Θυμάστε τα Windows 3.11;

airb

Super Moderator
Staff member
25 May 2008
16,153
Λιβαδειά
Θυμάστε τα Windows 3.11;

Για όσους θέλουν να θυμηθούν πώς ήταν τα Windows 3.11 μπορούν να δουν αυτό το online λειτουργικό σύστημα
που μοιάζει απίστευτα με τις πρώτες παραθυρικές εκδόσεις του λειτουργικού συστήματος της Microsoft.

avclubc.jpg

Πιο πολύ το ζαχαρώναμε ελπίζωντας για το μέλλον, παρά το χρησιμοποιούσαμε. Αφού το "τρέχαμε" μέσω DOS... :flipout: :flipout:

έχω ένα compaq laptop με 486 στα 50 που τρέχει ακόμα κανονικότατα 3.11

Δισκέτες, Spectrum, amstrad, περιοδικό pixel, zx-81...

Ο θρυλικός Texas TI 99-4A,μουσικόραμα, νιάτα

Πω... τι είπες τώρα!

Πάρτε και το all time classic που έκανε εμάς τους Spectrum-Amstradάδες να ζηλεύουμε στον ήχο (αλλά μέχρι να φορτώσει η κασέτα... :flipout:)

http://www.youtube.com/watch?v=qrQuR1LHAVI

Σε συναυλία του pixel είχατε πάει; :firstprize:

supersonic said:
έχω ένα compaq laptop με 486 στα 50 που τρέχει ακόμα κανονικότατα 3.11

Πάντως Δημήτρη, ένα τέτοιο vintage κομμάτι που είναι λειτουργικό ακόμα, απαιτεί παρουσιάση. :grinning-smiley-043

Απάντηση: Re: Θυμάστε τα Windows 3.11;

Δισκέτες, Spectrum, amstrad, περιοδικό pixel, zx-81...

Ο θρυλικός Texas TI 99-4A,μουσικόραμα, νιάτα

Ειχα ολα τα τευχη
Εγώ ακόμα τα έχω (αν και τα περισσότερα τα είχε αγοράσει ο αδελφός μου) :rolleyes:

Συναυλία ποτέ δυστυχώς.Το "commando" παλιό και αγαπημένο, από την εποχή των arcades με δεκάρικα και μυρωδιές pop corn από τον πλανόδιο της πλατείας

Εγώ στον 6128 είχα κολλήσει με το ikari, το gohst n goblins και το friday 13th...

Κι εγώ! Πες μου ότι είχε και έγχρωμο μόνιτορ που κάποια στιγμή το έκανες TV με ένα modulator που είχε κυκλοφορήσει και έκανες συντονισμό στα κανάλια με περιστροφικό διακόπτη.... :BDGBGDB55:

128Κb... τεράστια χωρητικότητα τότε! :flipout:

Κι εγώ! Πες μου ότι είχε και έγχρωμο μόνιτορ που κάποια στιγμή το έκανες TV με ένα modulator που είχε κυκλοφορήσει και έκανες συντονισμό στα κανάλια με περιστροφικό διακόπτη.... :BDGBGDB55:

Εγχρωμο αλλά όχι tv.

Είχα φτιάξει και το πρώτο μου πρόγραμμα εκεί. Το bomber. Περνούσε ένα αεροπλάνο και πετούσε μπόμπες.

10 cls
20 colour ...
30 ...

Ε, ρε εποχές!!!

Απάντηση: Re: Θυμάστε τα Windows 3.11;

Eσείς παραπήγατε πίσω, για να βρούμε ένα ενδιάμεσο αντίβαρο... :D

wb_10_3.gif

τι είπες τώρα!!!!! :grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043

Amiga 500 ευτυχώς που δεν την πούλησα :grandpa:

Ναι.Νομίζω ότι ήταν και ακριβό.Κι όμως με αυτή τη χωρητικότητα, έκανες αρκετά, και περισσότερα με την Amiga αργότερα

Eσείς παραπήγατε πίσω, για να βρούμε ένα ενδιάμεσο αντίβαρο... :D

wb_10_3.gif

Πφφφφφ! Ο Atari 520ST έκανε πιένες σε όσους ασχολούνταν με midi καταστάσεις. Και 16 κανάλια ήχου μπορώ να σου πω... :grinning-smiley-043

Άσε που ήταν και το πρώτο computer η Amiga που φτιάχτηκε για αυτή υιός! 1987 αν δεν κάνω λάθος; :afro: