Εγω νομιζα οτι το θεμα ειναι "θυματα marketing", και εδω που τα λεμε αν ασχοληθουμε με την ουσια του τιτλου οι 9 σελιδες σε 4 μερες θα γινουν 90 σε μια βδομαδα...
Πχ, εγω το 2004 ελεγα "θα παρω οπωσδηποτε 17αρα LCD οθονη και adsl ρουτερ, με αποτελεσμα το 1ο να μου βγαλει καμενο pixel χωρις να μου το καλυπτει η acer μετα απο 3-4 μηνες (μιλαμε για αγορα των 435 ευρω, ηθελα 19αρα αλλα ειχαν περι τα 650! δειτε τι παιρνει κανεις σημερα με τα ιδια λεφτα) και το 2ο να το χρησιμοποιησω περιπου 26 μηνες αργοτερα!!! Την ξαναπατησα το Μάιο του 2006 με τους πρωτους διπυρηνους επεξεργαστες. Λαθη απο τα οποια μαθαινει κανεις και τα αποφευγει στη συνεχεια. Ευτυχως το 2009 οταν κοιτουσα για 50αρα πλασμα με εσωσε ενας φιλος που με εψησε να τα δωσω για προβολεα.
Το κακο ειναι οτι καθε φορα που βρισκομαστε μπροστα σε κατι καινουργιο (θες LCD vs CRT, θες 3D vs 2D θες DTS-HD vs DTS, ψηφιακες vs αναλογικες φωτογραφικες κλπ κλπ) μη εχοντας εικονα του τι ειναι αντικειμενικα χρησιμο για εμας, και του τι αξιζει τα χρηματα του ειμαστε ευκολα θυματα μπροστα στο μαρκετινγκ. Και αντε οι ψαγμενοι ή μπαρουτοκαπνισμενοι καπως θα προστατευθουμε (ή "προστατευθειτε", καθοτι δεν θα ελεγα αβιαστα οτι ανηκω σιγουρα σε μια απο αυτες τις κατηγοριες), το 99.99% του κοσμου ομως εχει μαυρα μεσανυχτα. Αυτο το εχουν καταλαβει καλα αυτοι που πρεπει και γι'αυτο πλεον περασαμε στην ψηφιακη εποχη, διοτι καθε λιγο και λιγακι (το οποιο λιγο και λιγακι γινεται ολοενα και πιο "λιγο") η ψηφιακη τεχνολογια κανει ενα μικρο βηματακι μπροστα το οποιο λανσαρεται ως αλμα (για την ανθρωποτητα?). Θα μου πειτε καποιοι γηραιοτεροι οτι τα ιδια ισχυαν και επι αναλογικης, ομως τοτε δεν ειχαμε παγκοσμιοποιηση μπλα μπλα κλπ κλπ νομιζω καταλαβαινετε.