Thor

Ψηφίστε την ταινία:

• Total voters
    0
Πολύ καλή ήταν ,με ωραιότατη αισθητική και "σκηνικά".
Ο πρωταγωνιστής βέβαια είναι όλα τα λεφτά.
Μακάρι να έχει μια καλή καριέρα,όπως τόσοι συμπατριώτες του..

Υ.Γ. Η Πόρτμαν όσο μεγαλώνει ομορφαίνει ή είναι η ιδέα μου ???

Re: Απάντηση: Thor

Παιδιά επειδή κηνυγάμε με το φανάρι τις λιγοστές ταινίες Blu-ray 3D που έχουν βγει,
να ρωτήσω:

1.Το Thor έχει κυκλοφορήσει σε Blu-ray 3D ??
2.Έχει κυκλοφορήσει σε Blu-ray 3D με ελληνικούς υπότιτλους?

Είχα δει πως ήταν να κυκλοφορήσει!

Ευχαριστώ!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Thor

Παιδιά επειδή κηνυγάμε με το φανάρι τις λιγοστές ταινίες Blu-ray 3D που έχουν βγει,
να ρωτήσω:

1.Το Thor έχει κυκλοφορήσει σε Blu-ray 3D ??
2.Έχει κυκλοφορήσει σε Blu-ray 3D με ελληνικούς υπότιτλους?

Είχα δει πως ήταν να κυκλοφορήσει!

Ευχαριστώ!

Μόνο το απλό υπάρχει! Σε 3D δεν έχει κυκλοφορήσει.

Πολύ καλή ταινία,και όμορφη μεταφορά....την καταευχαριστηθήκαμε, αρκεί κανείς να ξέρει τι περίπου πρέπει να περιμένει σε αυτη την ταινία.
Πάρα πολύ καλή εικόνα σε BR,και ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ ήχος.
Το Cine Paradiso αναστέναξε απόψε!!!!

Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον Γιάννη........μόνο που εγω δεν έχω cine paradiso για να αναστενάξει αλλά και το δικο μου κάτι έκανε :)

Εδεησα να το δω (3D)

Συμπαθεστατο (σαφως καλυτερο απ οτι περιμενα)

Φαινεται οτι δεν το εχει σκηνοθετησει πανυβλαξ Αμερικανος (ονοματα δε λεμε...) -> Δεν υποτιμα τη νοημοσυνη και την αισθητικη σου

Το 3D πολυ καλο, εικονα παρα πολυ καλη, ηχος τούμπανο.

Μια ωραιότατη περιπέτεια για HC.

Εδεησα να το δω (3D)

Φαινεται οτι δεν το εχει σκηνοθετησει πανυβλαξ Αμερικανος (ονοματα δε λεμε...) -> Δεν υποτιμα τη νοημοσυνη και την αισθητικη σου

Το 3D πολυ καλο, εικονα παρα πολυ καλη, ηχος τούμπανο.

Μια ωραιότατη περιπέτεια για HC.
Βγήκε σε 3D, πότε;

Υπάρχουν δύο κυκλοφορίες... μία στην Ελληνική αγορά με ελλ υπότιτλους και η κανονική.

Η κανονική έχει βγει πολύ καιρό τώρα.

Εδεησα να το δω (3D)

Εδεησα και εγω....

Οπως το περιγραφει ο Συριος ειναι . Η δε επιλογη του Κενεθ Μπρανα δεν ηταν τυχαια μιας και ο ηρωας ειναι ακρως σαιξπηρικος και επρεπε να αποδοθει απο καποιον που ξερει τι ειναι ο Σαιξπηρ. Και ποιος καταλληλοτερος απο τον Μπρανα για αυτο ?

Στο ιδιο το κομικ υπαρχουν ανα περιοδους διαλογοι με αρχαια Αγγλικα (αν υπαρχει τετοιος ορος).

Ο πρωταγωνιστης αρκετα καλος -ποτε προλαβαν να τον φουσκωσουν τοσο απο το Σταρ Τρεκ και μετα ?! Εκπληξη ηταν η αναπαντεχα καλη παρουσια του Χοπκινς ως Οντιν. Δεν περιμενα να πιασει την πληθωρικη του παρουσια και το υφος που βγαζει στο κομικ.

Η Πορτμαν δεν μου αρεσε -για τον ρολο της οχι σαν ηθοποιος- και ο Λοκι ειχε την πλακα του. Αυτο που ηθελε καλυτερη εστιαση ηταν ο DESTROYER που αντιμετωπισε ο Θωρ. Πρακτικα ειναι ανικητος ακομα και απο τον Θωρ και τον νικησε σχετικα ευκολα.

Αντε να τον δουμε και το Avengers τωρα.

Οικτρό.
Αν δεις το Black swan και μετά το Thor,θα μείνεις με τη βεβαιότητα ότι ο σκηνοθέτης δεν είχε λεφτά για τη Portman και έτσι τη κλωνοποίησε και έβαλε το κλώνο τησ να παίξει!

Έπαιζε η ίδια πόρτμαν; Χαμπάρι δεν πήρα... :flipout:

Edit: άκυρο, θυμήθηκα... Ναι, έπαιζε...

Last edited:
Ε κάποιος κράχτης πρέπει να παίξει για να έρθει και κανά εισητήριο στις αίθουσες...
Πάντως η συμπαθέστατη Portman κάνει και κάποιες επιλογές που σε απογοητεύουν...

Εδεησα και εγω....

Οπως το περιγραφει ο Συριος ειναι . Η δε επιλογη του Κενεθ Μπρανα δεν ηταν τυχαια μιας και ο ηρωας ειναι ακρως σαιξπηρικος και επρεπε να αποδοθει απο καποιον που ξερει τι ειναι ο Σαιξπηρ. Και ποιος καταλληλοτερος απο τον Μπρανα για αυτο ?

Στο ιδιο το κομικ υπαρχουν ανα περιοδους διαλογοι με αρχαια Αγγλικα (αν υπαρχει τετοιος ορος).

Ο πρωταγωνιστης αρκετα καλος -ποτε προλαβαν να τον φουσκωσουν τοσο απο το Σταρ Τρεκ και μετα ?! Εκπληξη ηταν η αναπαντεχα καλη παρουσια του Χοπκινς ως Οντιν. Δεν περιμενα να πιασει την πληθωρικη του παρουσια και το υφος που βγαζει στο κομικ.

Η Πορτμαν δεν μου αρεσε -για τον ρολο της οχι σαν ηθοποιος- και ο Λοκι ειχε την πλακα του. Αυτο που ηθελε καλυτερη εστιαση ηταν ο DESTROYER που αντιμετωπισε ο Θωρ. Πρακτικα ειναι ανικητος ακομα και απο τον Θωρ και τον νικησε σχετικα ευκολα.

Αντε να τον δουμε και το Avengers τωρα.

Kosh τώρα το είδες το Thor??????????
Δε περίμενα κάτι τέτοιο από έναν πιστοποιημένο μαρβελάκια :D

Ναι ναι ....περιμενα να παρω τηλεοραση πρωτα μιας και δεν εχω στησει προβολι .Αλλα τα ειδα μαζεμενα ολα :D

Χωρις λογο υπαρξης,μια ταινια της πλακας,κριμα για τα χρηματα που σπαταληθηκαν σε cast,crew και εισητηρια!