Thrunite Catapult V2

Αν είναι να δώσεις τόσα λεφτά, μήπως να κοιτάξεις και τη λύση κανενός HID φακού με 5000+ lumen?(το ταπεινο SR90 πιάνει μόνο 2000!) Εκτός και αν θες το λεγόμενο άμεσο άνοιγμα.

Εχει αναρτηθει ξανα αλλα οχι απο το opticsplanet.

Αξιζει να δειτε τις επιδοσεις του Polarion PH50

Να δεις τι τουνελ θα βλεπει αυτος που θα δει το φως απο τον φακο καταφατσα...:bigcry:

Ακριβώς, για αυτό πρέπει το κάθε φακό να τον αγοράζεις ανάλογα τη χρήση που τον θες, ο catapult για παράδειγμα μου είναι χρήσιμος στο ψάρεμα(για 200+ μέτρα) αλλά όχι στην εξοχή, για τη φύση προτιμώ κάποια λύση με πολλά λέντ ώστε να φωτίζω γενικά παντού. Και πάλι για 100+ μέτρα έχω καλό φως, μετά δε θα βλέπουν τα μάτια μου έτσι και αλλιώς...

δεν θα δει το τουνελ....αθ την ακουσει απο το το τρενο που θα ερχεται LOLOL

Ηρθε. Καλά μόνο και μόνο απο κατασκευή είναι "κάτσε καλά". Δεν έχω εμπειρία από φακούς αλλά κακά τα ψέματα φαίνεται η βαριά στιβαρή κατασκευή.

Του βαλα 2 Χ CR123 με τον μισό σωλήνα, αλλά ο διακόπτης δεν "κάθεται" μέσα για να ανάβει μόνιμα. Μάλλον θέλει 2 Χ 18650 ή 4 Χ CR123 για να δουλέψει σωστά ε;

Είχε ανταλλακτικά άλλα δύο διακοπτάκια, ένα extra button σε χρώμα πράσινο και μερικές φλάντζες.

Re: Απάντηση: Thrunite Catapult V2

Ηρθε. Καλά μόνο και μόνο απο κατασκευή είναι "κάτσε καλά". Δεν έχω εμπειρία από φακούς αλλά κακά τα ψέματα φαίνεται η βαριά στιβαρή κατασκευή.

Του βαλα 2 Χ CR123 με τον μισό σωλήνα, αλλά ο διακόπτης δεν "κάθεται" μέσα για να ανάβει μόνιμα. Μάλλον θέλει 2 Χ 18650 ή 4 Χ CR123 για να δουλέψει σωστά ε;

Είχε ανταλλακτικά άλλα δύο διακοπτάκια, ένα extra button σε χρώμα πράσινο και μερικές φλάντζες.

Καλως τον δεχθηκες. Περιμενουμε αφιερωμα - φωτογραφιες του φακου. :a0210:

Ο φακος για να δουλεψει καλα θες 2 Χ 18650 ή 4 Χ CR123

Απάντηση: Re: Απάντηση: Thrunite Catapult V2

Καλως τον δεχθηκες. Περιμενουμε αφιερωμα - φωτογραφιες του φακου. :a0210:

Ο φακος για να δουλεψει καλα θες 2 Χ 18650 ή 4 Χ CR123

Το φαντάστηκα. Μόλις μου ρθουν οι μπαταρίες θα τον δω κι εγώ.

Σ' ευχαριστώ. Προς το παρόν μερικές στατικές:
attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

Attachments

• IMG_0583.jpg
    IMG_0583.jpg
    144 KB · Views: 29
  • IMG_0586.JPG
    IMG_0586.JPG
    202.2 KB · Views: 29
  • IMG_0588.JPG
    IMG_0588.JPG
    235.7 KB · Views: 29
  • IMG_0589.jpg
    IMG_0589.jpg
    303.7 KB · Views: 29
  • IMG_0593.JPG
    IMG_0593.JPG
    133.5 KB · Views: 29
άντε καλορίζικος και καλή αρχή! Πρόσεξε όμως πόσο θα κολλήσεις με αυτό το χόμπι...Το κακό είναι ότι μετά το πρώτο θες και 2ο και 3ο και άλλα μοντέλα...!