Θυμάστε τα Windows 3.11;

Πφφφφφ! Ο Atari 520ST έκανε πιένες σε όσους ασχολούνταν με midi καταστάσεις. Και 16 κανάλια ήχου μπορώ να σου πω... :grinning-smiley-043

Άσε που ήταν και το πρώτο computer η Amiga που φτιάχτηκε για αυτή υιός! 1987 αν δεν κάνω λάθος; :afro:

Εκείνα τα χρόνια, αν είχες μία Amiga με το VideoToaster και μια Atari ST μ´ένα κλαβιέ, άνοιγες studio... :D :flipout:

Το´ξερα πως η κουβέντα θα πήγαινε στο Amiga vs atari...:flipout:

Δε λες καλά που δεν πήγε Amstrad vs Commodore; :flipout:

[Sinclair mode on]
Σας βλέπω όλους σαν παιδιά μου... [sinclair mode off/]

:flipout::flipout:

Πάντως Δημήτρη, ένα τέτοιο vintage κομμάτι που είναι λειτουργικό ακόμα, απαιτεί παρουσιάση. :grinning-smiley-043

μμμ...
γιά να πάω στην αποθήκη...:grandpa:

Εκείνα τα χρόνια, αν είχες μία Amiga με το VideoToaster και μια Atari ST μ´ένα κλαβιέ, άνοιγες studio... :D :flipout:

αμ και να ξερες .... πόσα πορνό υποτιτλίστηκαν με το la-scala και με τα περίφημα genlock της εποχής

εγώ μόνο πρέπει να είχα στήσει 4-5 συστηματα ... πορνοσυστηματα :flipout::BDGBGDB55:

αμ και να ξερες .... πόσα πορνό υποτιτλίστηκαν με το la-scala και με τα περίφημα genlock της εποχής

εγώ μόνο πρέπει να είχα στήσει 4-5 συστηματα ... πορνοσυστηματα :flipout::BDGBGDB55:

Πάντως δεν πρέπει να κουράστηκες πολύ...υποτιτλίζοντας τις ταινίες. Δεν πρέπει να ήταν πάνω από 10 λεπτά οι διάλογοι!!!!! :flipout::flipout:

Κάπου πρέπει να'χω ακόμη το commodore 64 με εξωτερικό Floppy 172 Kb..
Χλιδή!!! :flipout:

Αστεία, αστεία τότε με το τίποτε γράφανε κώδικα οι προγραμματιστές, όχι σαν τους σαβουροκώδικες σήμερα.... :slapface:

Τι μου θυμίσατε τώρα...
Τον πρώτο μου υπολογιστή τον Spectrum ZX+ 128K. Τον είχα πάρει από την Ιπποκράτους. Δε θυμάμαι το μαγαζί πως λεγόταν. Τον έχω ακόμα στο κουτί του. Θέλω να τον ανοίξω μια μέρα να δω αν δουλεύει. Ωραία χρόνια τότε....

attachment.php

Attachments

• ZX_Spectrum128K.jpg
    ZX_Spectrum128K.jpg
    51.3 KB · Views: 49
Απάντηση: Re: Θυμάστε τα Windows 3.11;

Κάπου πρέπει να'χω ακόμη το commodore 64 με εξωτερικό Floppy 172 Kb..
Χλιδή!!! :flipout:

Αστεία, αστεία τότε με το τίποτε γράφανε κώδικα οι προγραμματιστές, όχι σαν τους σαβουροκώδικες σήμερα.... :slapface:

Έχω τον C-64, αλλά και τον 6128 με όλα τους τα περιφεριακά!
Λειτουργούν ακόμα, άψογα και πολλές φορές έτσι γιά το
''Good old days'', παίζω κανένα παιχνιδάκι! :grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

έχω ένα compaq laptop με 486 στα 50 που τρέχει ακόμα κανονικότατα 3.11

Πάντως Δημήτρη, ένα τέτοιο vintage κομμάτι που είναι λειτουργικό ακόμα, απαιτεί παρουσιάση. :grinning-smiley-043

Aντε να φέρω και το δικό μου pc 486 στα 60 με windows 3.11 for workgroups...... :BDGBGDB55:

Κάπου σε μια αποθήκη σκονίζεται.

Υ.Γ. Τώρα που το σκέφτομαι, με αυτό έκανα την διπλωματική μου το 1994. Μιά χαρά έτρεχε το πρόγραμμα επεξεργασίας σεισμογραμμάτων του πανεπιστημίου. Ακόμη υπάρχει μέσα το συγκεκριμένο software.....

Last edited:
contura.jpg

βρήκα μιά φωτό του.
Αύριο θα το βάλω ξανά στη μπρίζα.
Πριν ένα χρόνο πάντως δούλεψε κανονικά....Τον πήρα το 1996 και το δούλεψα 3-4 χρόνια....

TI-59-2-M.JPG

ο πρώτος μου προγραμματιζόμενος υπολογιστής... 1977 ήμουν στο 3ο έτος, παράλληλα με την fortran στον IBM της σχολής και τις διάτρητες κάρτες...
Σώζεται ακόμα, έχω ένα πρόβλημα με την μπαταρία του, αλλά το βάλω μπρος...

και φυσικά η απογείωση....

GBS-Newbrain-AD.jpg

Υπάρχει σε πλήρη λειτουργική κατάσταση, έχω χάσει το τροφοδοτικό του και κάπου η σύζυγος σαβούρντισε το expansion memory με τα 128Κ RAM και τα δυό floppies των 720 ΚΒ...που έτρεχαν cpm....
cat, pip και δεν συμμαζεύεται....
Εβγαλε λεφτά μετα το παραπάνω από το 1984-1987 όταν πήρα τον πρώτο μου κλώνο συμβατό στα 4.77MHZ και έκτοτε ήρθε η παρακμή....
Είχα αναπτύξει μιά εφαρμογή οδοποιίας με έναν συνάδελφο και η μισή έτρεχε σε μένα και η υπόλοιπη στο δικό του, ένα zx-spectrum και επιτραπέζιο Plotter A3... Τα δυό τους επικοινωνούσαν με RS232....Μετά φυσικά η εφαρμογή μεταφέρθηκε σε dos...