Θόρυβος Μόλις Συνδέσω Πηγή!

petpas

Senior Member
19 December 2010
365
katerini
Καλησπερα,ακουω ενα βουητο απο τα ηχεια μου μολις συνδεσω το ντακ(behringer uca202) με rca καλωδιο στο ενισχυτη μου.Δοκιμασα φυσικα πρωτα χωρις καμια πηγη δεν ακουγόταν τίποτα.Επισης να πω πως κοιταξα και τα καλωδια απο πισω να μην γινωνται κουβαρι και δημιουργείται το γνωστο φαινομενο(ηλεκτρομαγνητικό πεδίο) Μυστηριο πραμα να αλλαξω το καλωδιο rca αραγε;Για πειτε καμια ιδεα ωρε δικαναλοι. :ears:

Παίρνεις ρεύμα από το ίδιο πολύμπριζο και για τις δύο συσκευές. ?
Αν όχι κανε το το και πες μας πάλι.

Re: ΘΟΡΥΒΟΣ ΜΟΛΙΣ ΣΥΝΔΕΣΩ ΠΗΓΗ!

http://avclub.gr/forum/archive/index.php/t-94837.html
http://avclub.gr/forum/archive/index.php/t-103312.html

Διαβασε προσεκτικα και μετα κανε, οτι εσυ νομιζεις καλυτερο

Το συγκεκριμενο αφορα τα laptop ετσι;Εγω εχω πυργο υπαρχει το το γνωστο φαινομενο loop και σε αυτα;

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Παίρνεις ρεύμα από το ίδιο πολύμπριζο και για τις δύο συσκευές. ?
Αν όχι κανε το το και πες μας πάλι.

Το δοκιμασα και σε αλλες μπριζες αλλα τιποτα. Ο θορυβος που ακουω ειναι ενα φυσημα οταν ανηγω το volume απο τη μεση μεχρι τερμα(οσο το τερματιζω ακουγετε πιο πολυ αλλα κατα διαστηματα ακουω και κατι αλλο σαν τουκ-τουκ)

Δοκίμασε με ένα οποιοδήποτε ηλεκτρολογικό καλωδιάκι να αγγίξεις ταυτόχρονα το σασί του DAC με το σασί του ενισχυτή (Προσοχή ΔΕΝ το βάζεις στο ρεύμα απλά μόνο τις 2 συσκευές ) .
Με το volume εκεί που ακούς τον θόρυβο. Αλλάζει τίποτα. ?

Tα δοκιμασα παιδια τιποτα δεν γινεται ο θορυβος παραμενει.Εντοματαξι μολις συνδεσα επανω ενα 3,5μμ καρφι με 2 rca στο ενισχυτη εξαφανιστηκε το φυσημα.Δεν εχω και αλλα καλωδια rca γαμωτη μου.Επομενος βημα πρωτο θα απεγκαταστησω το behringer και στησιμο παλι απο την αρχη με τους drivers και βλεπουμε.

Re: Απάντηση: Θόρυβος Μόλις Συνδέσω Πηγή!

Άρα είναι τα καλώδια,μπορεί να φταίει και ο αντάπτορας

Λεο καλωδια θα δοκιμασω στη πορεια γιατι εχω επανω κατι φθηνα rca.Το προβλημα μετα την επανεγκατασταση των drivers σχεδον εξαληφθηκε ακουω δηλ μονο προς το τερμα το volume φυσημα το οποιο νομιζω ειναι φυσιολογικο.

Ευχαριστω τους συμμετεχοντες για το προβλημα μου.