Θύμα δολοφονίας ο δημοσιογράφος Σωκράτης Γκιόλιας!

Magellan

Banned
28 July 2006
19,083
Εν πλώ
http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231052629

Αθήνα
Θύμα δολοφονικής επίθεσης έπεσε έξω από το σπίτι του στην Ηλιούπολη, στις 5:25 το πρωί της Δευτέρας, ο δημοσιογράφος Σωκράτης Γκιόλιας.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες για τις συνθήκες της δολοφονίας, που ακόμα είναι υπό διερεύνηση, άγνωστος τού χτύπησε το κουδούνι του διαμερίσματός του στην οδό Δαιδάλου 21 και του ζήτησε να βγει στην είσοδο, καθώς -όπως του είπαν- κάποιος έκλεβε το αυτοκίνητό του.

Εκεί τον περίμεναν δύο ή τρεις άγνωστοι, οι οποίοι τον γάζωσαν με τουλάχιστον 20 σφαίρες.

Η σύζυγός του βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και δεν μπορεί να δώσει ακριβείς πληροφορίες.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι δράστες διέφυγαν με ΙΧ αυτοκίνητο. Οι αρχές εντόπισαν στην οδό Ηλιουπόλεως ένα καμένο ΙΧ, μάρκας Honda Civic, η κλοπή του οποίου είχε δηλωθεί πριν δύο ημέρες, το οποίο οι δράστες χρησιμοποίησαν για να διαφύγουν.

Τα αίτια και τις συνθήκες της δολοφονίας ερευνά το τμήμα εγκλημάτων κατά ζωής της Ασφάλειας Αττικής.
Newsroom ΔΟΛ

Κριμα ο ανθρωπος, ειχε δωσει πολλους αγωνες στον χωρο της δημοσιογραφιας..

Δυστηχώς το ότι είχε άμεση σχέση με το Troktiko μόνο πολύ άσχημα συμπεράσματα για το τι έρχεται μπορούμε να βγάλουμε.
Κρίμα για την γυναίκα και το ανήλικο παιδί του.

Δείγμα της σαπίλας και διαφθοράς της κατά τα άλλα υπέροχης χώρας μας....o μαφιόζικος θάνατος του....

Ας χαρούμε τον ήλιο μας.....και τίποτα άλλο.

Κρίμα το παληκάρι.

RIP....

Κρίμα..κρίμα...την ελευθερία λόγου είναι πολύ αργά να την χειραγωγήσουν διότι έχουμε αρχίσει όλοι και μιλάμε πλέον.Αυτό πρέπει να καταταλάβουν..Η φωνή του Σωκράτη είναι και δική μας.Ας μας δολοφονήσουν όλους..

τι να κουκουλώσουν; το πολύ πολύ να αμαυρώσουν την εικόνα του άτυχου δημοσιογράφου, συνδέοντάς τον με "μπράβους", "μαφία", "ανθρώπους της νύχτας" ... κλασική τακτική όταν δε θες να βγει η αλήθεια στο φως.

Re: Απάντηση: Θύμα δολοφονίας ο δημοσιογράφος Σωκράτης Γκιόλιας!

τι να κουκουλώσουν; το πολύ πολύ να αμαυρώσουν την εικόνα του άτυχου δημοσιογράφου, συνδέοντάς τον με "μπράβους", "μαφία", "ανθρώπους της νύχτας" ... κλασική τακτική όταν δε θες να βγει η αλήθεια στο φως.

"όπως δείχνουν τα πράγματα φαίνεται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών, έτσι?"

"αθώα" ερώτηση παρουσιάστριας/ημιδημοσιογράφου στον "ανταποκριτή" ο οποίος, περίεργο, έκατσε να τη διορθώσει, λέγοντας ότι μάλλον για τρομοκρατικό χτύπημα φαίνεται. Τώρα πώς έχει ξεχειλώσει η έννοια του τρομοκρατικού χτυπήματος δεν ξέρω, πάντως αυτό είναι στην ουσία. Καθίστε φρόνιμα οι υπόλοιποι δλδ.

Ας μην βιαζόμαστε πάντως, ποτέ δεν ξέρεις τί κρύβεται από πίσω.

Δεν είναι ξαφνικά αγγελούδια και ιδεαλιστές όλοι οι δημοσιογράφοι.

Tι αναφέρει το "εγκυρο" ζουγκλα....

"Δεν μπορώ και δεν χρειάζεται να πω σε κανέναν περισσότερα πράγματα για την τελευταία μας συνάντηση.

Ήταν τραυματική για όλους. Εμένα, τη σύζυγό μου, που ήταν παρούσα, και τους πολύ στενούς συνεργάτες μου που γνωρίζουν.

Έμελλε, όμως, να είναι η τελευταία και μία κουβέντα που την πήρε ο άνεμος έμελλε να επαληθευτεί με τον πιο άγριο τρόπο δύο χρόνια αργότερα.

Πικράθηκα, πήρα την απόφαση με βαθύ πόνο και με βαθύτερο τον αποχαιρετώ σήμερα.

Ο ξεχωριστός για μένα Σωκράτης, ο μοναχικός Σωκράτης, ο Σωκράτης της ηρεμίας και της φουρτούνας, ο δικός μου Σωκράτης πέρασε σε αντίπαλα στρατόπεδα, διαφορετικής φιλοσοφίας και πρακτικής. Χωρίς υπογραφή και πρόσωπο.
"

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=157560&cid=

Υ.Γ Τα bold δικά μου....

Απάντηση: Re: Θύμα δολοφονίας ο δημοσιογράφος Σωκράτης Γκιόλιας!

Ο ξεχωριστός για μένα Σωκράτης, ο μοναχικός Σωκράτης, ο Σωκράτης της ηρεμίας και της φουρτούνας, ο δικός μου Σωκράτης πέρασε σε αντίπαλα στρατόπεδα, διαφορετικής φιλοσοφίας και πρακτικής. Χωρίς υπογραφή και πρόσωπο.
"

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=157560&cid=

Υ.Γ Τα bold δικά μου....

τα bold σου επιβεβαιώνουν τα περί αμαύρωσης που ανέφερα παραπάνω ...

Eιναι κριμα να χανονται ανθρωπινες ζωες μ αυτο τον τροπο.Τωρα ,για μενα,η δολοφονια του σημαινει η οτι ανακατευτηκε και εμαθε κατι που δεν <πρεπει> η οτι ηταν καπου μπλεγμενος.Λογικα κανενας δεν δολοφονει καποιον αλλον χωρις λογο,εκτος των εγκληματων παθους

Re: Απάντηση: Θύμα δολοφονίας ο δημοσιογράφος Σωκράτης Γκιόλιας!

..
Για νεκρούς δέν συνηθίζω να μιλάω,ιδιαίτερα οταν τά πράγματα είναι πολύ νωπά.

Θα συμφωνήσω. Δυστυχώς, πίσω από τέτοια μαφιόζικα χτυπήματα κατά κανόνα κρύβονται πάρα πολλά και πολύ σπάνια υπάρχουν μόνο κακοί και μόνο καλοί.

Σέβομαι τη μνήμη του, όπως και το ότι έφυγε σαφέστατα άδικα, αλλά αν όσα διάβασα στα links παραπάνω έχουν βάση, τα πράγματα είναι αρκετά σκοτεινά, και μάλλον ποτέ δε θα μάθουμε επακριβώς το παρασκήνιο της υπόθεσης.

Το μόνο σίγουρο, είναι ότι μια τέτοια δολοφονία βολεύει ξαφνικά πολύ κόσμο... και επιβεβαιώνει παράλληλα ότι τα πράγματα έχουν ξεφύγει πολύ πέραν του "σκατά"...

Last edited:
το μόνο βέβαιο είναι ότι όσοι εκτελούν συμβόλαια θανάτου, κατά κανόνα δεν πιάνονται. άρα δε φαίνονται κι οι εντολοδόχοι τους. το μόνο που μένει είναι ότι όποιος μιλάει και λέει πράγματα που δεν αρέσουν - άσχετα αν έχει δίκιο ή όχι - συνήθως πεθαίνει γρήγορα ...