Θρίλερ

Re: Θ Ρ Ι Λ Ε Ρ

Μόλις έστειλα να μου "νοικιάσουν" haute tension, martyrs, deadgirl για το ΣΚ.

Πολύ καλές και "άρρωστες" επιλογές ;) περιμένουμε εντυπώσεις

Απάντηση: Re: Θ Ρ Ι Λ Ε Ρ

Η εκδοση του 2006 ήταν το prequel του νο1 με τίτλο The Texas Chainsaw Massacre: The Beginning. Ουσιαστικά ήταν το Νο 0. Το 2003 είχε βγει το remake του 1974 με πρωταγωνίστρια την ανερχόμενη τότε Diora Baird . Από το prequel του 2006 το μόνο που θυμάμαι είναι η ηθοποιός Diora Baird με τον "πλούσιο εσωτερικό κόσμο" :p

Πραγματι πολυ πλουσια η κυρια Diora Baird

Re: Απάντηση: Re: Θ Ρ Ι Λ Ε Ρ

Πραγματι πολυ πλουσια η κυρια Diora Baird

Μια διόρθωση στο κείμενο μου... "την ανερχόμενη τότε Jessica Biehl" ήθελα να πω αλλά μου βγήκε η Diora δύο φορές.. αναρωτιεμαι γιατί... :p

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Θ Ρ Ι Λ Ε Ρ

Μια διόρθωση στο κείμενο μου... "την ανερχόμενη τότε Jessica Biehl" ήθελα να πω αλλά μου βγήκε ηJessica Biehlδύο φορές.. αναρωτιεμαι γιατί... :p

Χα χα χα και εγω Diora Baird ψηφηζω

Re: Απάντηση: Re: Θ Ρ Ι Λ Ε Ρ

Να δουμε για ποσο καιρο ακομη θα μπορουμε να νοικιαζουμε:smash:

Εντάξει, θα βρούμε μαγαζιά ανοικτά.

Και πιο παλιά που είχαν κλείσει αυτά της γειτονιάς μου, βρήκα άλλα πιο κάτω...:ernaehrung004:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Θ Ρ Ι Λ Ε Ρ

Εντάξει, θα βρούμε μαγαζιά ανοικτά.

Και πιο παλιά που είχαν κλείσει αυτά της γειτονιάς μου, βρήκα άλλα πιο κάτω...:ernaehrung004:

Μακαρι γιατι τελευταια τα αφεντικα χανουν πολλα αρχιζουν και αγριευουν και σκεφτονται να κλεισουν πολλα μαγαζια:ernaehrung004:

Ειδα χθες το The Innkeepers. Καλύτερο απ' ότι περίμενα.

Δύο νεαροί υπάλληλοι ενός παραμελημένου ξενοδοχείου περνούν το τελευταίο σαββατοκύριακο λειτουργίας του ψάχνοντας για το φάντασμα που υποτίθεται οτι στοιχειώνει το κτήριο.
Με τρεις μόνο ηθοποιούς και καλή ατμόσφαιρα η κατά τ' άλλα συμβατική ιστορία φαντασμάτων δεν απογοητεύει. Ρίξτε του μια ματιά.

Δύο νεαροί υπάλληλοι ενός παραμελημένου ξενοδοχείου περνούν το τελευταίο σαββατοκύριακο λειτουργίας του ψάχνοντας για το φάντασμα που υποτίθεται οτι στοιχειώνει το κτήριο.
Με τρεις μόνο ηθοποιούς και καλή ατμόσφαιρα η κατά τ' άλλα συμβατική ιστορία φαντασμάτων δεν απογοητεύει. Ρίξτε του μια ματιά.

.............και το φοβόμουνα, με έπεισες, και για ένα ακόμη προφανή λόγο, τον κύριο του αβαταρ!

Ελα ρε συ Κωστα σιγα τη ταινια. Υπαρχουν θριλερακια με καλυτερο σεναριο απο αυτο και εννοω low budget. Το The Shrine και το Little Deaths πχ ηταν πιο ευρηματικά. Τσέκαρέ τα.

Εντάξει, δεν είπα οτι είναι αριστούργημα. Το περίμενα κάκιστο αλλα τελικά μου άρεσε. Δεν μπορώ να βρω καλές ιστορίες φαντασμάτων και το Innkeepers είναι στο στυλ που μου αρέσει.

Τα δύο που ανέφερες πάλι...δεν είναι στο στυλ που μου αρέσει :smile: Σφαξίματα, αιρέσεις και βασανιστήρια βλέπω και στις ειδήσεις.

Εντάξει, δεν είπα οτι είναι αριστούργημα. Το περίμενα κάκιστο αλλα τελικά μου άρεσε. Δεν μπορώ να βρω καλές ιστορίες φαντασμάτων και το Innkeepers είναι στο στυλ που μου αρέσει.

Τα δύο που ανέφερες πάλι...δεν είναι στο στυλ που μου αρέσει :smile: Σφαξίματα, αιρέσεις και βασανιστήρια βλέπω και στις ειδήσεις.

Ναι βρε, αλλα δεν στα προτεινα για τα "σφαξιματα" και τις σπλατεριες. Στα προτεινα επειδη ειναι εξυπνα και "διαφορετικα" απο τα τρομου που βγαινουν και ειναι "μια απο τα ιδια". Καλη ταινιουλα με φαντασματα και πολλα "μπαμ" ειδικα αν εχεις συστημα surround θα σαρεσει πολυ ειναι το Mirrors (2008) αν δεν το εχεις δει. Δες αν ειναι και το ισπανικο "The Silent House", βγαινει και σε "χολιγουντ εκδοση" σε λιγους μηνες

Τα βρήκα και τα δύο, θα αναφέρω εντυπώσεις
JC_doubleup.gif

To remake του Silent House βγήκε στις αίθουσες, ήδη κυκλοφορούν cams.

Τα τελευταία χρόνια έχω απογοητευθεί απο τα μεταφυσικά θριλλερ που κυκλοφορούν. Το μόνο που με τρόμαξε ήταν ο Εξορκισμός της Έμιλυ Ρόουζ, άντε και το Insidious. Για το πρόσφατο The Awakening είχα κάποιες ελπίδες βλέποντας οτι είναι βρετανική παραγωγή αλλα στο τέλος με πήρε ο ύπνος...

Χίλιες φορές να δω 2-3 επεισόδια του Α Haunting...

Τα βρήκα και τα δύο, θα αναφέρω εντυπώσεις
JC_doubleup.gif

To remake του Silent House βγήκε στις αίθουσες, ήδη κυκλοφορούν cams.

Τα τελευταία χρόνια έχω απογοητευθεί απο τα μεταφυσικά θριλλερ που κυκλοφορούν. Το μόνο που με τρόμαξε ήταν ο Εξορκισμός της Έμιλυ Ρόουζ, άντε και το Insidious. Για το πρόσφατο The Awakening είχα κάποιες ελπίδες βλέποντας οτι είναι βρετανική παραγωγή αλλα στο τέλος με πήρε ο ύπνος...

Χίλιες φορές να δω 2-3 επεισόδια του Α Haunting...
Το Insidious ήταν πολυ καλο και ο Εξορκισμος της Εμιλι Ροουζ, οντως η horror genre υστερει στα μεταφυσικα θριλερ τα τελευταια χρονια (μη πω σε ολες τις κατηγοριες), ωστοσο το The Shrine εχει κατι παραπανω απο σπλατερ. ΔΕς το. Το little deaths εχει 3 ιστοριουλες αρκετα ευρηματικες. Το αδικει το 4.9 του imdb