THORENS TD 160 MKII & GRACE G-707

Καλώδια αλλάζει... Αλλά πρέπει να τον κάνεις κομμάτια με μεγάλη προσοχή, να περάσεις τα καλώδια μέσα από το στέλεχος και μετα να τον συναρμολογήσεις ξανα... Πολλή δουλεια δηλαδη. Εκτός αν μιλάς για το καλώδιο που καρφώνει στην άκρη του βραχίονα...εκεινο αλλάζει κατευθείαν, αρκεί να βρεις ενα καλώδιο DIN5-RCA. M' ενα ψάξιμο στο eBay θα βρεις αρκετα.

Αξιζη να το αλαξω θα εχω διαφορα .Υ.Γ. Εσυ το εχεισ αλαξει το τελικο με rca αυτο που καρφωνει στην ακρη ευχαριστω

Εξαρτάται τι καλώδιο θα βαλεις... Εγω το άλλαξα γιατι παραήταν παλιό, αλλα δεν εβαλα κανενα ιδιαίτερο καλώδιο. Εχω βαλει καλώδιο που πηγαίνει από την κεφαλή απευθείας στα RCA του phono stage για να γλυτωσω την επιπλέον σύνδεση στην άκρη του βραχίονα.

Σημερα το πρωι πηρα την κεφαλη απο djshop ortofon pros 49 ευρο ηθελα να παρω για το αλλο πικαπ και εβγαλα και το thorens το οποιο φορουσε την stanton 881s ρωτισα για βελονα 100 ευρο Κ.Π. και τοσυνδεσα να πεξει με την 881ς και μετα εβαλα την ortofon πρωσορινα και ηχαι πολλυ μεγαλη διαφορα φαντασου με την 2 blue τελικα καταλιξα σε ortofon 2 blue θα αλαξω και το λαδι στο πηγαδι και τα αλλα αργοτερα ευχαριστω για την βωηθεια μολις βαλω την κεφαλη θα γραψω εντιπωσης

Βελτιοσης thorens td 160 τελευταιο τευχος hi tech σελιδα 21 οποιως γνωριζη κανεναν που μπορη να κανη αυτες της βελτιωσης κατα προτιμιση θεσ/νικη ευχαριστω

Re: Απάντηση: THORENS TD 160 MKII & GRACE G-707

Βελτιοσης thorens td 160 τελευταιο τευχος hi tech σελιδα 21 οποιως γνωριζη κανεναν που μπορη να κανη αυτες της βελτιωσης κατα προτιμιση θεσ/νικη ευχαριστω[/quote]
Φιλε Γιαννη,το ΤD 160 ειναι εξαιρετικο και ο Grace 707 το ιδιο(Σχεδιαση Ikeda). Aπ'αυτον το βραχιωνα ξεκινησαν οι Audio Research 64 και 66 και οι Ikeda που ειναι ακομα σημερα κορυφαιοι.Νομιζω οτι εβγαλε καποτε και τον "μαυρο" για κεφαλες χαμηλοτερης ενδοτηκοτητας ενω ο "μεταλλικος" ηταν για MC τυπου Denon 103.Προσοχη στο λαδι αν το αλλαξεις και ισως στον ιμαντα.

Σημερα το πρωι πηρα την κεφαλη απο djshop ortofon pros 49 ευρο ηθελα να παρω για το αλλο πικαπ και εβγαλα και το thorens το οποιο φορουσε την stanton 881s ρωτισα για βελονα 100 ευρο Κ.Π. και τοσυνδεσα να πεξει με την 881ς και μετα εβαλα την ortofon πρωσορινα και ηχαι πολλυ μεγαλη διαφορα φαντασου με την 2 blue τελικα καταλιξα σε ortofon 2 blue θα αλαξω και το λαδι στο πηγαδι και τα αλλα αργοτερα ευχαριστω για την βωηθεια μολις βαλω την κεφαλη θα γραψω εντιπωσης

Να παρις λάδη ιδεικό για πιγάδεια πηκάπ , κι οχι οτι νάναι χύμα για μιχανές

Ευχαριστω πολλυ για την βωηθεια οσο για των βραχιονα των black εχω μηπως ξερει κανενας καποιον στην θεσ/νικη για να κανω σερβις γιατη ειταν 5 χρονια σε ακινισια

Καλημέρα σας,
Παρακαλώ τους συνάδελφους ανορθόγραφους… να κάνουν χρήση αυτοματοποιημένου ορθογραφικού ελέγχου… :computer:

Καλημέρα σας,
Παρακαλώ τους συνάδελφους ανορθόγραφους… να κάνουν χρήση αυτοματοποιημένου ορθογραφικού ελέγχου… :computer:

Posted by Busoni on post 8

"Αν δεν εχεις κατι να πεις επι του θέματος, καλύτερα να απέχεις... Να σωσεις και τα Ελληνικά σου -bye-"

:SFGSFGSF:

Re: Απάντηση: THORENS TD 160 MKII & GRACE G-707

Ευχαριστω πολλυ για την βωηθεια οσο για των βραχιονα των black εχω μηπως ξερει κανενας καποιον στην θεσ/νικη για να κανω σερβις γιατη ειταν 5 χρονια σε ακινισια
Ισως δεν χρειαζεται σερβις,δοκιμασε να τον ζυγισεις με 0 βαρος ωστε να ειναι παραλληλος με το πλατο,φυσα τον λιγο απο μια αποσταση 30εκ και αν αρχισει να "παλατζαρει" ειναι για μενα οκ.Σερβις ειναι δυσκολο πραμα και δεν θα το εμπιστευομουν στον οποιδηποτε.

Πρεπει να ειναι ενταξει εκανα αυτο που μου ηπες και παλατζαρει κανονικα με επιασε ερωτας με το πικαπ αχ εγω μονο ξερω πως το αγορασα με πολες στερισης οι φιλοι μου πηγαιναν διακοπες και εγω δουλευα ευχαριστω παρα πολλυ των φιλο geovar Υ.Γ Δεν ξερω πως γινεται ο ορθογραφικος ελεχος.

Καλορίζικο και καλοάκουστο το νέο setup του πικαπ σου!

Για τον ορθογραφικό έλεγχο, μπορείς να εγκαταστήσεις το mozilla ως browser και από τα πρόσθετα να βάλεις το ελληνικό ή το ελληνοαγγλικό λεξικό. Οδηγίες θα βρεις εδώ:

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=241652

Με ενδιαφέρει η κουβέντα και γιά τις κεφαλές, εχω το td 166 mkii, κεφαλή ortofon mc υψηλοέξοδη που παίζει σε mm, αγορασμένο περισσότερο από αποθημένο παρά ότι έκανα συγκρίσεις με άλλα. Γιά μένα είναι κομμάτι.
Το μόνο που έχω να προσθέσω είναι ότι δύσκολα ακόμα και σε παρκέ με χτύπημα του ποδιού καταλαβαίνει κάτι.

Προσπαθησα εγκαταστησα το mozilla και δεν μπορεσα να βρω ακρη ειμαι ασχετος απο pc αλλα θα ξαναπροσπαθισω Υ.Γ Φιλε γιωργο θα δωσουμε συνεχεια στο θεμα για κεφαλες οσο και για βελτιωσης ευχαριστω για την κατανοηση