Θρηνεί το Ελληνικό Gothic...

Ισως η καλύτερη ολων.
Ειχα παρει τα cd της real news πρόσφατα αλλα ουτε αντιπροσωπευτικα ηταν και ποιοτικά μέτρια. ..
Παλι στη γυρα θα βγουμε....

Εξαιρετικη φωνη.Μπορουσε να τραγουδησει τα παντα.
Φοβερη jazz χροια,ηταν η Ελληνιδα Dusty (και με πιο πλουσια φωνη) ως προς τον ερωτισμο που εβγαζε...
Καλο σου ταξιδι κουκλα...

http://www.youtube.com/watch?v=UXGaVz_NNH4

Βλεπω το Μπαιρα να αδειαζει μπουκαλια σημερα...

Last edited:
Μοναδική, ανεπανάληπτη.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

R.I.P.

Η δεύτερη τη τάξει μεγαλύτερη Ελληνική φωνή δεν είναι πια μαζί μας.
Καλό της ταξίδι.

Για την τεράστια φωνητική έκταση δεν χρειάζεται να πούμε κάτι, ούτε για την ποιότητα της τονικότητας του ήχου! Η Τζένη είχε μια από τις μεγαλύτερες φωνές που είδαν τα studio παγκοσμίως! Πιο πολύ από όλα όμως γουστάρω που η ίδια επέτρεψε στον εαυτό της να στραπατσάρει αυτό το απίστευτο δώρο! Ναι είχε μια εκπληκτικών διαστάσεων φωνή αλλά κυρίως το πάθος να την καταστρέψει η ίδια! Εξάλλου το είχε πει “Είμαι μια κακοποιημένη γυναίκα”. Και οι άνθρωποι που ζουν παθιασμένα την ζωή τους δεν έχουν ανάγκη από μποτοξ ούτε στο πρόσωπο ούτε στην φωνή ούτε στα συναισθήματα τους.
Βλέπετε τίποτα πραγματικά όμορφο σε αυτή τη ζωή δεν είναι αιώνιο

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Υπέροχη γυναίκα.

Εκτός από απίθανη φωνή είχε και τρομερή σκηνική παρουσία.
Χωρίς γελάκια και περιττές τσαχπινιές έστεκε με το απρόσιτο-αινιγματικο αλλά εκφραστικό ύφος της σαν πραγματική θεά.

Vanou.jpg

Τα Πρώτα Μου Τραγούδια (1959 - 1964), είχα αγοράσει κάποτε για τη γυναίκα μου, που την λατρεύει. Στη συγκεκριμένη συλλογή, που πιστεύω ότι την αντιπροσωπεύει απόλυτα, την πλαισιώνουν οι ορχήστρες του Πλέσσα, Μουζάκη, Θεοδωράκη, Καπνίση, Μαλλίδη, Κατσαρού, που βρισκόταν τότε στην ακμή τους. Τη συλλογή ξανακούσαμε χθές και πραγματικά συγκινηθήκαμε, για μια ακόμη φορά, από το "μεγαλείο" της. Η υποβόσκουσα μελαγχολία της ερμηνείας της με κέρδιζε πάντα περισσότερο και από τη "υπερφυσική" χροιά της φωνής και τη θεματολογία των τραγουδιών της και υποθέτω ότι λόγω αυτού του χαρακτηριστικού της, ο Τζίμης την ενέταξε στο γκόθικ...

σπουδαια φωνη , δεν ειχα αγορασει ποτε κασετα η βινυλιο της
αλλα απο το ραδιο εχω πολλες ομερφες αναμνησεις...