Thorens TD 235 EV

Re: Απάντηση: Thorens TD 235 EV

Η αλήθεια είναι πως "έπεσα" πάνω σε μεταχειρισμένα. Ίσως αξίζει τελικά λίγο ψάξιμο παραπάνω αν είναι να γλυτώσουμε κανα ψιλό :p

Θα τα τσεκάρω και θα επανέλθω για βοήθεια.

Σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια.

Πιάνουν καθόου τα χέρια σου; To κατέχεις το πράγμα;
Eισαι σε θέση να είσαι σίγουρος οτι αυτό που θα πάρεις είναι όντως άριστο;
Aν τυχόν χρειαστεί κάποια αλλαγή κεφαλής (το πιθανότερο) ,αλλαγή ιμάντα, λάδωμα στο πηγάδι ρύθμιση βραχίονα κλπ είσαι θα θέση να ανταπεξέλθεις;

Aν όλα αυτά είναι στις δυνατότητες σου η ξέρεις κάποιον που να μπορεί και αν σου αρέσει η έστω και μικρού (αλλα υπαρκτού) ρίσκου περιπέτεια τότε γιατί όχι;

Υ.Γ. Το ρίσκο το αναφέρω όσον αφορά αγορές εκτός forum, Xρυσή Ευκαιρία eBay κλπ, εντός forum και απο μαγαζιά του χώρου θα έλεγα οτι τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα άσε που ότι απορία η βοήθεια θες θα την έχεις πιό άμεσα. Τα περισσότερα παιδιά στο forum είναι διαμάντια ενώ κατα καιρούς εμφανίζονται στις αγγελίες μοναδικές ευκαιρίες

... πάλι για γυναίκες σχόλιο...

ένα θα πω... τις γυναίκες δεν τις κατάλαβα και ούτε θα τις καταλάβω... από hifi ευτυχώς κάτι κατάλαβα τόσα χρόνια... άλλο συμπέρασμα δεν έχω βγάλει... :flipout:

ένα θα πω... τις γυναίκες δεν τις κατάλαβα και ούτε θα τις καταλάβω...

Η μεγαλυτερη διαφορα ειναι οτι το hi-fi μπορεις να το ακους με τις ωρες.................. :grandpa::flipout:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Thorens TD 235 EV

:ernaehrung004:

Ελπίζω να γέλασε λίγο το χειλάκι σου. Εγώ πάντως γέλασα αρκετα με αυτό που σκεύτηκα να γράψω ;) :ernaehrung004:

Χαχαχαχα..κάτι είδα στις αγγελίες.
Ξεκινάμε ακροάσεις για μτχ και βλέπουμε.

Το πικάπ είναι και φαίνεται μιά χαρά. Όμως η τιμή του μου φαίνεται λίγο αλμυρούτσικη.
Για δές εδώ http://orpheusaudio.gr/content/rpm-51 "κούτα" έχει 20 ευρώ παραπάνω. Εντάξει χωρίς κεφαλή αλλα και αυτή που φοράει αυτό που μας έδειξες δεν είναι και καμία εξωτική και τέλος πάντων και 10 ώρες να έχει επάνω δεν παύει να είναι μεταχειρισμένη κάτι που στερεί πολούς βαθμούς απο κάτι τόσο αναλώσιμο..

Πάντως το συγκεκριμένο είναι σε θέση να σε καλύψει και ως τις παρυφές του λεγόμενου HI END με την ανάλογη κεφαλή-phono φυσικά, απλά διάλεξε προσεκτικά απο πού θα το πάρεις.

Στην θέση σου θα το παζάρευα γύρω στα 150 ευρώ κάτω και ας μου ξήλωνε την κεφαλή θα έβαζα μία άλλη καινούρια της επιλογής μου.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Thorens TD 235 EV

Ελπίζω να γέλασε λίγο το χειλάκι σου. Εγώ πάντως γέλασα αρκετα με αυτό που σκεύτηκα να γράψω ;) :ernaehrung004:

Ναι γέλασα και νομίζω το έχουμε όλοι ανάγκη...εκτός και φορολογήσουν και το γέλιο!!

http://www.xe.gr/hlektronika/pikap|ad-21206254.html

Αυτό θα ακούσω το Σάββατο. Είναι από μέλος του φόρουμ.
Εκτός Ελλάδας φοβάμαι να γίνει παραγγελία στα τυφλά.

Οπλίσου με λίγη υπομονή και θα βρεθεί η ευκαιρία
Όχι βιαστικές κινήσεις,στό λέω γιατί είμαι παθών!!!-bye-

Δεν ενημέρωσα πλήρως.
Ο συμφορουμίτης δίνει το πακέτο όπως είναι στα 550

Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις.
Θα ενημερώσω για τις εξελίξεις από αύριο

Τελικά κατέληξα στο πικάπ του vman.
Τελική τιμή τα 500 Ε.

Να σας ευχαριστήσω όλους και ειδικά τον vman για την ακρόαση, την παρέα και τέλος τη συνεργασία.

Τώρα, ή μάλλον στο μέλλον, κοιτάμε για προενισχυτή...

Ευχαριστώ και πάλι..