THULE AUDIO spirit IA252B

Status
Not open for further replies.
31 December 2010
1,624
ATHENS - NEA MAKRI
Βρισκεται στα χερια μου απο λαθος αποστολη η κεντρικη πλακετα κομπλε απο ενα ολοκληρο τετοιο μηχανημα με ολη την πλακετα κομπλε και την πισω οψη Εργοστασιακη ανεγγιχτη σφραγισμενη ....Δεν ειναι στις προθεσεις μου να την πουλησω η να τη βαλω αγγελια και επειδη για μενα ειναι παντελως αχρηστη ο λογος που το αναφερω ειναι μαλλον οτι ειναι προθεση μου να την χαρισω σε καποιον ο οποιος εχει ενα τετοιο μηχανημα να την φυλαξει καπου για ανταλλακτικο .

Θα παρακαλουσα την διαχειριση να αφησει το θεμα για λιγο στην κατηγορια οπου εχει περισσοτερες πιθανοτητες να το δει καποιος που εχει αυτο το μηχανημα παρα αν μεταφερθει στην κατηγορια πχ ''χαριζεται''

Φιλικα
Σακης Πετροπουλος

Γιατί δεν την στέλνεις πίσω στον αποστολέα?

Κάποιος θα την περιμένει..

Στα χερια μου ηρθε τωρα αλλα στην πραξη η αποστολη της εγινε απο την εταιρια στις 22 Ιουνιου 2006 οπου ζητηθηκε απο την εταιρια ανταλακτικα απο 5καναλο μοντελο και απο λαθος εστειλαν δικαναλο φυσικα χωρις χρεωση . Ειναι προφανως αμαρτια να κανιβαλιστει για τα μερη η να παει στην ανακυκλωση ...

Φιλικα
Σακης Πετροπουλος

7 χρόνια απ τη Δανία εδώ?
με σκουλήκι τη στείλανε?:afro:

Βρε παιδια ...αμαν ...

Εγινε το λαθος πεταχτηκε η πλακετα σε μια αποθηκη δεν ασχοληθηκε κανεις και προκειμενου να παει στα σκουπιδια βρεθηκε στα χερια μου ...Απλα απο το να παει στα σκουπιδια καλυτερα να παει σε καποιον που μπορει να την χρησιμοποιησει σωστα και ουσιαστικα ...

Φιλικα
Σακης Πετροπουλος

βρε παιδιά τι δεν καταλαβαίνετε ;;;; μάλλον 3 μέρες έκανε το ταχυδρομείο, αλλά ο παραλήπτης την αποθήκευσε, ως μη χρειαζούμενη.... κάποτε την βρήκε σε ένα ξεκαθάρισμα 7 χρόνια μετά και την έδωσε στον Σάκη ...

Καταπληκτικός ενισχυτής ο 252Β. 250watt πλήρως ισορροπημένος και δυναμική τάξη Α. Είχα παλιά thule....

Σάκη πως και δεν χρησιμοποιείς την πλακέτα για να φτιάξεις εσύ έναν ενισχυτή;

Αν ηταν τελικος μπορει και να το εκανα ο συγκεκριμενος ομως ειναι ολοκληρωμενος .Απο την αλλη ειδα οτι το κυκλωμα εχει στην υλοποιηση μεσα TIP 142-147 και γενικα η ποιοτητα κατασκευης δεν μου αρεσε καθολου

Φιλικα
Σακης Πετροπουλος

Κόψε κάτι...Ετσι που πάς έχεις βγάλει άχρηστες πολλές καθιερωμένες για τις τίμιες σχεδιάσεις τους εταιρείες,αλλά και τους μηχανικούς τους...
Τα μηχανήματα παραγωγής που πωλούνται σε χιλιάδες κομμάτια,κατασκευάζονται βασικά με κριτήρια ανταγωνισμού-κόστους-απόδοσης.

Φιλικά,
Διονύσης

Last edited:
Αποψη ειναι ...δεν τους εβγαλα αχρηστους ....αν εχεις παρακολουθησει λιγο μου αρεσουν και θεωρω πιο σωστα τα απλα δομημενα μηχανηματα ...Οι τελικοι τους ας πουμε εχουν τελειως διαφορετικη φιλοσοφια και πραγματι ειναι κατι το διαφορετικο .

Φιλικα
Σακης Πετροπουλος

Αποψη είναι ότι θέλουν όλα σχεδόν άλλαγμα ή πέταμα;

Αποψη ειναι αν σου αρεσει ενα μηχανημα η οχι ..ειναι θεμα γουστου ...τωρα το αλλαγμα η πεταμα δεν εχω καταλαβει που κολλαει ...

Status
Not open for further replies.