Θρίλερ

:bang: ηταν τοσο κοντα μου και δεν το σκεφτηκα!!!! και ταιριαζει και απολυτα με την προηγουμενη συζητηση :)

Ποιος δεν θα καμακωνε μια λάγνα δρακουλιαρα μαζορετα του γαυρου που παρακολουθεί μανιωδώς θρίλερ;

Απάντηση: Re: Θρίλερ

Είναι η μασκότ των Manowar...που υποπτεύομαι εδώ και χρόνια ότι ίσως είναι κρυφό-gay :flipout::flipout::flipout:

Δεν εχεις κι αδικο.Παντα πιστευα οτι θα μπορουσε να ειναι ανετα το 7o μελος των Village People....:ADFADF1:
Kαι σου μιλαω και ως παλιος φαν των Manowar (ενδυματολογικων επιλογων εξαιρουμενων βεβαια :flipout:)

Δεν εχεις κι αδικο.Παντα πιστευα οτι θα μπορουσε να ειναι ανετα το 7o μελος των Village People....:ADFADF1:
Kαι σου μιλαω και ως παλιος φαν των Manowar (ενδυματολογικων επιλογων εξαιρουμενων βεβαια :flipout:)

Τι εννοεις ενδυματολογικες?
Αυτα που φορουσαν πριν τα σκισουν/αφαιρεσουν για να πασαλειφτουν με baby oil?:p

Τι εννοεις ενδυματολογικες?
Αυτα που φορουσαν πριν τα σκισουν/αφαιρεσουν για να πασαλειφτουν με baby oil?:p

Τι να αφαιρεσουν ρε,τα δερματινα σωβρακα?Δεν θα'μενε τιποτα....
Πρωτα πασαλειβονταν και μετα φοραγαν τα σωβρακα-εβαζαν σως για να γλιστραει...:music-smiley-005:

Τι να αφαιρεσουν ρε,τα δερματινα σωβρακα?Δεν θα'μενε τιποτα....
Πρωτα πασαλειβονταν και μετα φοραγαν τα σωβρακα-εβαζαν σως για να γλιστραει...:music-smiley-005:

Tωρα μου θυμισες την πιο επικη ατακα για τους manowar...
Σε κουβεντα για ενα live συγκροτηματος που χρησιμοποιησαν μηχανη on stage και τους επεσε (θυμαμαι τους judas priest να το παθαινουν, αλλα η κουβεντα ηταν πιο παλια νομιζω...), λεει ο τυπος:
"Κριμα που δεν ετυχε σε συναυλια των manowar. Αυτοι τουλαχιστον θα ηξεραν πως να το αξιοποιησουν. Μολις εβλεπαν να τρεχουν τα λαδια της μηχανης θα ορμουσαν να πασαλειφτουν":flipout:

Tωρα μου θυμισες την πιο επικη ατακα για τους manowar...
Σε κουβεντα για ενα live συγκροτηματος που χρησιμοποιησαν μηχανη on stage και τους επεσε (θυμαμαι τους judas priest να το παθαινουν, αλλα η κουβεντα ηταν πιο παλια νομιζω...), λεει ο τυπος:

Πιο παλια απο τους Priest η κουβεντα?Την ηλικια του Ηighlander εχεις?:chinese::elefant:

Πιο παλια απο τους Priest η κουβεντα?Την ηλικια του Ηighlander εχεις?:chinese::elefant:

Πιο παλια απο το ατυχημα επι σκηνης των Priest (που εγινε το 11).
Ωρα ειναι να μου πεις οτι εχω και τα χρονια του/ης auteur.:grandpa:

Αυτό το παιχνίδι "μάντεψε το φύλο" πολύ μου αρέσει. Μου θυμίζει τα age checks στο IRC δεκαετία 90 :)

Καλος εισαι κι εσυ...
Αν εβλεπες δραμα γυρισμενο με αυτο τον τροπο θα κελαηδουσες για αισθαντικα πλανα, αριστουργηματα και τα λοιπα.
Τωρα που ειδες horror το κραζεις.
Δυο μετρα και δυο σταθμα, σαν τους κριτικους που αρεσκεσαι να διαβαζεις...

Για να το ξεκαθαρισω, η ταινια δε με τρελανε οταν την ειδα. Ομως η αισθητικη της ειναι πολυ υψηλη, τοσο που δε θα φανταζοταν κανεις ευκολα για slasher.

Καλος εισαι κι εσυ...
Αν εβλεπες δραμα γυρισμενο με αυτο τον τροπο θα κελαηδουσες για αισθαντικα πλανα, αριστουργηματα και τα λοιπα.

Για να το ξεκαθαρισω, η ταινια δε με τρελανε οταν την ειδα. Ομως η αισθητικη της ειναι πολυ υψηλη, τοσο που δε θα φανταζοταν κανεις ευκολα για slasher.

μαλλον εχεις παρανοήσει τον όρο "αισθαντικά πλανα"

δες ομως το christine το οποιο ειναι καλό.

Καλος εισαι κι εσυ...

εντωμεταξύ εχεις φαγωθεί με τους κριτικούς.. να τους διαβάζα κιόλας.. όμως σχεδόν μέρα παρα μέρα τρωω σφακιανές πίτες και λασιθιώτικα λυχναράκια.
άλλα πράγματα διαβάζω τα οποια δεν τα γράφουν κριτικοί.

Last edited by a moderator:

μαλλον εχεις παρανοήσει τον όρο "αισθαντικά πλανα"

δες ομως το christine το οποιο ειναι καλό.

εντωμεταξύ εχεις φαγωθεί με τους κριτικούς.. να τους διαβάζα κιόλας.. όμως σχεδόν μέρα παρα μέρα τρωω σφακιανές πίτες και λασιθιώτικα λυχναράκια.
άλλα πράγματα διαβάζω τα οποια δεν τα γράφουν κριτικοί.

Ωραιοτατη προσπαθεια να αποφυγεις να απαντησεις στην ουσια, αλλα ανεπιτυχης. Μην πιανεσαι απο την πλακα για τα αισθαντικα πλανα.
Σε κατηγορησα για κατι συγκεκριμενο.
Οτι κρινεις με δυο μετρα και σταθμα.
Οταν δεις ενα δραμα με ιδιαιτερη αισθητικη το βγαζεις μεχρι και αριστουργημα (βλεπε Moonlight)
Tωρα που ειδες ενα horror με προχωρημενη για το ειδος του και εκλεπτυσμενη εικαστικη ματια το θαβεις μην αναφεροντας καν αυτα.

Ξαναλεω οτι η εν λογω ταινια δε με τρελανε (για διαφορους λογους). Αλλα οταν αναφερομαι σε αυτην θα μιλησω τουλαχιστο για το ταλεντο του σκηνοθετη της και για τη μαγευτικη φωτογραφια. Για μενα αισθητικα τουλαχιστον μετραει για δυο Μοοnlight (και βαλε). Αλλο που χανει σε αλλα σημεια. Εσυ μας τα εκανες γαργαρα αυτα. Αν δεν ηταν slasher θα το εκανες? Αν ηταν καμμια Ida ας πουμε?

Τι εχεις να απαντησεις κατηγορουμενε? :smash::smash::smash:

Re: Απάντηση: Re: Θρίλερ

Ωραιοτατη προσπαθεια να αποφυγεις να απαντησεις στην ουσια, αλλα ανεπιτυχης. Μην πιανεσαι απο την πλακα για τα αισθαντικα πλανα.
Σε κατηγορησα για κατι συγκεκριμενο.
Οτι κρινεις με δυο μετρα και σταθμα.
Οταν δεις ενα δραμα με ιδιαιτερη αισθητικη το βγαζεις μεχρι και αριστουργημα (βλεπε Moonlight)
Tωρα που ειδες ενα horror με προχωρημενη για το ειδος του και εκλεπτυσμενη εικαστικη ματια το θαβεις μην αναφεροντας καν αυτα.

Ξαναλεω οτι η εν λογω ταινια δε με τρελανε (για διαφορους λογους). Αλλα οταν αναφερομαι σε αυτην θα μιλησω τουλαχιστο για το ταλεντο του σκηνοθετη της και για τη μαγευτικη φωτογραφια. Για μενα αισθητικα τουλαχιστον μετραει για δυο Μοοnlight (και βαλε). Αλλο που χανει σε αλλα σημεια. Εσυ μας τα εκανες γαργαρα αυτα. Αν δεν ηταν slasher θα το εκανες? Αν ηταν καμμια Ida ας πουμε?

Τι εχεις να απαντησεις κατηγορουμενε? :smash::smash::smash:

δηλωνω αθωα!
:smash::smash::smash:

Κυριε Γάλεν η αισθαντικότητα ειναι η εξωτερίκευση του εσωτερικού κόσμου. η κατανόηση μέσω των αισθήσεων χωρίς την ανάγκη της λεκτικής περιγραφής.
οχι η μαγευτική φωτογραφια και τα εντυπωσιακά πλάνα.

αισθαντικότητα εχει ο Bresson, Ozu, Mizoguchi, Tarkovsky, Dreyer και άλλοι..

btw δεν έχω κάτι με τα slasher. αν και τα περισσότερα που έχω δει ειναι ανέμπνευστα.
αν έχετε να προτείνετε ομως ευχαρίστως να μην σας ακούσω :p

Ελα, πες την αληθεια. Δε διαβασες τι εγραψα ετσι? Στον αυτοματο πιλοτο απαντας.
Διαβασε το και τα ξαναλεμε...:grandpa:

Re: Απάντηση: Θρίλερ

Ελα, πες την αληθεια. Δε διαβασες τι εγραψα ετσι? Στον αυτοματο πιλοτο απαντας.
Διαβασε το και τα ξαναλεμε...:grandpa:

Your call is very important to us!
But we’re really sorry, our office is currently closed. Please leave a message after the beep and we will get back to you as soon as possible
or email us at [email protected]

όπως λέει και ο φίλος Γάλεν, ηταν καλογυρισμένη και αξίζει ενα μπράβο στον director of photography στον driver και στην υπομονή μας..

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Θρίλερ

Αμ δε φταις εσυ, εγω φταιω... :frusty:

μεταξύ μας.. ασε που δεν ακουει κανένας τωρα..

τι ωραία πλάνα και αισθητική ειχε ε;
εξαιρετική ανάλυση και βάθος χρώματος στην φωτογραφία,
αμερικάνικες κάμερες τελευταίας τεχνολογίας ε;

Σκεφτομουν να απαντησω... και μετα λεω "δεν παω καλυτερα να γραψω στο νημα του λαλαλαντ?"