Θρίλερ

Re: Θ Ρ Ι Λ Ε Ρ

theothers.gif
TheOrphanageMoviePoster.jpg
it-movie-poster.jpg

Φρέσκα κουλούρια λέει ο κουλουράς! Μόλις χθες είδα την αμερικανική ταινία τρόμου (αλλά με Γερμανό σκηνοθέτη τον μόλις 34 ετών Ντάνιελ Σταμ) Ο τελευταίος εξορκισμός. Ταινία με πολύ μυαλό καθώς στον πυρήνα της βρίσκεται η καταγγελία του αμερικανικού φονταμενταλισμού στο το βαθύ και καθυστερημένο κράτος των Η.Π.Α. ο οποίος - εδώ που τα λέμε - δε διαφέρει καθόλου από τον φονταμενταλισμό των Ταλιμπάν.

Η ταινία χρησιμοποιεί την τεχνική του ψευδοντοκιμαντέρ αλά Blair Witch Project (ρεαλιστική καταγραφή ενός δήθεν πραγματικού γεγονότος) αν και κατά τη γνώμη μου είναι πολύ ανώτερη από το πόνημα των Μίρικ και Σάντσεζ.

Το πρώτο μέρος δεν προδιαθέτει σε καμία περίπτωση για το τι πρόκειται να επακολουθήσει στο δεύτερο του οποίου πολλές σκηνές σου κόβουν τα γόνατα και την ανάσα! Το τέλος βγαλμένο απευθείας μέσα από το Μωρό της Ρόζμαρι. Εξαίρετοι όλοι οι παγκοσμίως άγνωστοι ηθοποιοί. Το συστήνω ανεπιφύλακτα σε όλους τους συνεπείς θριλερόβιους, αλλά και στους σκεπτόμενους θεατές που θα προσπεράσουν την ταμπέλα του θρίλερ και θα κοπιάσουν (κακά τα ψέματα το είδος είναι υποτιμημένο).

Come and see!!!

Υ.Γ. Τι δαίμονες, εξορκισμοί και αηδίες! Τίποτα πιο τρομακτικό από την εικόνα του μέσου θρησκόληπτου Αμερικανού! Εκεί κυοφορείται το αβγό του φιδιού!

Απάντηση: Θ Ρ Ι Λ Ε Ρ

1276372067.jpg

The Driller Killer

To πετυχα στο βιντεο κλαμπ.Δεν ειχα ιδεα οτι επανακυκλοφορει.Μιλαμε για ενα απο τα πιο "ενοχλητικα" σπλατερ που κυκλοφορησαν ποτε.Στην Αγγλια ειχε απαγορευτει μεχρι το 2002 και μαλιστα εξ'αιτιας αυτης ξεκινησε ολοκληρη σταυροφορια για την απαγορευση τετοιου ειδους ταινιων.
Ενα πορνογραφημα αιματος αλλα δεν ειναι μονο αυτο.Οσοι εχουν σχεση με τις ταινιες του Φερραρα θα δουν πολλα απο τα μετεπειτα σηματα κατατεθεν του:Σχολιο στη θρησκεια,Αστικο νυχτερινο τοπιο,εξαιρετικο (και μαλιστα πανκ) σαουντρακ...
Εκπληκτικο slasher,σκελετος στη ντουλαπα,απο το 1979,οσοι πιστοι,αν το βρειτε,δειτε το οπωσδηποτε...
Πρωταγωνιστει και σκηνοθετει ο μεγαλος Abel Ferrara...

Last edited:

ειδα το hobo with a shotgun πριν λιγες μερες, πολυ σπλατερια και εκει:)

The_House_of_the_Devil.jpg

Πολυ καλο θριλερ του 2009, μολις σημερα το ειδα, δεν ξερω πως μου ξεφυγε:)
Σε οσους αρεσουν αμερικανικες τρομου, των 70σ και 80σ ειναι must!:)

The_House_of_the_Devil.jpg

Πολυ καλο θριλερ του 2009, μολις σημερα το ειδα, δεν ξερω πως μου ξεφυγε:)
Σε οσους αρεσουν αμερικανικες τρομου, των 70σ και 80σ ειναι must!:)

Δε μπορώ να πω ότι με ενθουσιάσε ...

Βρε παιδιά, είδα μόλις το children of the corn - genesis.

Τι μούφα ήταν αυτή? Περισσότερο σε κωμωδία μου έφερε.

AVOID!!!:smash:

View attachment 72829

Faces in the crowd.

Πολύ καλή παίδες. Η (εκπληκτική και ώριμη πια) Mila Jojovic, είναι μια νηπιαγωγός όπου γλυτώνει τελευταία στιγμή από το να τη δολοφονήσουν.

Στην προσπάθεια της να ξεφύγει, χτυπάει στο κεφάλι και αποκτά προσωπαγνωσία (Υπάρχει τέτοιο πράγμα??).

Δε μπορεί να ξεχωρίσει πρόσωπα και κάθε φορά που βλέπει έναν άνθρωπο τον βλέπει με διαφορετικό.
Ίσως ο δολοφόνος δηλαδή να είναι γύρω ή ακόμα και δίπλα της...

8/10 (την προτείνω)....:ernaehrung004:

Απάντηση: Re: Θ Ρ Ι Λ Ε Ρ

Επιτέλους και ένα θρίλερ της προκοπής.

View attachment 72918

Τρεις φοιτητές αποφασίζουν να περάσουν την Κυριακή τους σε ένα χιονοδρομικό κέντρο. Η μέρα κυλάει υπέροχα με νέες γνωριμίες γέλια και πολύ χαβαλέ, μέχρι που αποφασίζουν να κάνουν μια τελευταία βραδινή κατάβαση...

Πολύ καλό με συμπαθητικούς χαρακτήρες και όμορφη φωτογραφία.
Κάποιες στιγμές αισιόδοξο, κάποιες αγωνιώδες αλλά και κάποιες ανατριχιαστικό (οι οπαδοί των σπασμένων κόκκαλων κλπ, θα το λατρέψουν).

Δείτε το, αξίζει!!
8/10.

Re: Απάντηση: Re: Θ Ρ Ι Λ Ε Ρ

Εμένα μου άρεσαν και τα: "The OMEN"

(Βέβαια με φθίνουσα πορεία κάθε σικουελ... το 1ο το θεωρώ καταπληκτική ταινία πάντως...)

http://www.imdb.com/title/tt0075005/

The Omen (1976)
111 min - Horror | Mystery - 25 June 1976 (USA)

An American ambassador learns to his horror that his son is actually the literal Antichrist.
Director: Richard Donner
Writer: David Seltzer
Stars: Gregory Peck, Lee Remick and Harvey Stephens

the-omen-poster-1976-666.jpg

Επιτέλους και ένα θρίλερ της προκοπής.

View attachment 72918

Δείτε το, αξίζει!!
8/10.

Το είδα προχθές... δεν με συγκίνησε, αλλά ο λόγος μαλλον ήταν ότι είχα δεί πρώτα αυτό:

127hours2d.jpg

Θεωρώ ότι είναι πολύ συγγενικά σαν στόρυ, και ενώ το 127 Hours το βρήκα πραγματικά εξαιρετικό, από το Frozen κάτι μου έλειπε + ότι ένοιωθα σαν να το έχω ξαναδεί....

Προσωπική άποψη πάντα... :grandpa:

Εμένα μου άρεσαν και τα: "The OMEN"

(Βέβαια με φθίνουσα πορεία κάθε σικουελ... το 1ο το θεωρώ καταπληκτική ταινία πάντως...)

http://www.imdb.com/title/tt0075005/

The Omen (1976)
111 min - Horror | Mystery - 25 June 1976 (USA)

An American ambassador learns to his horror that his son is actually the literal Antichrist.
Director: Richard Donner
Writer: David Seltzer
Stars: Gregory Peck, Lee Remick and Harvey Stephens

the-omen-poster-1976-666.jpg

Δυστυχώς είναι το μοναδικό είδος θρίλερ που δε βλέπω (διαβολάκια κλπ)....

Το είδα προχθές... δεν με συγκίνησε, αλλά ο λόγος μαλλον ήταν ότι είχα δεί πρώτα αυτό:

127hours2d.jpg

Θεωρώ ότι είναι πολύ συγγενικά σαν στόρυ, και ενώ το 127 Hours το βρήκα πραγματικά εξαιρετικό, από το Frozen κάτι μου έλειπε + ότι ένοιωθα σαν να το έχω ξαναδεί....

Προσωπική άποψη πάντα... :grandpa:

Επειδή δε φαίνεται, 127 hours λέγεται? Θα το ψάξω.

Το frozen μπορεί να μη σου έκανε αίσθηση γιατί είχες δει το άλλο.

Μάλλον έτσι θα γίνει και με μένα αλλά αντίθετα..