Θόρυβος ρεύματος στα ηχεία από που όμως?

Φιλε μου μηπως εχεις στην ιδια πριζα η σε καποια κοντινη dect ασυρματο τηλεφωνο??

Το λεω αυτο γιατι και εγω ειχα βομβο σε ενα απο τα ηχεια μου αλλα μολις εβγαζα την πριζα του τηλεφωνου τοτε ο θορυβος εξαφανιζοταν, συνεπως αλλαξα θεση στο dect και υσηχασα!!!

περιεργο, υπαρχει ομως περιπτωση και εκει να εχεις θεμα , τα καλωδια και τα πολυμπριζα δεν λυνουν τετοια προβληματα.....

και αυτο παιζει...θα το ψαξω κιαλο παντος...

Φιλε μου μηπως εχεις στην ιδια πριζα η σε καποια κοντινη dect ασυρματο τηλεφωνο??

Το λεω αυτο γιατι και εγω ειχα βομβο σε ενα απο τα ηχεια μου αλλα μολις εβγαζα την πριζα του τηλεφωνου τοτε ο θορυβος εξαφανιζοταν, συνεπως αλλαξα θεση στο dect και υσηχασα!!!

οχι...δεν εχω στο χωρο που εχω τα μηχανηματα καμαι μπριζα τηλεφωνου.

βγαλτο απ το μυαλο σου, εχω και εγω το ιδιο θεμα και στην αρχη ταλαιπωρηθηκα. Ειχα ενα επιπλεον λογο να ανησυχω γιατι τα δικα μου(αλλης μαρκας) φτιαχτηκαν για την αμερικανικη αγορα στα 120v και δουλευουν με μετασχηματιστη μετατροπης στα 230v. Στην Ελλαδα δεν αντιπροσωπεύονται και δεν υπαρχουν αλλα κομματια απ οσο γνωριζω. Πριν λιγο καιρο λοιπον σε ταξιδι στο εξωτερικο εκλεψα επ αυτου μια μερα για να παω στον τοπικο αντιπροσωπο να τα ακουσω στα 230v, και για να φυγει η παρανοια εστησα το αυτι στο tweeter. Ειχε τον ιδιο θορυβο και ηρεμησα :)

ναι η ζεις με αυτο η το σουταρεις δεν εχει αλλη λυση,πολλα μηχανηματα και πολλες φορες και ακριβα βγαζουν μεγαλο φυσημα απο τα ηχεια,που να ειχες και κανα βροχο γειωσης μαζι εκει να δεις.

υτη ειναι η απαντηση της krell USA. σε ερωτηση μου για το προβλημα.

Yes, the hiss that you hear only by walking up right next to the speaker is normal and is acceptable to us. One of the fundamental design platforms that Krell has embraced since it’s incept over 30 years ago is that we design no capacitors into the signal path. Some manufacturers do this as a way to rid the circuit of harmful DC (DC offset) when it appears. Capacitors act also as filters and can strip off some of the music signal as well as the DC. In accomplishing this capacitors also eliminate the hiss or noise you are talking about, in addition to some high end frequency response as well. We think the little bit of hiss that you hear only by walking right up next to the speaker is a small price to pay for a superior sonic presentation in your listening position.

περα απο αυτο σημερα μαζι με κολλητο τραβηξαμε μια αποκλειστικη γραμμη ρευματος απο τον πινακα για τον ενισχυτη και το cd.
ολα τα προβληματα hizzz η bizzz που προερχονταν απο την συνδεση του krell Με τον denon οταν λειτουργούσε ο πρωτος σαν τελικος ...ως διαμαγειας εξαφανιστηκανε!!!
πληρης απουσια οπιοδοιποτε ηχου ρευματος.
υσηχασε το κεφαλι μου...χαχα
οποτε η κατασκευη αξιζε τον κοπο.
τωρα ολα ηρθανε σε μια φυσιολογικη κατασταση.,

• Like
Reactions: christos56