Thor: The Dark World

Ψηφίστε την Ταινία:

• Total voters
    0
Αν αυτο το προσυμπαντικο darkness ... παιρνει σαρκα και οστα και, στο τελος, ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ μορφη
θα κατεβω προεδρος ΗΠΑ, μονο και μονο, για να ξεφωνιξω και ξεχεσω το ελεεινο αντιληπτικο επιπεδο
του average αμερικανου ΕΦΗΒΟΥ θεατη !!!! (που, πανω του στηριζεται ολοκληρο το Hollywood).

(δεν παλευεται αυτη η κατασταση με ανθρωπομορφα αρχετυπα ... θα γινω Bin Landen του Hollywood
ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ .... ΟΧΙ !)

Απάντηση: Re: Thor: The Dark World

Αν αυτο το προσυμπαντικο darkness ... παιρνει σαρκα και οστα και, στο τελος, ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ μορφη
θα κατεβω προεδρος ΗΠΑ, μονο και μονο, για να ξεφωνιξω και ξεχεσω το ελεεινο αντιληπτικο επιπεδο
του average αμερικανου ΕΦΗΒΟΥ θεατη !!!! (που, πανω του στηριζεται ολοκληρο το Hollywood).

(δεν παλευεται αυτη η κατασταση με ανθρωπομορφα αρχετυπα ... θα γινω Bin Landen του Hollywood
ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ .... ΟΧΙ !)

Ή απο τα trailers εχεις καταλαβει κατι για την ταινια που δεν το εχω καταλαβει εγω,
ή ακριβως το αντιθετο. :p

Εκει που περπαταει η Νatalie Portman διπλα στην Jaimie Alexander (την Sif) ... στο Asgard.

Ναι, αλλα εγω αλλο ποστ σου κουοταρα. :p
Αυτο ηταν προφανες...

Εχεις δικιο , δεν προσεξα !

Βλεπω κατι σαν μαυρο πυργο που στοχευει συγκεκριμενα κτιρια ... και σχιζει τα παντα καθοδον.
Μου φαινεται (χωρις καμια δοση σιγουριας) οτι αυτος ο πυργος εχει κατι ανθρωπομορφο μεσα του.

Απλη διαισθηση .... δεν ειδα κατι πιο συγκεκριμενο !

Εαν κατι ειναι αντιστοιχο της καταστασης ΠΡΟ Big Bang .... γιατι στοχευει συγκεκριμενα κτιρια
και πολιτισμους ? Λογικα, δεν θα πρεπει να αφανισει καλους και κακους ΜΑΖΙ ? Πολιτισμενους
και απολιτιστους ? Σκεπτομενα η αβουλα οντα ? Το Παν Απαν ?

(αν θεωρηθει οτι εχει οποιαδηποτε επιθυμια και αυτονομη βουληση ..... που πολυ αμφιβαλλω ....)

Last edited:
Οποιαδήποτε αμερικανική ταινία, ακόμα και δισ να βγάλει, που λέει ο λόγος, απ' τις υπόλοιπες χώρες, αν στην αμερικανική αγορά δεν τα πάει καλά, θεωρείται εμπορική αποτυχία. Κατά συνέπεια το target group πρέπει να θεωρείται δεδομένο.

Ε, κάτι καλύτερο απο σκέτο fail πάντως.
Τουλάχιστον παίζει η Jaimie Alexander! :flowers:

Σκετο επικ ειπα εγω βρε.:flipout: Οχι σκετο fail.

Κλαίω... :laugh:

:ernaehrung004:
Το'πιασε το target group του λοιπον το comment.:D
Περιμενα ομως και αλλους οπαδους του γιατρου στο νημα....

Re: Απάντηση: Re: Thor: The Dark World

Περιμενα ομως και αλλους οπαδους του γιατρου στο νημα....

Ε, όχι και γιατρός ο Δόκτωρας, μην τον υποβιβάζεις έτσι τον timelord... :p

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Thor: The Dark World

Ε, όχι και γιατρός ο Δόκτωρας, μην τον υποβιβάζεις έτσι τον timelord... :p

Γιατι το λες αυτο?
Οφ τοπικ βεβαια αλλα θυμαμαι ενα επεισοδιο που ελεγαν πως πηραν τα ονοματα τους αυτος και ο Master.
Αν θυμαμαι καλα γινοταν αναφορα στην ικανοτητα του Δοκτωρα να κανει "heal"
τοσο σε προσωπα οσο και σε καταστασεις. Θυμαμαι λαθος Μαστερ? (Or should i say doctor?:p)

Μεταφορικα δηλαδη το ελεγα, αλλα παντα με βαση τη σειρα.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Thor: The Dark World

Γιατι το λες αυτο?
Οφ τοπικ βεβαια αλλα θυμαμαι ενα επεισοδιο που ελεγαν πως πηραν τα ονοματα τους αυτος και ο Master.
Αν θυμαμαι καλα γινοταν αναφορα στην ικανοτητα του Δοκτωρα να κανει "heal"
τοσο σε προσωπα οσο και σε καταστασεις. Θυμαμαι λαθος Μαστερ? (Or should i say doctor?:p)

Μεταφορικα δηλαδη το ελεγα, αλλα παντα με βαση τη σειρα.

Ναι, ναι, αυτό έχει ειπωθεί στην καινούρια σειρά, αλλά...

Αλλά σε ένα επεισόδιο με τον Tom Baker από τα classics, εκτυλίχθηκε ο εξής διάλογος πάνω από έναν τραυματία:

- Doctor? You are a doctor? Do something!
- I'm not that kind of doctor...

:p :laugh: