Thor

Ψηφίστε την ταινία:

• Total voters
    0
Re: THOR η ταινία

Μυρίζομαι "πατάτα" :HTEHETH63:. Δεν ξέρω αν το σώσει καθόλου ο Hopkins ή η Portman...

Απάντηση: THOR η ταινία

.

Από σήμερα Πέμπτη 28 Απριλίου ξεκίνησε να παίζεται στους κινηματογράφους!

.

Μόλις το είδα. Δεν θα έλεγα ότι ενθουσιάστηκα από το story. Λίγο "φτωχό" μου φάνηκε. Any way , η ώρα περνάει ευχάριστα...προμηνύοντας το Νο 2 .

(Θα μπορούσε να είχε λίγα ακόμα εφέ..τι γίνεται....κρίση περνάει το Χόλυγουντ ? )

Την είδα σε 3D.
Παρόλο που από το τρεϊλερ δεν με συγκίνησε ιδιαίτερα ο συνδυασμός πραγματικου (Γη) και φανταστικού , εντούτοις με εξέπληξε ευχάριστα.

Δεν θα το έλεγα πατάτα. Το story απλό, straight, χωρίς σπαζοκεφαλιές και ίντριγκες απολαμβάνεις ένα δίωρο "χορεύοντας" στην καρέκλα σε κάθε χτύπημα του σφυριού. Και μιλάμε ότι βαράει πολύ καλά το σφυρί. Τα sub δουλεύουν υπερωρίες.

Οι στιγμές χιούμορ δίνουν μια πιό ανάλαφρη χροιά και μάλιστα πολλές από αυτές είναι κλασσικές και ιδιαίτερα επιτυχημένες. Αλλωστε για τον Thor πρόκειται, όχι για καμιά σοβαρή δικαστική διαμάχη.

Βέβαια μην περιμένετε και πολλές λογικές εξηγήσεις. Θεοί είναι και όλα επιτρέπονται.
Πάρα πολύ καλός ο πλανήτης των Θεών, πολύ ωραία τοπία, με έναν πλούσιο μινιμαλισμό που κολακαύει το μάτι και τις αισθήσεις. Φανταστείτε έναν αρχαίο λιτό κόσμο αλλά ταυτόχρονα και Hitech τεχνολογικά. Πολύ Hi-tech μάλιστα.

Τι μου άρεσε πιό πολύ; Το τράβελ-πλαν! μακάρι να είχαμε ένα τέτοιο να απέφευγα το κουβάλημα στα ταξίδια.... :flipout:

οσο για το 3D κολάκευε την ταινία, είναι ταμάμ για τέτοιου είδους ταινίες, χωρίς όμως να βγάζει μάτι (να εξέχουν δηλαδή τα αντικείμενα από την οθόνη). Κακά τα ψέματαμ παρόλο που είναι ψηφιακό, η θολούρα - θολούρα ρε γαμώτο. Το έχουν κάνει τάμα οι κινηματογράφοι. Αντε να βγει το μπλε δισκάκι να το ευχαριστηθούμε.

Last edited:

Πολύ καλή. Το 3D όχι απαραίτητο. Για τους φαν του φανταστικού και του μύθου του Asgard είναι must. Εντυπωσιακά πλάνα και καλές μάχες. Βλέπετε άνετα.

Η μονη ταινια που μ αρεσε σε 3D ηταν το Avatar.
Περιμενα η υπογραφη της Marvel να εφερνε και εδω ενα αξιολογο αποτελεσμα.
Δυστυχως βαρεθηκα και περιμενα να τελειωσει η ταινια.
Πιστευω αν την εβλεπα σε 2D να ηταν καλυτερη.
Πολλες φορες εβγαζα τα γυαλια γιατι πολυ απλα δεν υπηρχε λογος.
Ας σταματησουν επτελους την μετατροπη σε 3D.
Δεν προσφερει τιποτα.

Το story το περιμενα καλυτερο και το μονο που εσωζε την ταινια ηταν ο ηχος.
Πιστευω οτι ηταν η χειροτερη ταινια της Marvel.
Εν αναμονη για το XMen που ευτυχως θα ειναι σε 2D, γιατι αλλιως θα ανησυχουσα για το αποτελεσμα.

Στην IMAX αίθουσα της Σόφιας που την είδα χτες πραγματικά απόλαυσα ήχο και εικόνα.

Τέτοιες ταινίες αξίζει να τις βλέπει κανείς σε IMAX.

Τέτοιον ήχο δεν έχω ακούσει πουθενά αλλού, σινεμά ή home cinema. Και μάλιστα χωρίς δεξιά-αριστερά ηχεία, μόνο δύο ντάνες ηχεία στις πίσω γωνίες με κλίση προς τους θεατές.

Αστείες φαίνονται μετά οι υλοποιήσεις 7.1 για το σπίτι.

Re: Απάντηση: THOR η ταινία

Πολύ καλή. Το 3D όχι απαραίτητο. Για τους φαν του φανταστικού και του μύθου του Asgard είναι must. Εντυπωσιακά πλάνα και καλές μάχες. Βλέπετε άνετα.

Με εψησες !!!:ernaehrung004:

Αυριο λεω να την δω κι εγω.

καλή ταινία σε 3d αλλά το σενάριο θα μπορούσε να ήταν καλύτερο.
πίστευω η γη δεν θα έπρεπε να εμπλακεί στο έργο διότι όπως ξεκίνησε η ταινία ήθελες να δεις πόλεμο μεταξύ των δύο (ξένων) πλανητών

Μετρια πραγματα. Το σεναριο πολυ προχειρογραμμενο η σκηνοθεσια απλα διεκπεραίωσε.

Θα μπορουσε να ειναι πολυ καλυτερο.

Μέτρια πολύ. Αδιάφορο στόρυ, η σκηνοθεσία πολύ κάτω του αναμενόμενου (από τον Μπράνα έχω άλλες απαιτήσεις ακόμα και σε ξεπέτες σαν αυτή) το μόνο που την έσωζε είναι οι ερμηνείες κυρίως του τύπου που έπαιζε τον Loki, και η σεναριακή ανατροπή όσον αφορά τον χαρακτήρα του Loki.

Μόλις το είδα.
Μέτρια ταινία, αν το έβλεπα στον προβολέα σπίτι μπορεί και να το σταματούσα στη μέση.

Μέτρια πολύ. Αδιάφορο στόρυ, η σκηνοθεσία πολύ κάτω του αναμενόμενου (από τον Μπράνα έχω άλλες απαιτήσεις ακόμα και σε ξεπέτες σαν αυτή) το μόνο που την έσωζε είναι οι ερμηνείες κυρίως του τύπου που έπαιζε τον Loki, και η σεναριακή ανατροπή όσον αφορά τον χαρακτήρα του Loki.

Ακριβώς τα ίδια σκεφτόμουν και εγώ Φώτη. Μετριότητα...

Οτι ειχε να κανει με την Ασγκαρντ ηταν πολυ καλοστημενο...
Οτι ειχε να κανει με την Γη ηταν πολυ προχειρο και βιαστικο...
Το sequel λογικα θα ειναι ανωτερο.

Με δεδομένο ότι ανήκει στις ταινίες που πας να δεις για χαβαλέ, είναι παραπάνω από μέτρια σε 3d, γι'αυτό και ψήφισα "καλή". Χωρίς το 3d θα ψήφιζα μέτρια.

Τα εφέ είναι χορταστικά, υπάρχουν στιγμές γέλιου (ιδίως όταν ο πρωταγωνιστής φτάνει στη γη) και οι ερμηνείες είναι αξιοπρεπείς. Το σενάριο είναι προβληματικό, όπως ελλιπής είναι και η ανάπτυξη των χαρακτήρων, αλλά δυστυχώς έτσι είναι αυτές οι ταινίες "ποπ-κορν"...

μετριο??????? μιλαμε για τη μαλακια του αιωνα...απαραδεκτο...τοσο ρηχο οσο ενα αδειο ποτηρι. μονο τα εφε αξιζουν και τιποτα αλλο απολυτος...βεβεια η κωρονιδα ειναι η ατακα του thor προς τον πρακτορα της ασπιδας( cia?...nsa?...nasa..? κτλ...κτλ...) " εσυ και εγω υπερσπιζομαστε τους αδυναμους" ( η κατι τετοιο τελος παντον)...ημαρτον!!!! πσοσο βλακεια θα αντεξουμε ακομη././.??? ποσο περισσοτερο να υποτιμησει τη νοημοσυνη μας τo sequel αραγε? εφτιχως το μπιφτεκι που ετρωγα εκεινη την ωρα ηταν πολυ καλο και η μπυρα στη σωστη θερμοκρασια!!!!