και...πριν ξεφύγει το πράμα να πω ότι σας έχω διαβάσει αρκετά μέσα στο φόρουμ και μου είστε ιδιαίτερα συμπαθείς :ernaehrung004:
εμένα δεν μου είστε ιδιαίτερα συμπαθείς.. με εναν teddy boy, καθώς επίσης και με τον φίλο avpap (κόμμα οπτικοακουστικής του παπανδρέου..) δεν θα μπορούσα να σινε-βρίσκομαι
Ειμαι έκπληκτος όμως που ακόμα δεν σας έχει προτείνει ταινίες, ο στυλοβάτης του νήματος, ο δρακουμέλ Γάλεν.
Άκουσα οτι αυτή την περιοδο, εχει εξαντλητικό πρόγραμμα. ειναι επίπονο να εισαι αθλητής του ράγκμπυ και για χαρτζηλίκι μέχρι να καταξιωθείς, να αναγκάζεσαι να κάνεις την μαζορέτα και τον επόπτη γραμμών. (θα σας τα πει και ο ίδιος)
Όμως δίνει τον καλύτερο του ευατό και βρίσκεται ήδη, κάτω από τα φώτα των προβολέων..τα οποία μια μέρα, θα λάμπουν για αυτον, καθώς θα οδηγεί την ομάδα του (Εθνική) στην νίκη και τη δόξα!
ίσως βέβαια απλά να έχει χαθεί στην αστείρευτη αγάπη του για κουτσομπολιό (με το φίλο του σουπερμυγά, δεν έχει και αγώνα ποδοσφαίρου..) ή απλά ασχολείτε με τις νέες τάσεις στην μόδα και την εμφάνισή του, προσπαθώντας να χτίσει το κοινωνικό του στάτους, αδυνατώντας να κλέψει λίγο χρόνο για να βοηθήσει τους φίλους της αγωνίας και του σασπένς.
Ειμαι σίγουρος όμως ό,τι μόλις δει τα μηνύματα σας και υπερασπιζόμενος την εξουσία και τους κανόνες του νήματος θα κάνει ότι μπορεί για να χρησιμοποιήσει τη δύναμή του για καλό σκοπό και να γίνει ο καθοδηγητής σας σε μονοπάτια υπαρξιακής αγωνίας και κλιμακούμενου σασπένς.
μέχρι τότε..
The Love Witch (2016)