Θρίλερ

μα καλα για ποιον με περασες....τα εχω αγορασμενα....οχι μονο τα χω δει....οπως και τα περισσοτερα απο τις λιστες...απλα δεν ηθελα να φανω αγνωμων. :ernaehrung004: το klute δεν το ειχα...

Απο αυτα που παιζονται τωρα στο σινεμα πολυ καλο ειναι το Get Out. Πολυ καλη σκηνοθεσια με δυνατη υποκρουση και σωστες δοσεις απο ολα τα απαραιτητα στοιχεια του ειδους.

http://imdb.com/rg/an_share/title/title/tt5052448/

Απάντηση: Re: Θρίλερ

Θα δω το Klute...αν και δεν είναι πρόσφατο, κάτι μου λέει οτι θα μου αρεσει. Ευχαριστώ για τις λίστες.

To Klute ειναι Pakula πραγμα που σημαινει οτι θα δεις ενα thriller ερευνας στο στυλ του Ολοι οι Ανθρωποι του Προεδρου και του The Parallax View.Σεβεντιλα μεχρι τα φρυδια,εξαιρετικο.
Εξαιρετικο και το Τζενακι...

Re: Απάντηση: Re: Θρίλερ

To Klute ειναι Pakula πραγμα που σημαινει οτι θα δεις ενα thriller ερευνας στο στυλ του Ολοι οι Ανθρωποι του Προεδρου και του The Parallax View.Σεβεντιλα μεχρι τα φρυδια,εξαιρετικο.

Ηταν καλο! Παμε για Parallax View αυτο το Σ/Κ!

και έλεγα κάποτε να δω το The Parallax View..
τωρα μαλλον θα το αποφύγω.

Είμαι "ελαφρώς" homophobe aka οπισθοδρομικός και από αυτά που διάβασα στο imdb μάλλον δεν θα μου αρέσει...:flipout:

με ενα καλό malt ουσκάκι θα σου φύγουν όλες οι φοβίες :p

μην διαβάζεις πριν δείς κατι.. καλύτερα μετα την θέαση..

Re: Απάντηση: Re: Θρίλερ

Εαν σου αρεσε το Κlute θα σου αρεσει το Parallax.Για μενα ειναι καλυτερο.

το Klute ρε γαμώτο δεν θυμάμαι αν μου ειχε αρεσει, νομίζω πως ναι.
αλλα το All the President's Men το ειδα σχετικα προσφατα και δεν με ενθουσιασε..

Είμαι "ελαφρώς" homophobe aka οπισθοδρομικός και από αυτά που διάβασα στο imdb μάλλον δεν θα μου αρέσει...:flipout:
Ομοφοβικος με nickname teddy (bear) και ένα γλυκύτατο avatar

Χρησιμοποίησα τέτοια επίθετα για να προλάβω ενδεχόμενα επίθετα που "βρέχουν" μόλις καποιος γράψει ότι έχει θέμα με γραφικές σκηνές τέτοιου περιεχομένου σε ταινίες/σειρές σε οποιοδήποτε φόρουμ online...
... μη με παρεξηγείς..μου άρεσε το brokeback mountain ...αλλά μετά από τέτοιο review για το stranger by the lake...."A very explicit French gay-themed film. Sometimes it felt a bit overly so - including graphic unsimulated scenes of oral sex and even a shot of a man, erm, climaxing. But I kind of admire the movie at the same time for not shying away from showing anything......"

...για να υποστηρίζω τα family values θα άρμοζε περισσότερο αν είχα avatar τον conan τον βάρβαρο δηλαδή? :flipout:

...για να υποστηρίζω τα family values θα άρμοζε περισσότερο αν είχα avatar τον conan τον βάρβαρο δηλαδή? :flipout:

..ενω κανει αυστηρα και μονο ιεραποστολικο σεξ με τη γυναικα του, η οποια δειχνει την βερα της :)

rofl