Θύμα δολοφονίας ο δημοσιογράφος Σωκράτης Γκιόλιας!

«Ποιος μ… τον έκανε ήρωα;».......μεγάλος στοχασμός της Ρίκας Βαγιάνη......γνωστης κυριας που πληρωνα απο τη τσεπη μου ...στην ΕΡΤ...
http://www.protagon.gr/Default.aspx?tabid=70&smid=382&ArticleID=3225&reftab=37&t=Ένας-από-μας

Καλό ταξίδι Γκιολια....

ερώτηση δική μου: πότε θα βρεθεί ένας ήρωας που θα τους κάνει όλους μ...κες;

ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΗΝ ΒΑΓΙΑΝΗ Η ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΕ ΠΟΙΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΗΡΩΑ ΕΝΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΗΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΣΥΜΦΩΝΩ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙΣ ΕΚΕΙ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΝΑ ΓΡΑΦΗ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΕΝΤΟΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΟΡΙΩΝ ΒΕΒΑΙΑ.(ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΒΡΙΣΙΕΣ-ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ-ΜΙΣΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΛΠ). ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΓΙ ΑΥΤΟ.
ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΣΑΝ ΛΑΟΣ....
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΜΠΡΑΒΙΛΙΚΙ ΜΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΠΑΝΤΩΣ.

ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΗΝ ΒΑΓΙΑΝΗ Η ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΕ ΠΟΙΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΗΡΩΑ ΕΝΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΗΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΣΥΜΦΩΝΩ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙΣ ΕΚΕΙ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΝΑ ΓΡΑΦΗ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΕΝΤΟΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΟΡΙΩΝ ΒΕΒΑΙΑ.(ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΒΡΙΣΙΕΣ-ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ-ΜΙΣΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΛΠ). ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΓΙ ΑΥΤΟ.
ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΣΑΝ ΛΑΟΣ....
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΜΠΡΑΒΙΛΙΚΙ ΜΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΠΑΝΤΩΣ.

Ότι και να ήταν ο εν λόγω δημοσιογράφος, δεν παύει να ήταν άνθρωπος και αυτά που λέει η Βαγιάννη να πάει να τα πεί σε καμιά Γιουροβίζιον....είναι ντροπή της την μέρα της κηδείας να αναφέρεται έτσι για έναν νεκρό.

Και μάλιστα απο ένα site που έχουμε μάθει το τι εκπροσωπεί και αυτό δίνει άλλον έναν βαθμό στον νεκρό και αυτό που αντιπροσώπευε...

Τα όρια σαν λαός τα έχουν ξεπεράσει αυτοί και όχι εμείς, όταν τα ξεπεράσουμε εμείς θα είναι αργά....για αυτούς...

ειλικρινα δεν ειναι ειρωνικη η ερωτηση μου
Τι εχει κανει ο Γκιολιας σαν δημοσιογραφος που τον κανει αγωνιστη και εθνικο ηρωα?

Αίρεται το απόρρητο

21Share
Την άρση του απορρήτου τόσο για τους διαχειριστές όσο και για το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του blog Troktiko έχουν ζητήσει οι αρχές, που κρίνουν ότι θα συλλέξουν πολύτιμες πληροφορίες. Θα ζητηθούν και καταθέσεις. Άρση απορρήτου και στο κινητό του Σωκράτη Γκιόλια

η συνέχεια εδώ:
http://news247.gr/ellada/hlektronik..._syntaktikh_omada_sto_mikroskopio.419032.html

Απάντηση: Re: Θύμα δολοφονίας ο δημοσιογράφος Σωκράτης Γκιόλιας!

ειλικρινα δεν ειναι ειρωνικη η ερωτηση μου
Τι εχει κανει ο Γκιολιας σαν δημοσιογραφος που τον κανει αγωνιστη και εθνικο ηρωα?

Αγωνιστής και ήρωας,δεν ξέρω αν και πόσο ήταν.....
Πάντως έκανε και τη ''κουτσή Μαρία'' να γνωρίζει το ''τρωκτικό''....

Re: Απάντηση: Re: Θύμα δολοφονίας ο δημοσιογράφος Σωκράτης Γκιόλιας!

Αγωνιστής και ήρωας,δεν ξέρω αν και πόσο ήταν.....
Πάντως έκανε και τη ''κουτσή Μαρία'' να γνωρίζει το ''τρωκτικό''....

εννοείς πριν την εκτελεσή του ή μετά ;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Θύμα δολοφονίας ο δημοσιογράφος Σωκράτης Γκιόλιας!

εννοείς πριν την εκτελεσή του ή μετά ;

Πριν....τουλάχιστον αυτή την εντύπωση έχω...άσχετα αν ήταν ή όχι υπερβολικός,συστημικός,διαπλεκόμενος, έπαιξε το ρόλο του στην πληροφόρηση μέσω του διαδικτύου στην χωρα μας.
Άποψη μου ότι δεν τον έβγαλαν από τη μέση για ''ψιλού πήδημα''....και ίσως την αλήθεια την πήρε μαζί του....

Αίρεται το απόρρητο

21Share
Την άρση του απορρήτου τόσο για τους διαχειριστές όσο και για το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του blog Troktiko έχουν ζητήσει οι αρχές, που κρίνουν ότι θα συλλέξουν πολύτιμες πληροφορίες. Θα ζητηθούν και καταθέσεις. Άρση απορρήτου και στο κινητό του Σωκράτη Γκιόλια

η συνέχεια εδώ:
http://news247.gr/ellada/hlektronik..._syntaktikh_omada_sto_mikroskopio.419032.html

Μήπως τελικά βλέπουμε και τον πραγματικό στόχο της όλης επίθεσης?

ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΕΝ ΘΑΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΙΝΤΥΜΕΝΤΙΑ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ? ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΑΠΟ ΚΕΙ. ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΘΟΤΙ ΜΟΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ.
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ -ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΤΟΥ ΜΑΚΗ- ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΟΦΕΙΛΕΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΧΕ ΓΡΑΦΤΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΤΕΙ.

ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΕΝ ΘΑΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΙΝΤΥΜΕΝΤΙΑ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ? ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΑΠΟ ΚΕΙ. ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΘΟΤΙ ΜΟΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ.
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ -ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΤΟΥ ΜΑΚΗ- ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΟΦΕΙΛΕΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΧΕ ΓΡΑΦΤΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΤΕΙ.

Έχω την εντύπωση ότι το Indymedia έχει γίνει εύκολος στόχος. Φαίνεται αρεσκόμεθα στους αποδιοπομπαίους τράγους, το ΠΑΜΕ φταίει για τον τουρισμό και το Indymedia για την "τρομοκρατία".
Με το να αναπαράγουμε τα κλισεδάκια του Alter (τα άκουσα κι εγώ) δεν προσφέρουμε κάτι εκτός αν υπάρχουν αποδείξεις που θα μπορούσαν να δικαιολογήσουν μια δίωξη για ηθική αυτουργία ας πούμε.
Το Indymedia είναι ένα blog όπως όλα τα υπόλοιπα στον τρόπο λειτουργίας. Δηλαδή ο καθένας μπορεί με ένα ψευδώνυμο να γράψει ό,τι θέλει και οι moderators ως ιδιοκτήτες έχουν δικαίωμα να αφήσουν ή να κόψουν επίσης ό,τι θέλουν. Ποιες απειλές λοιπόν ξεκίνησαν από εκεί και τι ακριβώς θα έπρεπε να γίνει με το Indymedia κατά τη γνώμη σου;

Προφανώς κάποιος άλλος διαβάζοντας αυτό το forum θα έχει εκλάβει όσα έχουμε καταλογίσει στον Παπαδημητρίου, τον Παπαχελά, και πολλά άλλα δημόσια πρόσωπα και δημοσιογράφους ως απειλές. Μήπως να κλείσει και το avclub ή να συλληφθούν οι διαχειριστές του;

Έχω την εντύπωση ότι το Indymedia έχει γίνει εύκολος στόχος. Φαίνεται αρεσκόμεθα στους αποδιοπομπαίους τράγους, το ΠΑΜΕ φταίει για τον τουρισμό και το Indymedia για την "τρομοκρατία".
Με το να αναπαράγουμε τα κλισεδάκια του Alter (τα άκουσα κι εγώ) δεν προσφέρουμε κάτι εκτός αν υπάρχουν αποδείξεις που θα μπορούσαν να δικαιολογήσουν μια δίωξη για ηθική αυτουργία ας πούμε.
Το Indymedia είναι ένα blog όπως όλα τα υπόλοιπα στον τρόπο λειτουργίας. Δηλαδή ο καθένας μπορεί με ένα ψευδώνυμο να γράψει ό,τι θέλει και οι moderators ως ιδιοκτήτες έχουν δικαίωμα να αφήσουν ή να κόψουν επίσης ό,τι θέλουν. Ποιες απειλές λοιπόν ξεκίνησαν από εκεί και τι ακριβώς θα έπρεπε να γίνει με το Indymedia κατά τη γνώμη σου;

Προφανώς κάποιος άλλος διαβάζοντας αυτό το forum θα έχει εκλάβει όσα έχουμε καταλογίσει στον Παπαδημητρίου, τον Παπαχελά, και πολλά άλλα δημόσια πρόσωπα και δημοσιογράφους ως απειλές. Μήπως να κλείσει και το avclub ή να συλληφθούν οι διαχειριστές του;

+1000

Re: Απάντηση: Θύμα δολοφονίας ο δημοσιογράφος Σωκράτης Γκιόλιας!

«Ποιος μ… τον έκανε ήρωα;».......μεγάλος στοχασμός της Ρίκας Βαγιάνη......γνωστης κυριας που πληρωνα απο τη τσεπη μου ...στην ΕΡΤ...
http://www.protagon.gr/Default.aspx?tabid=70&smid=382&ArticleID=3225&reftab=37&t=%CE%88%CE%BD%CE%B1%CF%82-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CE%BC%CE%B1%CF%82

Καλό ταξίδι Γκιολια....

Ότι και να ήταν ο εν λόγω δημοσιογράφος, δεν παύει να ήταν άνθρωπος και αυτά που λέει η Βαγιάννη να πάει να τα πεί σε καμιά Γιουροβίζιον....είναι ντροπή της την μέρα της κηδείας να αναφέρεται έτσι για έναν νεκρό.

Και μάλιστα απο ένα site που έχουμε μάθει το τι εκπροσωπεί και αυτό δίνει άλλον έναν βαθμό στον νεκρό και αυτό που αντιπροσώπευε...

Τα όρια σαν λαός τα έχουν ξεπεράσει αυτοί και όχι εμείς, όταν τα ξεπεράσουμε εμείς θα είναι αργά....για αυτούς...

Δεν την ξέρω την κυρία αλλά επί της ουσίας νομίζω πολύ καλά κάνει και προβληματίζεται. Απλά σε τελείως λάθος χρονική συγκυρία. Πριν καλά καλά κηδευτεί ο άνθρωπος. Κάθε δημόσιο πρόσωπο (άρα και δημοσιογράφος) έχει πάρει απόφαση επιλέγοντας καριέρα ότι θα σχολιάζεται. Όμως όταν συμβαίνει κάτι τόσο αηδιαστικό όσο αυτό το προχτεσινό, καλό είναι την κριτική να την αφήνουμε για λίγο αργότερα. Η συγκεκριμένη βέβαια, γράφοντας εκεί που γράφει χάνει και κάθε πιθανό δίκιο που θα μπορούσε να έχει, αλλά όπως έχω πει κι άλλες φορές, προτιμώ να κρίνω άρθρα βάσει του τι, και όχι του που και από ποιόν.

Ας περιμένουμε να περάσει λίγος καιρός όμως. Προσωπικά, το ίδιο τραβηγμένα με την επίθεση της τάδε βρίσκω και τις απόψεις όσων μιλάνε για ήρωα. Ας είμαστε λίγο συγκρατημένοι σε όσα λέμε, νομίζω.

Last edited:
ΕΧΕΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΡΙΘΕΙ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΙΔΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΟΥ ΕΝΤΥΠΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ. ΤΕΛΙΚΑ ΟΝΤΩΣ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΜΕΝΟΥΝ.

1. ΟΧΙ ΤΟ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΣ. ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΠΡΑΒΙΛΙΚΙ.

2. ΟΠΩΣ ΜΑΛΛΟΝ ΓΝΩΡΙΖΗΣ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΕΙΧΕ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΞΙΦΙΣΜΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΑΙΤ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΩΝ. ΕΦΟΣΟΝ ΛΟΙΠΟΝ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΑΙΤ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΘΑΠΡΕΠΕ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΑΝΑΛΟΓΗ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΑΙΤ? ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΘΑΝΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΒΕΙ.
ΕΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΘΕΩΡΙΑ ΟΤΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΑΠ ΤΟ ΤΡΩΚΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΝ ΣΤΟ ΙΝΤΥΜΕΝΤΙΑ.

3. ΕΑΝ ΑΡΧΙΣΗ ΚΑΙ Η ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΤΟΤΕ ΚΑΗΚΑΜΕ Η ΞΕΠΕΣΑΜΕ ΠΛΗΡΩΣ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΛΗ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ-ΝΟΜΙΖΩ- ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΡΟΥΣΣΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΠΑΝ ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΜΕΝΗ ΣΗΜΑΙΑ.

4. ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΠΟΙΟΣ (ΚΛΙΝΤ) ΟΙ ΓΝΩΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΙΣ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΜΙΑ. ΕΝΙΟΤΕ ΒΡΩΜΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΩ ΕΓΩ.

Α! ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ. ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΤΙ ΘΑΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΙΝΤΥΜΕΝΤΙΑ. ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΔΕΝ Μ ΕΝΔΙΑΦΕΡΗ. ΟΠΩΣ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΑ Ο ΚΑΘΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥ.

ΚΑΙ ΑΝ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΗ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ Ν ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΥΠΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΟΘΙΑ-ELLASREVENGE-XRYSHAYGH ΚΛΠ