Θρίλερ

Re: Απάντηση: ΘΡΙΛΕΡ

Σε αυτήν την ταινία μ'αρέσει κυρίως ο Kevin Spacey...Μπορεί να παίζει ελάχιστα πρός το τέλος της ταινίας,αλλά η ερμηνεία του ''ψυχοπαθή,'' μου άρεσε αρκετά!!

Re: ΘΡΙΛΕΡ

Junior, αυτό ούτε κινηματογράφος είναι, ούτε θρίλερ. Μια φάρσα είναι, κακόγουστη κατα τη ταπεινή μου γνώμη.

Προμοτάρουν ταινία.. το Devil's Due..
.. όπως και το προηγούμενο.. την Carrie..
Νέα μόδα!

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: ΘΡΙΛΕΡ

Σε αυτήν την ταινία μ'αρέσει κυρίως ο Kevin Spacey...Μπορεί να παίζει ελάχιστα πρός το τέλος της ταινίας,αλλά η ερμηνεία του ''ψυχοπαθή,'' μου άρεσε αρκετά!!
ναι τον εβαλα στις επιλογες μου κ ως αγαπημενο κακο σε αλλο θεμα.φοβερος ηθοποιος αν κ ποτε δεν εγινε πρωτο ονομα.

ειδα αυτο εδω, παλιο αλλα πολυ καλο, ο τροπος με τον οποιο γυριστηκε πολυ μπροστα για την εποχη του

http://youtu.be/wNptQI9HlPQ

ειδα και αυτο , που ειναι πολυ καλο επισης δεν ξερω κατα ποσο ανηκει στα τριλλερ.....η πρωτη ταινια του nimrod antal ειναι, που ολο κατι μαπες γυριζει μετα απο αυτη

http://youtu.be/SEKcOvCY8g0

Last edited:
Απάντηση: ΘΡΙΛΕΡ

To Κοntroll ειναι μια απλα κα-τα-πλη-κτι-κη ταινια!
Δεν ειδα τιποτα αλλο εκτοτε του ιδιου σκηνοθετη, αλλα θα ειναι λυπηρο αν δεν καταφερε να
ξανακανει κατι καλο.

Το Αngst φαινεται πολυ ενδιαφερον. Και αναρωτιομουν ποιος ειχε χρησιμοποιησει πριν απο τον
Αρονοφσκι αυτη την κινηση της καμερας. Αραγε ο συγκεκριμενος ειναι ο πρωτος ή πρεπει να
παμε ακομα πιο παλια?

O antal εκανε μετα το vacancy, predators kai αυτη την ταινια των μεταλλικα.
Για το angst δεν ξερω , μπορει να εχει βγει κατι πιο πριν με αυτη την τεχνικη.παντως ειναι απο τις αγαπημενες ταινιες του gaspar noe, για αυτο την ειδα βασικα

http://www.athinorama.gr/cinema/article.aspx?id=1003024

[h=1]Horrorant Film Festival 2014: Πόσο τρόμο αντέχετε;[/h]

Με αυτή την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα τις έχω κόψει τις ταινίες τρόμου, για να έχουμε και λίγο ισορροπία! :p :laugh:

Αλλά καλό το γεγονός! ;)

mb39ms.jpg

Η πρώτη σκηνοθετική απόπειρα του ανερχόμενου κινηματογραφιστή James Watkins έμελλε να είναι εντυπωσιακή. Αντλώντας ιδέες και έμπνευση από τα «The Last House on the Left» (1972) και «Funny Games» (1997) ο Βρετανός σκηνοθέτης δημιουργεί μια ταινία exploitation λογικής με προσεγμένο τεχνικό επίπεδο και ωμό ρεαλισμό ταυτόχρονα. Το μείγμα αποδεικνύεται εκρηκτικό.

Ο Steve και η Jenny είναι ένα χαρούμενο ζευγάρι που αποφασίζει να ξεφύγει για weekend από τους ρυθμούς της πόλης κάνοντας camping δίπλα από μια ειδυλλιακή λίμνη μέσα σ’ ένα καταπράσινο δάσος. Η ευχάριστη διαμονή τους διακόπτεται πολύ σύντομα από μια ομάδα αναιδών και κακομαθημένων πιτσιρικιών που αρχικά τους παρενοχλούν με ακίνδυνες μεθόδους (δυνατή μουσική, προσβολές κλπ), στη συνέχεια όμως με όλο και προκλητικότερες ενέργειες. Μοιραία επέρχεται η σύγκρουση και το ζευγάρι γίνεται στόχος της παρέας των παιδιών. Ένα αγχωτικό και ανελέητο κυνηγητό ξεκινά μέσα στο δάσος κατά το οποίο όλοι είναι έτοιμοι για όλα και κανείς δεν διστάζει ακόμα και να σκοτώσει τον άλλο με τον πιο ωμό τρόπο.......
Δείτε την!!

Last edited by a moderator:

Όλα τα ''περίεργα'' σε τέτοια μέρη γίνονται.....(Δασάκια,λιμνούλες,κλπ κλπ) !!! :laugh:

Re: Απάντηση: ΘΡΙΛΕΡ

Προτείνω το Frenzy – Φρενίτις (1972).

Αρκετά καλό θρίλερ.

frenzy-1972-poster-1-206x300.jpg

Φίλε Sleazy καλωσόρισες. Να μου επιτρέψεις μιά παρατήρηση: το να μπαίνεις σε σινεφιλικό φόρουμ (όπως είναι λίγο πολύ το δικό μας) και να γράφεις αυτό που έγραψες, είναι σα να μπαίνεις σε ποδοσφαιρικό σάιτ και να γράφεις "ενδιαφέρουσα ομάδα η Barcelona, να την προσέξετε". Ο Alfred Hitchcock ήταν ο απόλυτος μάστορας του θρίλερ, ο δημιουργός του σύγχρονου κινηματογράφου αγωνίας και τρόμου. Το συγκεκριμένο φιλμ δεν είναι από τα καλύτερά του, αλλά είναι παρόλα αυτά κλασικό και 10 ως 20 φορές καλύτερο από το 80% των θρίλερ που γυρίζονται σήμερα.

Και πάλι καλωσόρισες :ernaehrung004: