος κι αν σαν θεοτητα, εχεις υπερφυσικες δυναμεις. :D